Jump to content

Putin

Rеspеct
  • Коментари

    3247
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    2

Последно Putin беше ТОП потребител на Януари 12 2020

Putin имаше най-харесваното съдържание!

7 Последователи

About Putin

  • Рожден ден 4.08.1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

Последни посетители в профила

15116 посещения в профила

Putin's Achievements

Junior

Junior (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

941

Репутация

  1. Putin

    Галена - Честит рожден ден

    Страхотна песен и клип от Лидерката, пак унизи колежките.
  2. Мадонна е изключително прехвалена, до ден днешен не разбирам какво толкова видяха хората в нея, но вероятно за времето си е била провокативна. Нито е особено талантлива, нито има хубава енергия, лъха на гнус и злоба. Ариана да се стяга и да пуска нов албум, минаха вече 2 години и половина от дуета с чудовището Гага, вече трябва да се е пречистила.
  3. Хора, вие ме разбихте направо с тези коментари за Марчето. Има страхотна дискография и неоспорим талант, тя е медицински феномен и е изпяла най-високия тон, който човек може да изпее! Вярно, че си позагуби вокала и изтрещя като Луна, ама предвид всичко, което е преживяла, си е много добре даже. Митеш, ти пък с тая Бренда Лий…. аз слушам много артисти от 60-те като The Doors, The Turtles, Jefferson Airplane, Елвис, Ролинг Стоунс, Нанси Синатра и други, но на тая точно нищо не ѝ знам освен 1-2 коледни песни. Хайде малко по-сериозно.
  4. Кой модератор трие коментари, които са по темата и причината каква е? Направете го още веднъж и няма да спра да сезирам администрацията на форума, докато не ви махнат от този пост. Каква е тая цензура, това свободен форум за коментари ли е или Приднестровска Република Транснистрия? Поп музиката не е само Туца и Стефка, има и други изпълнители. по тема: Туца наистина се наложи като най-голямото име в поп музиката на новото време. Мислех си, че Ариана ще го направи, защото е много по-талантлива, но пък не е толкова нахална и умна като Туца.
  5. Изобщо не харесвам Дрейк. Музиката му е тъпанарска и е прехвален. Туца може да е супер нагла, ама така се успява в този бранш, аз съм на нейна страна.
  6. Това са патологии и емоционални проблеми. На мен пък не ми пречат изобщо такива хора и не разбирам какво толкова има да се възмущаваме. Ако се чувства по-добре така, ако ще и като анус да си направи устата. Същото е като с транссексуалните хора. По-добре е да страда и да не харесва себе си ли?
  7. Ето ви нещо готино и ново, оставете ги тия Гаги и Туци: Това момче, Монескин и Оливия Родриго са най-добри от новото поколение актуални изпълнители.
  8. По принцип съм демисексуален, но от така поставените основни опции - хомосексуален мъж.
  9. Много са гадни тези приложения и никога не се получават интересни дискусии, а само някакви тъпотии от рода на “какво си търсиш, кефиш ме” и т.н. Наскоро си пишех с един господин, който ми се стори интелигентен, обаче се оказа много обсебващ - започна да ме спами яко в инстаграм и да ме псува, че не съм отговорил в някаква сутрин и съответно го напсувах и аз и блокирах. Иначе на мен почти не ми пука за външния вид, важното е да има готин вайб и сексуална енергия.
  10. Putin

    Луди, луди врачки?!

    Аз по-скоро смятам, че хората, на които им познават някакви неща, сами предизвикват енергийно съответните събития, защото вярват, че ще се случат. Иначе има хора с много силна интуиция. Веднъж една случайна госпожа от ромски произход ми каза на улицата, че ще имам близнаци някой ден. Не знаех как да реагирам, защото много ме смущават подобни нарушения на личното ми пространство и енергийна намеса. Иначе ако случайно някога имам деца, което едва ли ще се случи в този живот, може и да са близнаци, защото нося този ген от страната на баща ми.
  11. Стефка наистина е страшна изродка, рейтингът на American Horror Story също се срина след нейното участие. Бионсе също издаде най-тъпия си албум без пукнат хит - 4 точно след дуета си с нея. На всичкото отгоре само тероризира възрастни хора - Тони Бенет и горката ѝ баба, на която ѝ нахлу с камери в дома, за да снимат някакъв тъп документален филм.
  12. Putin

    Анелия - Няма драма

    Готинка е тази песен, звучи като нейните от преди няколко години.
  13. САЩ е най-голямото зло и агресор! Никой не кресна срещу тях и Саудитска Арабия когато нападнаха Йемен, където в момента 17.2 млн души са недохранени.
  14. Русия подсилва дипломатическите и партньорските си взаимоотношения с всички държави извън евроатлантика.
  15. Защо замря тази тема? Прочетох адски провокативни въпроси в нея.
×
×
  • Create New...