Jump to content

Glamdring

Ramaniасs
  • Коментари

    1510
  • Регистриран

  • Последно посещение

6 Последователи

About Glamdring

  • Рожден ден 10.09.1912

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    Ех да, това са анимация, кино, програмиране, математика и философия.

Последни посетители в профила

10696 посещения в профила

Glamdring's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

16

Репутация

  1. Не знам за тогава особено, когато започнах да слушам си имаше "Хищна хиена", "Няма 6-5", "100 мерцедеса", "Черно БМВ". На мен не ми пука дали е била лидер или не. Аз я харесвам заради песните й и гласа й.
  2. Знаеш ли кое е най - жалкото нещо, че Глория и Камелия са големи звезди с голям стаж и големи *****. Но въпреки спора за хитове, фенове, продажби нито едната от двете няма статус да закара хората в Армеец. За мен Графа е много по - малка звезда от ТЯХ ДВЕТЕ специално, но ако направиш допитване до народа и погледнеш концертно, ще ги размаже.
  3. Не мисля, че можем да говорим за едноличен лидер. Какво значи едноличен ? Винаги е имало я Цветелина, я Петра, я Камелия. По времето на лидерството на Глория, нещата бяха по - балансирани. Имаше развитие и пазар за всеки. Вече за едноличен лидер, по - скоро може да говорим при Преслава. Дори Ивана имаше една Гергана или Анелия, които я биеха по дадени критерии. Преслава от друга страна, биеше всичко и всички В ОПРЕДЕЛЕНИ години, после и там нещата бяха на кантар.
  4. Вземи си го за теб. И не, проблема с Деси Слава не е че е слаба или дебела, както и темата не е за мен. Проблема е, че кара да я разтягат, което вече е смешно.
  5. OK, Kaмелия е продала повече тогава. Анелия е продала повече от "Крепост". Има ли значение ? Нали й Глория е продала достатъчно, какво се спори ?
  6. OK, Kaмелия е продала повече тогава. Анелия е продала повече от "Крепост". Има ли значение ? Нали й Глория е продала достатъчно, какво се спори ?
  7. Ми остаря, няма пари и я тъпчеше боса на тия. Бтв, и Деси Слава се е прала там. Но това да не е повод за гордост и не намесвай майка ми, за да не намесим и твоята.
  8. Не, не знам, защото не ме вълнува. Баба или не, факт е, че като цяло си е ОК. Повече няма какво да кажа, гледаме, че пълни зали баба ти и това си е постижение. Ти понеже си толкова адекватен, отрече и омаловажи и този факт. Злобей колкото искаш, хората се радват на Глория, а Сашо от Варна да я плюе колкото иска.
  9. Ми не е само до децата, Глория обикаля света непрекъснато, докато Камелия работи нон стоп. Глория я снимат папараци как влиза в книжарница, Камелия я снимат в секс шоп. Кво има да обяснявам, то ти си толкова озлобен към Глория, че квото и да ти каже човек си знаеш само твоето и сновеш из темите. Освен това обвиняваш Глория, че има комплекси, но същите комплекси ги има й Кама. Остаряват и си личи, че и на двете не им е готино.
  10. Е това си е до лични качества, няма как характер като нея да го търпи нормален човек Сега което си е ебало майката, си е ебало майката. Аз не казвам, че Глория е светица или номер 1 във всичко.
  11. Глория не е Камелия да поставя условия за награди, никога няма да го направи. Истината е, че Глория има й други неща в живота си освен кариерата и затова си гледа и тях.
  12. Правилно е да се пише абитуриентка, мн.ч. абитуриентки. И не знам кои световни звезди, но звезда номер 1 в момента излиза така:
  13. Така е, това никой не го отрича. И двете страни имат ползи, тя спи с деца и се чувства млада, те са в непрекъснати силови тренировки и това ги държи във форма. Тази любов е толкова голяма или "едра", че дори филм беше инспириран от нея:
  14. To тя е написала и за платитения на Камелия, ние друг източник за него нямаме. И това не е Лозанова.
  15. Глория си имаше успехите навремето. Беше най - голямата с най - много хитове. Но изпусна няколко поколения и днес те я нямат за нищо. Това си е лично нейн проблем, че липсваше от концерти и се правеше на обидена. Но да я изкарвате нищо е ваш проблем, защото говори колко малко знаете за жанра. И ако искате концерт на който Глория е разбивала, гледайте нейният собствен или този тук:
×
×
  • Create New...