Jump to content

heartless

Rеspеct
  • Коментари

    1998
  • Регистриран

Всичко публикувано от heartless

  1. heartless

    Чат мания

    Ако пишеше за НИКИ щеше да е по-интересно, ама спама за Рики идва в повече.
  2. heartless

    Чат мания

    Аз ги харесвам триото, като се прибера ще я чуя песента. Явно за Яни ще си почакаме доста пак.
  3. Аз гледам по коментарите в темата. В смисъл дали ще са Преса и Галя с още 10 имена, за които ще гласуват 2-3-4 човека, или ще са само Преса и Галя в номинациите, няма реално никакво значение.
  4. И без това гласовете се разпределят между Галена и Преслава и останалите нямат шанс, така че все тая е.
  5. heartless

    Чат мания

    Дали Яни няма да ни направи един подарък за празника и да пусне песента днес.
  6. heartless

    Чат мания

    Стела и палачинките :1000 (29):
  7. heartless

    Чат мания

    Нова двойка на годината ли се очертава тук?
  8. Мерси, прощавам ти айде :1000 (29):
  9. Ще се наказваме, ей!
  10. Скандална и неповторима!
  11. heartless

    Hell’s Kitchen

    Всъщност само Гичка е готвила в стол, а другите все по чужбина в някакви известни ресторанти, при някакви известни готвачи уж... и същите не могат да обезкостяват пиле, да завиват сарми и все такива елементарни неща.
  12. Текст на десетилетието: Росен Димитров за "Смелите си имат всичко" /изп. Емилия/ Авторска мелодия на десетилетието: Йорданчо Василковски - Оцко за "Да видя какво е" /изп. Джена/ Фотосесия на десетилетието: Камелия за "Проект 13" Фолклорна песен на десетилетието: "Тежко мина младостта" /изп. Райна и МФГ "Годлево"/ Балада на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Дуетна песен/ трио на десетилетието: "Влез" /изп. Цветелина Янева и Йонут/ Кавърверсия на десетилетието: "Фалшива кожа" /изп. Камелия/ Песен на десетилетието: "За да те забравя" /изп. Милко Калайджиев/ Видеоклип на десетилетието: "Хавана - тропикана" /Галена и Живко Микс/ Живо изпълнение: Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Албум на десетилетието: "Проект 13" - Камелия Секс символ на десетилетието: Камелия Певец на десетилетието: Азис Певица на десетилетието: Преслава
  13. Айде пак се почва голямото чакане. Лельо, време е да уведомиш фрау Меркел вече, на какво прилича това?
  14. heartless

    Чат мания

    Още ли не е излязла Яница.... пффф :mf_surrender:
  15. heartless

    Като две капки вода

    На мен Гери изобщо не ми хареса. Движенията й бяха научени като по учебник и толкова измъчени, че...дори при Преслава изглеждаха по-естествено. Това, че си научил една хореография далеч не значи, че се е получила добре. Все пак всеки, който не е идиот може да запомни 20 движения. Иначе откъм пеене ми хареса, но все пак нали не е това цялостната идея. Както и да е. Константин отново беше топ и според мен той трябваше да спечели пак, а Златка да е втора.
  16. Пак ще има да чакаме за Яни
  17. heartless

    Чат мания

    Мис Бони направи много интересен лайф във фейса. Десет минути възхвалява Глория, но за съветите, които даде си заслужаваше да се изтърпи това :1000 (29):
  18. heartless

    Чужди езици

    Пробвала съм го дуолингуто, не ми харесва, че всичко е супер разбъркано и повърхностно. Това приложение е по-скоро да научиш някоя друга дума и дотам. А аз искам да го уча ако не на ниво филология, то възможно най-близо до това ниво. Не ми стига да знам как е ябълка и хляб и добър ден, как си. Mondly Spanish засега най-ми харесва, лошото е, че ако не си го платиш почти всички уроци са заключени. А не ми се дават 72 лв. за година или другия вариант по 15 лв на месец. Курсовете за мен са най-добрия вариант. Лошото е, че тук много трудно се събират групи и дори да се съберат почват рано рано, докато съм на работа. :1000 (27):
  19. heartless

    Чужди езици

    Купих си, даже с два диска. Не помня вече кое издателство, но не ми върши работа. Онлайн платформата на speakingfriends е доста по-ефективна.
  20. heartless

    Чужди езици

    Опитвам се, но не разбирам какво пишат без преводача....
  21. heartless

    Чужди езици

    Само английски знам, уча го още от основното училище, после в езикова гимназия като първи език, а сега английска филология. От другите единствено от немския хващам някоя-друга дума, винаги ми е бил втори език, а и съм живяла малко в Германия. Мечтата ми е да знам испански. Уча си го сама вкъщи, но така е доста трудно, въпреки че самият език не е толкова сложен. Затруднява ме граматиката и най-вече времената. С тези сто хиляди окончания голяма каша ми е.
  22. heartless

    Чат мания

    Тая песен звучи брутално в дискотека, не съм предполагала даже....
×
×
  • Create New...