Jump to content

Alter Ego

Ramaniасs
  • Коментари

    4922
  • Регистриран

7 Последователи

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

28592 посещения в профила

Alter Ego's Achievements

Чирак

Чирак (3/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

1k

Репутация

  1. Alter Ego

    Всичко за сръбската музика

    Режимска певачица. Аркан казвал че ако ограбил банка първично би казал на сестрата на Цеца - Лидия, отколко на нея. тя била повече крими-джими. Иначе сестрата с семейството също живее в къщата на Цеца. Наташа Беквалац е продала апартамент за да плати концерта в арената, половина покрили от продажби на билети. Карлеуша скоро пуска снимки от концерта от УШЧЕ 2013 и след това започвала нова ера. Сина на Марина е писал текстове. Емина пуска дуетен албум - ще има още дуети с Теодора, Розга и други. Теодора и MC Stojan ще пускат два дуета. Мая, като и Емина, пуснаха beauty line.
  2. Alter Ego

    Всичко за сръбската музика

    Много скандали тази година около Мама Мафиот. В началото на годината се говореше че се е е*ала с Слоба Раданович, Кия каза че е много разочарована от Цеца но не посочи причината, всички мислят че е това. Сина на Марина (които е текстописец на песните на Анастасия и частно на Аутограм) я захапа за Хаг нещо в Туит. Папарацо Лов са заснели гаджето на Анастасия как публично пикае, но са изтрили от youtube снимката, сигурно по наредение на Мама Мафиот. 01:40 мин.
  3. Нали и Watermelon Sugar High беше изкуствено на No1, имаше такива обвинения. Ариана е новата Риана... Албума на Лана вместо декември излиза за 16 седмици по-късно т.е през пролетта, а за Коледа албум с кавъри.. Адел догодина... Остава Miley, албума излиза на 27-ми ноември. подобри си имиджа, очаквам успех!
  4. Много слаб албума на Grande, очаквах повече. Чакаме Miley и Lana.
  5. По тема Райне, да си припомним този есенски класик.
  6. Alter Ego

    Всичко за сръбската музика

    Да, Емина е слаба на живо, но е талантлива. Сама си пише текстове за себе и за други. Аудиото на концерта е много, много изпеглано. В момента Теодора е огромна сензация, уцели хитове и тииновете.
  7. Преса свободно може да си добави в описанието на иснта - коментаторка под снимки на сърбски певачици. Наистина вече се излага за внимание от един лайк или коментар. Една Николета е последвана от доста балкански персони, инстаграма и' убива, а какво да се каже за "най-великата" чалга звезда. Нека си наеме човек който ще се грижи за инстаграма и', а тя нека си направи частен профил и нека се излага там.
  8. J Lo изкопира Ана Николич!
  9. Alter Ego

    Всичко за сръбската музика

    Ната днес става на 40 и пусна концерта на yt.
  10. Alter Ego

    Online: Анелия - Пие ми се

    Опитала се е да направи "Предадох те 2" но в по-фолк вариант. Не знам, но струва ми се че гласа на Ана е вече по-тънък и не ми допада толкова като преди. Очаквам по-модерни неща.
  11. Alter Ego

    Всичко за сръбската музика

    Харесала само 3-4 от 1000 преслушани песни. През тази година не планувала нищо да пуска.
×
×
  • Create New...