Jump to content

МачуПикчу

Ramaniасs
  • Коментари

    1397
  • Регистриран

  • Последно посещение

12 Последователи

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители в профила

12393 посещения в профила

МачуПикчу's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

22

Репутация

  1. МачуПикчу

    Като две капки вода

    Тая Люса какво я превъзнасят толкова? Изобщо не ме докосна. Много слабо изпълнение.
  2. Много шумяхте тук и накрая нищо. Ама така е когато много се говори. Избяга от себе си, преди някак имаше индивидуалност, а сега дори не се забелязва.
  3. Половин милион за Татянка.
  4. МачуПикчу

    Като две капки вода

    Михаела пя супер, но като образ ми беше комична и неадекватна. Пренави образа, нещо се клатеше и ръкомахаше нервно, при Адел няма такова нещо.
  5. Ще стане, трябва малко време.
  6. Много хубаво, че си каза всичко точно както е, иска се много сила за това. Знам, че ще е истински щастлива скоро. Няма по-хубаво от това да си отвориш очите за някого макар и късно. Татяна е прекрасен човек.
  7. Още не мога да повярвам на какъв здрав ритъм заложи Татяна. Много нахъсано, но да отбележа, че песента ме кефи основно като я слушам на хубав звук, там си личи и най-малкият детайл нужен за силното въздействие на проекта.
  8. От години е нямала толкова слаба песен.
  9. Дано, това е нейният стил и в него ще се отличи. Ако не сте си я пуснали със здрав звук направето го възможно най-скоро, защото ще откриете много различно усещане. Тя е направена за клуб тая песен, мега здраво звучи там.
  10. Стига си ни занимавал с домашните ти любимци, паси си ги сам. Ако ме беше разбрал правилно, щеше да схванеш какво съм написал още в началото.
  11. Не съм първият хванал те в лъжа. А и щом не знаеш, че Деан е работил по въпросният аранжимент, значи нищо не знаеш както винаги.
  12. За пореден път се убеждавам колко си неинформиран. Въпросната песен е на Гери, Насо и Деан е работил по аранжимента, ама ти няма откъде да ги знаеш тея неща, защото както ти казах си неинформиран и говориш само глупости.
  13. Ти не ги чети кво пишат, дори те не си вярват на негативите които бълват. Готиното е, че Татяна тепърва ще залага на подобно звучене. Много й ходи.
  14. Много заряд има и енергия, следващата да е още повече в този стил. Някъде прочетох абсурден коментар, че песента била имитация на Оцко, голям глупост. Песента е в стил Гери Никол, все пак аранжиментът е на човека правил песента и I'm the queen.
  15. Изкърти на макс! :1000 (33):
×
×
  • Create New...