Jump to content



Online: Камелия - Минута живот


Препоръчани коментари

слушам песента,гледам клипа и си мисля за Митака-Пайнерски ,какво му е :1000 (19): Еь тая Камелия

Песнта и клипа са 6+

Феновете на Камелия,поздравят феновете на Деси Слава с "Минута живот " :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 239
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Мноого добре й се получи този път!

Клипа е един път.Картинката е малко SinCity, има зверски кадри.

Песента е такава от каквата има нужда - комерсиална, но нищо сериозно.Малко ме дразни обработката, която са й вкарали.

 

Надявам се да продължи така, че с последните две бози не беше добре положението.

Рецепционистката ми прилича на Маман xhaxh!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е по-силна от средностатистическата Пашева композиция (ако изобщо могат да се нарекат такива). Гласът на Камелия, учудващо за мен, пасва много добре на звученето му, т.е. няма го проблема, както в някои нейни песни, където гласът ѝ е несъвместим с мелодията. Като цяло обаче може още какво да се желае, но вината за това не е в Камелия. Просто Пашев не може вече да направи много силна песен, която да гърми отвсякъде, както беше преди година-две. Самият факт, че 90% от продукцията напоследък е негова, говори достатъчно. Ниските куплети ми напомнят на "Копие" на Кали - даже втората част съм почти убеден, че е напълно същ инструментала. Припевът е един такъв хем накъсан, хем наблъскан, но като цяло е добре. На пръв прочит не се сещам за очевидна прилика със стара негова песен. Има спешна нужда обаче от смяна на аранжимента, защото всичките му песни се сливат жестоко. Вокалите не са дразнещи и не са използвани преди - похвално!

 

Текстът е пят много пъти вече, но въпреки това е силен. Анастасия е средна работа като текстописка - има няколко много силни текста, няколко отвратителни и още повече, които са на кантар. Този бих го причислил към добрите - има много добри моменти, но пък не е изпипан ритмично навсякъде и на моменти има какво да се желае.

 

Потенциал за хит има. Това звучене се котира в момента и поне заради това ще добие популярност. Ще видим как ще се развие, но това е първата пеална заявка за хит от Камелия пост-Пайнер. "Неповторим" беше добра песен, даже супер, обаче още от начало не я виждах особено като хит. Нямам нищо против Камелия да влиза в актуалната вълна - в случая за мен лично не е избягала от звученето си, гласът ѝ си е разпознаваем и песента не звучи като направена насила. Желая ѝ успех!

 

Клипът определено е завръщане към качеството, което сме свикнали от нея. Не мога да кажа, че нямам никакви забележки, но има страхотни кадри. Синята рокля, съпоставена с косата ѝ, която се рее от вятъра - брутална! Кадърът с дрона накрая - супер! Обаче сцените с биенето вече сме ги виждали толкова много пъти, особено от Галена - можеше да ги спести и вместо това да разгърне още повече сюжета. Ама е ясна целта - да се види дупе, "малко пози, малко вързани очи", както пее Яница. Ясно ми е, че получава пари от хотелите да снима клипове в тях, но няма да е лошо да разнообрази малко нещата - и този, и "Неповторим" са в хотели, а пък "Дай го двойно" - в паркинг (какъвто, ако не се лъжа, и тук има). Но като цяло това е nitpicking - клипът наистина си е супер.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не искам да убивам ентусиазма, но не е нещо чак кой знае какво, за каквото го изкарвате. Единственото наистина добро е текста.

Песента е типичен комерс с цигански вокали и на моменти неразбираем текст. Видеото също е добро, но сме гледали къде-къде повече ... дори от самата Камелия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ясно ми е, че получава пари от хотелите да снима клипове в тях, но няма да е лошо да разнообрази малко нещата - и този, и "Неповторим" са в хотели, а пък "Дай го двойно" - в паркинг (какъвто, ако не се лъжа, и тук има). Но като цяло това е nitpicking - клипът наистина си е супер.

 

Нищо подобно.

"Родина" не работи сигурно от година.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия този път е заложила на сигурно, като мелодия. Изпипала си е проекта от всякъде, текст, клип музика. Дано й се получат нещата и не пуска повече ташаци като "Добре дошла"

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нищо подобно.

"Родина" не работи сигурно от година.

Не знаех. ОК тогава. Не разбирам само как тогава е снимала вътре? Не ми изглежда като да е изоставено. А пък и на няколко пъти показват табелата - значи очевидно трябва да има реклама.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е истина как тая Кама с един клип извади на показ, неприятната част от характера, на голяма част от форума. То не бе заличаване, закриване, забравяне и какво ли още не от арсенала на тези, които болезнено искат възлюбените им чалгарки поне малко да изглеждат като Кама в клипове. Искат нейната ниша да заемат, щото е най-доходоносна. Да я няма бре, че да забележат усилията, мръсните пари, за които духаха на кой ли не, че да си платят, та да ги забележат и тях. И за какво беше цялата работа? - "Минута живот" на несретниците и айде коня у барата..... :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е убиец, много яка. За клипа нямам думи - страхотен е! Представих си как Кама влиза в сградата на Пайнер и почва да стреля наред с тоя автомат :1000 (29):

Всичко е супер, бравоо!

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Вървежните с днешна дата комерси не са ми присърце по принцип, та поради това не Ох-кам и не Ах-кам от песента. Иначе определено се е получила и предполагам харесващите този вид модерни песнички, така популярни последно време, ще я харесат.

Клипът обаче е един път. Основно заради кадрите с Камелия седнала на ръба; заради цветовете - черно, бяло, ярко синьо и червено; заради самата Камелия.

А бе пипната работа. Давам висока оценка на проекта.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Въпреки, че има доста аматьорски кадри във видеото, някак си недоизпипани - светлина ли е, монтаж ли е... в пъти по-добро е то, в сравнение с последните й, че и с пайнерските последни дори.

Песента обаче нещо.....

 

Срам за такива като Деса и Андреа, че трябва да ги мачкат по клиповете, а Камелия и Глория не.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Става, но по нищо не се различава от последната на Ванеса, примерно. И смее да твърди, че тя е алтернативата на поп фолка!? Хаххахаха

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия няма сърце! :feminist_en:

 

С някакво си клипче от покрив на хотел, с негър, кувра и сутеньорка в него, разболя форума, Сигнал+ и 2 етажа със сътрудници в Пайнер ООД.... :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Определено ни харесва песента. За видеото - думи нямаме!

-А. & Putin

 

Единствената забележка е, че критикува Преслава защото е комерсиална а тя самата заложи точно на такава песен!

Успех на проекта.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Между другото, Ема и Коцио изобщо не са заглушител. Напротив. Пуснаха песен и активността в тубата се качва. Щеше да е заглушител за Кама ако клипът й беше качен в Планета Офишъл. А в случая само може да спечели от интереса покрай Коцио. Естествено, Фокса се мъчи по всички начини да увеличи активността в тая тема. Една подсказка... този форум отдавна не е в състояние да наложи хит.

 

Фокса е отчаян и пробва всякакви трикове. Явно вече не е работещо решение за чипровската. Явно й доказва, че тя има нужда от неговите услуги, но уви...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като цяло с този "Скорпион", да няма почти никакъв откат, при това с халосни, си е забележително, за жена. А като я снимат отзад как върви по коридора към жертвата, аха да си помисля, че е Лара Крофт от онзи филм. Дори косата са и вързали като при нея, че да изглежда като тотален наемник. Иначе, цайсите и са върха.

Искаш да кажеш, че изглежда като Галена в "100 пъти" и "Пантера" :3fdb8960598fa63e:

Този път може и да й се получи. Ако си плати за ротация.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия няма сърце! :feminist_en:

 

С някакво си клипче от покрив на хотел, с негър, кувра и сутеньорка в него, разболя форума, Сигнал+ и 2 етажа със сътрудници в Пайнер ООД.... :roll1:

 

Ааааахаххахаха, коментар на деня...:)

 

Камелия се завърна - треперете треторазрядки...:)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...