Jump to content

Georgieff.

Графикьор на форума
  • Коментари

    1510
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Georgieff.

  1. Georgieff.

    Online: Фики - Хайде, Слънце

    Още един балон се спука, нелеп е в последните две години.
  2. Талантливо момиче без харизма и нюх към песни. Такива мигли използваше Азис преди 15 години, стига.. нелепа визия.
  3. Georgieff.

    Online: Анелия - Сърцето ми

    Много турски ми идва инструментала, не бих я слушал втори път.Много добри ударни, но останалите инструменти не са ми по вкуса. Това щеше да заспи на Софка, но при Анелия не ме впечатлява.Видеото има супер локация, но е много слабо и като монтаж, и като филтри, и като визия, и като присъствие.
  4. Georgieff.

    Online: Мария - Моето момче

    Мария винаги е имала ухо за мелодии.Парчетата й са много много изпипани като музика, уви ..изпяването и текстовете са покъртителни. Не знам с кой е сега, но дори с Гущеров не беше толкова продуктивна
  5. Georgieff.

    Online: Джена - Яко ми е

    Ще си слушам версията на Дора, тук не се е получило.
  6. Абсолютен срам е, няма нищо общо с правилно интониране особено на първата песен.Неслучайно я попиляха, а точно ''тази дебелата лесбийка'' слага в малкия си джоб целия им жанр, че даже и половината наши чалгарки ..неслучайно е толкова уважаван изпълнител при тях.
  7. Силве, връщам си думите за носа.. обработката ме заблуди. Кой е ''художника'' на това видео? :1000 (29):
  8. Оперирана е, и то доста добре за сметка на отвратителния грим.. Песента е силна, ще се пуска.Видеото много скучно, изгледах го докрай да видя какво още си е направила освен гърди, нос и конци.
  9. Нормално е да си вадят парите от дискотеките, защото там се котират.Прави се музика за клубовете, не за концертната сцена.Когато започнат да правят песни за зала, оркестър, сценично представяне ..тогава може да се мисли върху такива ивенти, но засега си остават в чалготеките. Всеки се насочва към мястото, на което би се продал.Не знам Елени Фурейра да е била гост на някоя таверна, но въпреки всичко е един от най-гледаните гръцки артисти.Тя работи за радио, клубове и ютуб.Същото е и с нашите ..правят песни за youtube и студентски. Говорим за временни артисти, защото време на дискотеките също ще отмине така както отмина това на концертите.След 10 години нито Елени,нито Галена или Емануела ще бъдат толкова успешни както в момента, но това не им пречи сега да пръскат. пр.
  10. Georgieff.

    VIP Brother 2018

    Никита е сигурна.
  11. Georgieff.

    Online: Райна - Една на милион

    Много интересна песен, малко повече инструментала трябваше да барнат и щеше да е чук.Видеото също е ниво като изключим стайлинга й на моменти.Няма да е зле да започне да работи с хора, които разбират от това. Райна тази година е много, много добре!
  12. Какво е това турне, което продуцира "Пайнер"?
  13. Сам знаеш, че тук няма какво да помпиш.Видеото е супер слабо, знаеш че това далеч не са възможностите нито на Валери, нито на Камелия.
  14. Добро включване от Камелия, макар и малко късно.Прекрасно можеше да се възползва от дупката в последните месеци. Топ аранжимент, прави цялата песен.Текста е страшно блудкав. Разочарован съм от видеото обаче ..изглежда невероятно, но не мога да се съглася, че трябва във всяко видео да я шибат, нагъзват, помпят и т.н.
  15. Видеото няма нужда да се коментира ..брутално, няма празен кадър. Добри се е постарал да изглеждат стабилни коври, чупят ти зъбите направо.. Песента е свежа, но не е това което очаквах.Оригинала е много по-чалгарски, тук явно умишлено са обрали аранжимента.Френските включвания си отиват много с лекия аранжимент.Изпяли са я страхотно иначе! И двете могат да си позволят да се почешат с тази песничка и това видео, очевидно е че вече работят за себе си,а не за repeat при диджея!
  16. Georgieff.

    Евровизия 2018

    А къде пее всъщност? Момчетата се справят прекрасно, дано пърформанса е добър. На Жана да й заредят дозите веднага!
  17. Georgieff.

    Online: Анелия - Зоопарк

    Силна песен са й направили, добре я е изпяла .. има потенциал! Клипа е пълен смях.
  18. Georgieff.

    Евровизия 2018 ТОП 10

    Песента ни е брутална!
  19. Georgieff.

    Скъпи наследници

    И кой го гледа в 18:00 ? Абсолютна липса на логика.Сериала е доста приличен, дори няма противни образи тип Боряна (Стъклен дом). Койна Русева е невероятна, клас!
  20. Georgieff.

    Online: Галена - #ПростоШоу

    Няма спирка тази жена, дано не си изгуби ентусиазма от това, че няма конкуренция! Песента е супер ударна, текста на места куца.Видеото е брутално, няма празен кадър.
  21. Georgieff.

    Online: Камелия - Куклите

    Искахте комерсиална песен - дава ви втора, мрънкате.Искахте качествена музика - даде ви, пак мрънкахте. Харесва ми песента, държи те ..може би от изпяването.Видеото като за нея не струва, но Господи тази жена гони 50така и изглежда така....
  22. Какъв глас и какво прави...
  23. Georgieff.

    Online: Мария - Тук и сега

    Мега красиво видео с изключително обещаваща песен, на която Мария разбира се не е пропуснала да се изходи отгоре. Шикияй шикиа?
  24. Това момиче тази година няма слаба песен, браво! Развива се доста добре, остава само да й барнат клиповете и ще е чук.
×
×
  • Create New...