Jump to content

KRUPA

Ramaniacs
  • Коментари

    113
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

About KRUPA

  • Рожден ден 25.09.2008

Profile Information

  • Location
    София

Последни посетители в профила

477 посещения в профила

KRUPA's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. Песента всъщност е доста приятна. ОБАЧЕ стойки, движения, чупки, муцки, мятане на коса, поглед, резките движения, кривенето пред колите/диваните/пейките/какъвто-и-друг-декор-да-се-сетите - всичко крещи Глория. Разбирам, че й е майка, но иска ли да има собствен образ или иска да е копие на майка си?За да има изразен собствен път, трябва изобщо да се разграничи от поведението на майка си както в клиповете си, така и на сцената. Иначе винаги ще бъде просто копието на Глория. Важно е Симона да осъзнае сама за себе си какво иска и каква иска да бъде. Иначе пак казвам, песента е доста приятна и е далеч от естрадно-фолкаджийския жанр на предходните й песни.
  2. KRUPA

    Online: Лия - "Сини очи"

    ПРЕКРАСНА Е !!!
  3. KRUPA

    Online: Лия - По-добре никога

    Нова песен от Лия!? Прекрасна изненада! Дано наистина не е епизодична поява, а да се завърне за постоянно на музикалната сцена. Качествен изпълнител е.
  4. Ако не спре да ходи по участия с майка си и докато не започне напълно самостоятелна кариера - и като песни, и като начин на пеене, и като изяви, и като обкръжение, над Симона винаги ще стои етикета "попфолк" и никога няма да бъде приета в поп/хип-хоп средите у нас. И колкото повече се бави да избяга от всичко изредено горе, толкова шансовете й някога да бъде приета извън фолк средите стават все по-малки и по-малки. Песничката не е лоша, видно иска да се развива в посока различна от попфолка. Но нещата, за които говорех досега, й пречат и то много й преча, за да тръгне да гради кариера и да бъде приета както от колегите поп и хип-хоп изпълнители, така и от публиката на тези музикални жанрове.
  5. KRUPA

    Online: Алисия - Мачкай

    Песента звучи като вече слушана многократно, като стара и амортизирана още от момента на пускането й.
  6. Друго ниво е тази жена. И преди го бях казал като коментар под песента й от преди има-няма месец.
  7. Лично за мен песента на Глория е незабележима и пълнеж. Незабавно бих я заменил с новата песен на Есил Дюран - съвсем различно ниво е.
  8. Безлична песен с банален текст и с видеоклип, пускан от Глория в годините назад милион пъти. За феновете проектът отново ще е "класа", "ниво", "кралица" и подобните псохопатии, но обективно погледнато резултатът е силно посредствен, неразличим от Глорийните копия преди него, с нищо не изпъкващ и като цяло незапомнящ се за обикновения слушател проект.
  9. Тази песен какво общо има със стила на Лени Кравиц!?
  10. KRUPA

    Online: Камелия - Минута живот

    Вървежните с днешна дата комерси не са ми присърце по принцип, та поради това не Ох-кам и не Ах-кам от песента. Иначе определено се е получила и предполагам харесващите този вид модерни песнички, така популярни последно време, ще я харесат. Клипът обаче е един път. Основно заради кадрите с Камелия седнала на ръба; заради цветовете - черно, бяло, ярко синьо и червено; заради самата Камелия. А бе пипната работа. Давам висока оценка на проекта.
  11. Първо четох коментарите и очаквах нещо супер ударно. Мега треторазрядна песен - ултра тъпотия и като музика, и като мелодия, и като виене... Клипът е сякаш с декори от 80-те... Това наистина ли ви се харесва!? Положението тук явно е отчайващо, майкооо.....
  12. Като песен на Ивана от преди 10 години - силно озадачен съм, че Глория си е позволила да запише подобна безумна циганска композиция.
  13. KRUPA

    Online: Глория - Прегърни ме

    Хубава песен. Най-добрата от трите нови. Другите две са изключително посредствени.
  14. Наистина ли ви харесва тази песен!?
×
×
  • Create New...