Jump to content

Ivanhoe

Rеspеct
  • Коментари

    3448
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ivanhoe

  1. Ivanhoe

    Online: Andrea ft. Mario Joy - Miss California

    По-безчувствено изпята песен едва ли е излизала последните години.
  2. Клипът от сутринта изчезна от абонаментите. Нито на телефон, нито на телевизор се показва. Пак осраха промото. Харесва ми целия проект.
  3. Ivanhoe

    Онлайн: MC STOJAN - LA MIAMI

    Най-убийственото парче това лято. Сърбите този сезон имат по-добри хитове в лицето на Стоян и Таня Савич. Мега топ!
  4. Ivanhoe

    Всичко за сръбската музика

    А какво е това "Задруга"? Нещо като Биг Брадър ли?
  5. От два кадъра му разпознавам "стила".
  6. Песента е добра, но сякаш е направена набързо - аранжимента можеше да е много по-грабващ, текста на места също. Видеото не ми харесва изобщо - напомня ми на Ивана 2004 година, когато събираше едни и същи лелички и ги снимаше в "житейските" истории, които пресъздаваше. Филтрите са кофти, обстановката... Скерлев ли го е снимал?
  7. Някой да метне мастер на "Царя на купона"?
  8. И вторият опит с Криско смятам, че е неуспешен. Гласът й не е за такива песни. Не мога да повярвам, че Башмоушън може да направи толкова смотан клип.
  9. Ivanhoe

    VIP Brother 2017

    Точно https://trakt.tv/shows/big-brother-bg
  10. Ivanhoe

    VIP Brother 2017

    Знаете ли кой пореден сезон на Биг Брадър е това?
  11. Ivanhoe

    Narcos / Нарко

    Мега яки са първите 2 сезона. Вчера излезе 3-ти.
  12. Залязващата Андреа успя първа да се отърка в славата на Сузанита. Но си личи колко набързо е било скалъпено всичко. Както се шуми сега, точно с такава скорост и ще се забрави.
  13. Десислава няма за кога да поумнее. Иска се четене на книги за обогатяване на речника, иска се общуване с различен кръг хора от чалгата и спорта (където в речника преобладават не повече от 5-10 думи). Тя се чувства добре и комфортно в комично-простоватичката среда, която си е устроила с времето. Хора като нея винаги замазват глупостта си с лигав смях, много бърборене, но накрая все едно нищо не е казано. И хубавото пеене е превърнала в лигавене. На мястото на един организатор, който е платил за нея, подобно на прекъсването на песента бих й прекъснал участието и да си ходи по живо, по здраво да се кикоти вкъщи без останалата част от хонорара. П.П. И да скрие тези грозни колене.
  14. Ivanhoe

    Всичко за сръбската музика

    Нормално, за мен лично славяни и мюсюлмани са несъвместими понятия.
  15. Ivanhoe

    Всичко за сръбската музика

    Забравих, че в Босна повечето са мюсюлмани.
  16. Ivanhoe

    Всичко за сръбската музика

    Защо, Босна не обича ли Цеца?
  17. Ivanhoe

    Game of thrones / Игра на тронове

    Останаха два лагера - добрите и лошите. Почти няма излишни, които да умират преди финалната битка. На Кутрето, смятам, вече му е крайно време. Очаквам да си намери майстора в лицето на Санса и Аря. Искам на финала на сезона дракона Визерион да бъде прекръстен от Краля на нощта. Вече да се казва Ледогенератор. :1000 (29):
  18. Ivanhoe

    Всичко за сръбската музика

    Цеца така или иначе заеба дуета с Оливер Мандич, поне да направи една хубава песен с Дино Мерлин.
  19. Ivanhoe

    Всичко за сръбската музика

    Не знаех, че Джоли е на 57. Поддържа се много. Но Миле изглежда много прилично. Старае се да е в крак с модата, но никога нещо смешно или грозно. Нашия Милко си е селска пръчка с костюмите и широко разкопчаните ризи.
  20. Ivanhoe

    Всичко за сръбската музика

    Нямаме от старото поколение певци, които да изглеждат като Миле Китич. Още на 50 всички са с шкембета и изпърдяни зъби.
  21. Ivanhoe

    Всичко за сръбската музика

    Клипът на Дара Бубамара е абсолютна катастрофа. Тези ефекти с облаците са толкова аматьорски. Миличевич верно вече не става за нищо.
  22. И освен това не е версия 2017, както е написано. Просто видеоклип на аудиото от преди 20-30 години.
  23. ФЕН ТВ са в тотална липса на актуални хитове и в момента въртят подобни неща, наравно с клипове на Андреа отпреди 5-6 години все едно са най-новото на пазара. След като минаха в HD формат казаха, че няма как да въртят стари клипове заради качеството. Сега обърнаха палачинката и точно старите турбо хитове им крепят зрителския интерес. Редовно се въртят клиповете на Кати, Сашо Роман (свалени от youtube), Слави Трифонов. Щом правят за своя сметка клип на толкова стара песен на Тошко Тодоров, само за да има какво да въртят, смятай... Не че е лошо, но някак си изчезна лъскавия имидж на телевизията.
  24. Симона няма да направи нищо, докато работи в екип с майка си. Трябва в професионален план да си намери истински музикален продуцент, който да я насочва какво звучене да имат песните й. Дотогава ще слушаме такива любителски експерименти. Ще гори, ще пламти, ще се топи като кубче лед... И така докато започне сама да заспива на песните си.
×
×
  • Create New...