Jump to content

meleto

Root Admin
 • Коментари

  7502
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  12

Последно meleto беше ТОП потребител на Януари 22

meleto имаше най-харесваното съдържание!

About meleto

Contact Methods

 • Website URL
  https://popnable.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Последни посетители в профила

12816 посещения в профила

meleto's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

 • Well Followed Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

4,7k

Репутация

 1. Най-тъжното за певицата е, че дори не запомних името й.ххаха
 2. Получих ушен цикъл. Помощ...Кървя
 3. Няма как. Ембеднатите клипове са вътре в самия пост. Не може да се отделят от основния пост. Затова сложих в правилата до 1 клип на пост и евентуално в спойлер таг останалото.
 4. Това май ще е най-големият хит в близкия месец.
 5. meleto

  Галена - Горчиво

  Доста по-добре от очакванията ми. Малко ми звучи като Кости. Според мен има потенциал да задържи стабилни гледания, както Еуфория и други.
 6. Нещо се е случило на 3 май. Няма данни за песента, но видях, че на 4ти има (сумарни от 3 и 4ти). Но тъй като системата предвижда подобни случаи, и е събрала данни за 3 и 4 (48 часа) и не класира песента, защото автоматично отива на първо място, тъй като е с двоен резултат. Утре би трябвало да се завърне. Около 300 песни от над 9400 са пропуснати за България. Във всички региони има загуби.
 7. За пореден път призовавам - използвайте spoiler тага, когато планирате постването на повече от един клип на пост. В противен случай, първо постовете ви ще бъдат скривани и второ ще получите наказание, ако продължавате да не се съобразявате. Това би трябвало да намали натоварването на страницата, когато има прекалено много клипове. Ето нагледно:
 8. Честито, остана с 0 точки.
 9. Поредната кампания за популяризиране на Замунда. През определени периоди правят реклама с подобни гръмки заглавия. Замислих се, че не съм влизал в Замунда от години.
 10. След последните й бози, скептичен съм. Ужасно изпълнение. Страшна патка. Вика с "Не виждам" я забелязали. 2003 година й почнала кариерата...
 11. Не ми се струва да са изключени. Линкове?
 12. meleto

  Евровизия 2024

  Колко струва България да участва в Евровизия FORBESBULGARIA.COM Колко струва България да участва в ЕвровизияВ този текст на Forbes решихме да погледнем отвъд блясъка на сцената и музикалната еуфория на Евровизия, за да разберем колко струва България да участва в песенния конкурс и кой плаща сметката, защо има смисъл да сме там, защо една частна компания влиза в играта, как и къде се възвръща инвестицията... Минималната сума за участие на български изпълнител на Евровизия е около 200 хил. евро, като 78 хил. е само таксата за учас­тие на България, около 20–30 хил. е престо­ят в локацията на конкурса, десетки хиляди е стейджингът“ С инфлацията сигурно е към 200к лева вече. Но разходите около това са много. Ето с умрелия стейджинг на Виктория е струвало 400 хиляди лева. 200 хил. евро ни отказват от "Евровизия" WWW.BGDNES.BG Около 200 хил. евро е таксата, която страната ни е трябвало да плати за участие в конкурса за песен "Евровизия". Освен България, Република Северна Македония и Черна гора също отказаха да платят високите суми. Страните са били помолени да платят повече, за да се компенсират загубените пари след забраната за участие на Русия Около 200 хил. евро е таксата, която страната ни е трябвало да плати за участие в конкурса за песен "Евровизия". Освен България, Република Северна Македония и Черна гора също отказаха да платят високите суми. Страните са били помолени да платят повече, за да се компенсират загубените пари след забраната за участие на Русия. За последното си участие страната ни е платила 150 хил. евро, но сега сумата е нараснала още повече. Официално парите, които плаща всеки участник, не се оповестяват публично.
 13. meleto

  Евровизия 2024

  Нашият пазар е различен, но в това отношение си прилича. Тук топ имената само страдат от участието си на Евровизия. В много държави е същото. Защо ЮК не праща световните си звезди? Дори съседна Сърбия не го прави. Наистина топ имената им странят. Могат да спазарят някого за една година, но не го правят. Все пак е унизително да се състезаваш с други и да се класираш на дъното. В малките страни като Литва, Малта, Естония и тн няма много изпълнители и се налага да се повтарят. Там не ги съдят, каквото и да постигнат, защото не могат да си го позволят. У нас е лесно да изолираш ПОли Генова. И без нея пазарът ще си върви. Ако махнеш Валентина Монета, какви народни артисти ще имат в Сан Марино?
×
×
 • Create New...