Jump to content

meleto

Root Admin
 • Коментари

  8224
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  12

Последно meleto беше ТОП потребител на Януари 22

meleto имаше най-харесваното съдържание!

About meleto

Contact Methods

 • Website URL
  https://popnable.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Последни посетители в профила

14797 посещения в профила

meleto's Achievements

Ентусиаст

Ентусиаст (7/14)

 • Well Followed Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

5,9k

Репутация

 1. meleto

  Джордан - К'ъв съм як

  Беше интересно да видя дали съм познал, че ще е хит тази песен. Явно съм имал нюх
 2. ако съм на теб ще проверя някои от прохождащите изпълнители, които са работили с него, за да разбера по-ориентировъчно. Подпитай ги. Обикновено по-новите са склонни да помагат и са по-достъпни. Нур Джихан атакува смело в попфолка със Страх ме е, сърце" - Signal.bg SIGNAL.BG Нур Джихан представи своя втори музикален проект в попфолка със заглавие Страх ме е, сърце. Сингълът излиза след успешния й дебют с баладата "Уличница". Ето тази певица пусна песен от същия композитор преди 3 дни.
 3. meleto

  Игри на волята 5

  Да, те не им казват директно какво трябва да стане. Просто ги мачкат със способите на играта и въртят нещата, както си искат. Прогрес е. В първи сезон беше супер нагласено. Финалната битка я провеждаха по-късно. И даже като Юлиян или как беше, пак спечели - пуснаха телевот. Зрителите да кажат кой е по-заслужил Все пак трябваше да дадат 200к на техния човек. И следващите сезони решиха да намалят наградата
 4. meleto

  Игри на волята 5

  Имаше допълнителни гласове докато е капитан, но той нямаше кога да ги ползва. Реално като беше капитан не ходиха на съвет, а след това не е имал тази възможност. Реално във финалната битка имаше и сила, на която е силен, но и други компоненти. В началото още нямаше ли игра, която Димо наричаше "гъбките на Мастагарков", той още от първите игри забиваше на тях. Толкова си може. А и видяхме, че дори Дунев го мина. Крум направи много грешки. Осакати племето си с жените, които избра, за да си го върне на другата коалиция в Гладиаторите. Със сигурност имаше потенциал за повече. Обаче има една приказка за патка дето мислила, мислила, мислила и накрая умряла. И той така. Виолета си го каза - Мартин нямаше истински силови битки. Вечно биеше на изометрия и интелектуални игри. Накрая се видя, че не става за нищо. Ако не беше такава предпоследната игра, нямаше да види трето място. ЗАбелязахте ли, че нямаше нищо с ръце, щото е куц кон. Бутаха си го. Също както бутаха и Виолета. Просто те направиха този сезон толкова як и им дадоха повече, отколкото заслужаваха. Момчил беше супер тромав на финалната битка. Като си спомням, че презаписваха финалните игри в първи сезон, за да може да бие фаворита на продукцията и ако не ставаше - даже и телевот намесихваха - няма да се учудя и тук да са казали на Момчил да се флегми по трасето. Според мен всичките влизат под надслов "статисти" и просто следват сценарий, който се подшушва от продукцията. Както продукцията подучи Дунев как да си харчи грошовете, за да отсече главата на ламята. Той просто е малко тъпичък и трябваше Ралица да го светне, а после накараха Мартин да му припомни как може да ползва грошовете. Е, при така направена продукция - Рълев заслужено спечели.
 5. meleto

  Игри на волята 5

  А да не коментирам, че Мартин плюеше Виолета, че е куц кон, а драпа за финала, а сега той прави същото.
 6. meleto

  Игри на волята 5

  Всичко с тая ръка беше театър. Толкова да е фейк всичко.
 7. meleto

  Игри на волята 5

  Според мен са наредили по една кула за финалистите и пише Победител на всяка. И може би победителят ще резне другите?
 8. Няма значение - не звучи артистично, нито адекватно за нашия пазар. Очевидно иска да си се промотира сред малцинствата. Макар че се съмнявам.
 9. meleto

  Биляниш - Райски г*з

  Ама той е унищожен. Виж им гледанията на последните 20 клипа.
 10. Не съм уточнявал годината, но е много сладко, че си проверил
×
×
 • Create New...