Jump to content

meleto

Root Admin
 • Коментари

  4317
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  7

Последно meleto беше ТОП потребител на Декември 5

meleto имаше най-харесваното съдържание!

Репутация

657 Excellent

About meleto

 • Рожден ден 22.02.1991

Contact Methods

 • Website URL
  https://popnable.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Последни посетители в профила

3791 посещения в профила
 1. meleto

  Поп фолк скандали

  Погледни колко малко коментари има. То отвсякъде си личи, че побутват. Дали с платена реклама или правят шашма... дори да навъртят
 2. meleto

  Поп фолк скандали

  Това са гледанията до към полунощ някъде.
 3. meleto

  Поп фолк скандали

  Именно. Толкова да е зле. Тотално изпадна от топа. Тази година не е никак добра и за Емануела и Десислава, но те все още не са в дъното. Да, беше като фиданка. Май като стана номер 1 взе да качва килца. Към 2003та.
 4. meleto

  Поп фолк скандали

  От всички се сещам само за Гъзарка! Копакабана е с Дамян, не беше лоша. Обичам те от 2003та или тази с Крум Като цяло - толкова е спамила, че нищо не се е отличило. Аз освен Гъзарка, дори не виждам и една песен от изброените като хит, дори сезонен.
 5. meleto

  Анелия и Радко Петков - Ти си

  Тая Петя Радева беее... как може толкова некадърност да се е съсредоточил в един текстописец. Това е по-зле и от "плакала-чакала" на жената на Токича.
 6. meleto

  Маскираният певец

  Жана ??? Да беее... толкова да бях сигурен, че е Роберта. Бях забравил как пее. Направо е звяр!
 7. meleto

  Игри на волята

  Искам да кажа, че Веско НЕ Е комплексен играч и никога не е бил. Комплексни са Пламен, Юлиян и Добрин (както видяхме от последните 2 битки). Някъде четох, че е трябвало Веско да е срещу Юлиян на финал и затова са презаснели последната битка, обаче Веско не е успял да бие в нито веднъж и затова Добрин се изправи срещу Юлиян. Иначе, не е учудващо, че физкултурникът загуби. Гласуват предимно жени. Освен това, Добрин захапа няколко актуални теми - опазване на околната среда и лошо детство.
 8. meleto

  Поп фолк скандали

  Топ 40 за 2019 на най-гледаните е покъртителна... Мазнотии, песни отпреди 2019, малко рап ...
 9. meleto

  Игри на волята

  Сори, но Веско изобщо не е силен играч. Не знам по какво съдиш? Често го чета навсякъде. Първо, на последните битки отпадаше след Анна-Мария. Второ е доста тъпичък. Не можа да сметне задача за втори клас. Сори, но и докато бяха в племе - само приказки... как щели да къртят, какво щели да правят... и Веско не веднъж ги препъна. Сега се сещам, когато трябваше да дърпат с Роберта и той през цялото време рева колко бил наранен и си остана на земята. Да не говорим колко е зле като мъж. Уж голям джентълмен, а като някой унижава и обижда жени и се подхилква като петокласник. А самият той унижи Анна-Мария по такъв начин, че нямам думи. И накрая, когато Радостина го направи на две стотинки и почна да пляска и да вика за Анна-Мария. Пълен селяндур. Интелектуално е спрял да се развива около пети клас.
 10. Преслава получаваше 20К на месец след този скандал с данъчните. Може да ходи на 20 участия, но тя все се получаваше 20К. По този начин, МИтьо й е плащал клипове, песни, албуми и награди. Ти само се замисли... 20*5000... от нея е получил над милион на година, а й е дал под 250К. Така че, естествено че Пресито ще получава статуетки. Въпреки че винаги е имала подкрепата на хората и не са я освирквали, за разлика от Янева и Галена.
 11. meleto

  Игри на волята

  Да, идеално беше. Само, че не мисля, че той разбра защо се случи така. И нещо възкликна "Пламене, и ти ли?" Ами и той, при все че Пламен игра супер честно, а той му заби нож. А после не е доволен като другите така правят с него.
 12. Явно е получила обаждане...
 13. meleto

  Игри на волята

  Юлиян не става за нищо. Добрин ги би във финалните битки. А и като човек е свестен. Просто Юлиян не разбра, че хората не гласуват само за игрите и физическите умения, но и за личностни качества. Не мога да повярвам, че толкова хора подкрепяха Юлиян в Интернет.
 14. meleto

  Игри на волята

  Доволен съм. Юлиян е трагичен като човек. А и Добрин го победи и във финалната игра. 100% заслужи.
×
×
 • Create New...