Jump to content

GiorgioCalla

Ramaniacs
  • Коментари

    567
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от GiorgioCalla

  1. Време беше за нещо по-стойностно! В сравнение с предишните й две песни тази е шедьовър!
  2. Абе, да питам, някой от вас забеляза ли покачванията на Луда по тебе в ютюб след премиерата на сръбския филм Južni vetar? Скоро Луда по тебе ще направи 10 милиона на два клипа, благодарение на филма.
  3. 1. Деси Слава - Две сърца 2. Плачещо сърце - Софи Маринова 3. Губя те бавно - Гергана 4. Само мене нямаш - Анелия 5. Две очи разплакани - Румяна 6. Залеза и зората - Камелия 7. Камелия - Ти си 8. Шампанско и сълзи - Ивана 9. Бедни и богати - Тони Дачева 10. Луда по тебе - Камелия
  4. Мда, нещо такова беше. Въпреки това, Но сой тай мухер за мен си остава супер недооценена, заслужаваше много повече, беше супер различна и модерна за времето си, с приличен видеоклип... Някой ден властваше навсякъде, да не говорим за вбокс дето тръгна по това време, наистина, но и Брадъра тогава много помогна тази песен да остане вечна.
  5. Не знам как го прави тази жена, но която и българска песен да направи, е хиляда пъти по-добра от оригиналната. По принцип нашите аранжьори са добри и правеха едно време българските версии на сръбски и гръцки песни в пъти по-добри от оригинала. И сега, когато някой направи кавър на българска песен, в повечето случай я съсипва, но Сладжа... Няма равна! И маанете другото, че убива бг оригинала по всички параграфи, но и го прави ебати хита в страните от бивша Югославия. Но този феномен е виден само при нея. Оригиналът просто бледнее пред нейната версия, лично мнение!
  6. А мен колко ме е яд за тази песен, ако знаете. Голям хит я виждах на времето, ама на - трънки. Иначе, много любима, до ден-днешен не съм я спрял.
  7. Много труден избор... Която и песен да отпадне, си остава вечен хит. В почитта си към любимите изпълнители често сме заслепени и не можем да сме обективни, колкото и да ни се иска, което си е самата истина. Деси Слава остана с 5 песни в ТОП 20, най-вероятно заслужено, но като цяло концепцията на вота и малкото активно гласуващи, играят лоша шега на цялата класация. В никакъв случай не омаложавам труда на Сашо, той не е виновен, че форума не привлича нови членове, а старите пушки сме все по-малко тук. Както и да е, за своя вот реших да махна всички кавъри и да дам пън на авторските песни, колкото и да са останали от тези 20. 1. Анелия - Само мене нямаш 2. Анелия - Погледни ме в очите 5. Десислава - Две сърца 10. Емилия - Не виждам 11. Ивана - Шампанско и сълзи 12. Ивана - Нещо нетипично 13. Камелия - Луда по теб 14. Камелия - Ти си 17. Румяна - Две очи разплакани 20. Тони Дачева - Бедни и богати Почти? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):
  8. GiorgioCalla

    RamaHit Top 10

    1. Деси Слава - Много съм добра 2. Мария - Чувал ли си за такива 3. Райна - Една на милион 4. Преслава - Да гори в любов 5. Джена и Андреас - Не слагай от отровата
  9. https://www.youtube.com/watch?v=qyMaKlUEUwI
  10. Интересно, да видим какво щв излезе от цялата тази работа.
  11. Кой Смелите си имат всичко
  12. Лорена - Все ми е тая Андреа - Неблагодарен
  13. Лорена - Все ми е тая Цветелина и Йонут - Влез
  14. Какъв италиански клип? Няма ли вече Деска да се пуска по течението, че ми умре чакането...
  15. Деска кога ще има нова песен, че тая пролет само бози, нищо яко за слушане от "Не се изтриваш" насам...
  16. 2 и заглавието за кучката.
  17. От два дни нещо ме е ударила съчмата у главЪтЪ и си слушам ретро Глория. Велики спомени на тая песен, ей... Поздрав!
  18. GiorgioCalla

    Online: Анелия - Зоопарк

    Аз ще кажа само, че припевът и музиката са ми интересни, куплетите с "рапирането" едвам ги издържам. "Мило мое" е класи над тази песен, не я спирам вече 3 месеца в колата, трябваше да я представи с един оригинален клип, а тази да е със слайд.
  19. От всички знайни и незнайни чалгарки през годините, може би най-много ме е яд за Лия. Глас, класа, поведение на сцената, тежест, имаше си всичко жената. Няколко стабилни хита, като Обич за двама, Дяволски чаровник, Искра любов... Може и да изпускам някои. Дуетният албум с Кондьо им беше голям хит едно време, даже участия правеха заедно си спомням. После се изгуби, нямаше я известно време, не знам какво стана с нея, след което пусна 1-2 бози и край, а много материал имаше в нея.
  20. Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Теньо Гогов за "Фалшива кожа" /изп. Камелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Велислав Драганински за "Моето слабо място" /изп. Преслава/ Номинации за фотосесия на десетилетието: - Галена за албума "Аз" Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Всеки си плаща" /изп. Глория/ Номинации за балада на десетилетието: "В друг живот" /изп. Десислава/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Влез" /изп. Цветелина Янева и Йонут/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Да те бях ранила" /изп. Джена/ Номинации за песен на десетилетието: "Да видя какво е" /изп. Джена/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Не го прави" /Десислава/ Номинации за живо изпълнение: Десислава за "Дотук" /Арена Армеец/ Номинации за албум на десетилетието: "Аз" - Галена Номинации за секс символ на десетилетието: КАМЕЛИЯ Номинации за певец на десетилетието: АЗИС Номинации за певица на десетилетието: ПРЕСЛАВА
  21. Брей, брей... Не си спомням колко е била 2000 година, но ако е била 10 лева, то сега се продава за 25лв. в олх, което значи, че след още 20на години спокойно може да се нарече антика и да скочи на 50-100 лева, и някой кретен като мен, който я е загубил да си я купи. Егати бизнеса, като лихвен влог. :1000 (29):
  22. Аз все се надявам, че клипът, който снима успоредно с Гледай да не бъркаш го пази за това лято, пък да видим...
  23. https://www.instagram.com/p/Bf37d7WA_4G/
  24. Да се надяваме, все пак миналата година снима два клипа в Гърция, единия още го чакаме, дано става въпрос за него. Десови, току-що забелязах, че Бели нощи вече е с над 2м гледания, Мъжете и Мила моя, мили мой също гонят двойката. Още малко и Две сърца ще е с 4м в Десовия канал. Яко!
×
×
  • Create New...