Jump to content

DrAkO

Ramaniасs
  • Коментари

    1176
  • Регистриран

  • Победи

    1

Последно DrAkO беше ТОП потребител на Юни 17 2020

DrAkO имаше най-харесваното съдържание!

2 Последователи

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

2716 посещения в профила

DrAkO's Achievements

Изследовател

Изследовател (4/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

1,1k

Репутация

  1. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Ще ти открадне профила тук и ще ти забрани да постваш интервюта на ДМ където и да било, тя нали така действала 😋 Сега сериозно, ама почватЕ да звучите като секта. Цеца не е светица, но и много други не са, дори и сред врагините й. Към днешна дата обаче, не може да бъде обвинявана за липса на екип и бизнес мисъл при някои особи. Защото ДМ с повечето й дружки я обединява само общата омраза към Светлана. Ето, концертите й вървят, никой не възпира хората да я харесват и слушат, освен тя самата, защото онлайн присъствието й е нула. Според мен менопаузата й се отразява страшно, а като добавим и старите комплекси и положението е "сетила се Мара да се побара". А относно Сека, помним ли че с ДМ водиха война 12 години 🤭 е, сега са един дол барбаронки, даже и стила са си уеднаквили 🤩😂
  2. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Тая жена има някакви обсесии, определено и се случва нещо в личния живот, тая лабилност не е нормална. И сега - имаше шоу, концерти прави и пак не й се угоди. Те хората затова почнаха яко да й се подиграват и колегите да я отбягват, не е заради друг тая работа.
  3. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Станала е по-досадна и от Наталия Симеонова 🫣 И очевидно е почнала и тя с лайф записите 🤭 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM
  4. DrAkO

    Райна - Туп-туп

    Хит 👉🏻 Elsen Pro & Naz Dej 😉
  5. Режисора Румен Атанасов: Нищо хубаво не съм видял от Райна - Имал ли сте гадже попфолк певица? - С Райна ходехме повече от две години. Това беше отдавна. Тя ревнуваше, когато снимах клипове с други певици. Това много ми пречеше. Нищо хубаво не съм видял в тази връзка. Много ми се обаждаха, когато тя беше в Биг брадър, да говоря за нея. Отказах, не е коректно. Тя е единствената певица, която на снимачната площадка погледнах като жена. Много е хубава, привлече ме. Не бих се обвързал отново с певица. Те са много мнителни. Нямат доверие на никого. Снимах всички клипове на Райна, преди да се разделим. Тя не искаше да снима с друг.
  6. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Майбаховете май си ги е забравила у Бечу
  7. Райно, пий си 'апчетата! 2002 година
  8. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Аз не я сравнявам с Ивана по килограми, а по липсата на вкус и стил. Ивана същите циркове ги правеше на наградите - то Стояна, пък балет, латино танцьори, жонгльори, заря, пък връзваше и развръзваше и тя парцали по себе си, та уж да промени аутфита... Има в Сърбия и виц, че концерта на Гага бил като китайската нова година 🤭 Много ликра, заря и тигър 🎎 Иначе сериозно, явно нещо се случва между нея и мъжа й, за това се е върнала да живее в Белград, не е само до подготовката. Довечера ще видим:
  9. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    А какво й липсва на Драгана, че вечно трябва да я жалим. Има кариера, има хитове, има семейство, има пари, има всички предпоставки да е щастлива. Какво не й е стигнало, и тя ли жали за стари железа от 94та. Да не говорим, че Цеца дъъъълги години беше в ефира на ДМ сат, и по програмите им участваше и тогава всичко беше наред. Сега изведнъж мъченицата се мъчила. Драгана вместо да си синтезира кариерата, да си оправи правата на песните и да си ги качи в нета, да си направи канал и да си качи клиповете тя танцьори на зумба ще избира и плюшен тигър ще разхожда. Сериозно й препоръчам от Касидол директно да заминава за Дубай, да се отдаде на баклави и фрапета и зобщо да не се появява повече.
  10. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Концерта е просто потрес, и визуално, и концептуално, и музикално. И тя милата се е обградила само с лизачи като една наша, кхм, и изобщо не знае къде се намира. Това се видя и в изявите зад кулисите, и на пресконференцията. Годината е 2024, Драгана празнува 40 години и разполага с неограничен бюджет. И тя прави тоя панаир продължил 5! часа, в който ту е по нещо като анцуг с корсет и пола, ту е като паяк качена връз кула от хора, ту се бори с плюшен тигър, после пее на хората на ухо, после има нещо като клас по зумба, после реве за Шабан, после дайте телефон да си припомня текста...Манджа с грозде. Цялата тази ретроспекция можеше да бъде представена съвременно, в съответствие с годините й, на блокове, с някаква мисъл и оригиналност. Отделно от половината концерт натам - вие точно като в София. А относно колегите й - тук говорим за реални отношенията между хора, не за престиж. Доста по престижно е да си в арената в Београд, а не в спортната зала на Осийек. Така че, тука е друго. А Мира Шкорич е жалка до небето. Тая песен от албума на Цеца не я е пяла 25, сега се присетила за нея, злобарка забравена. Другата й гостенка - Сандра Решич, простачка без никакъв морал, която дори не е общувала с баща си, сега използва спомена за него до откат. п.с. Велко е турбо селянин, обаче с медиите винаги е супер приятелски настроен, отговаря им, държи се на ниво. Майка му поне на това го е научила. А ситуацията с огърлицата се оказа е пълно фалшименто, дори и Цеца скоро го коментира, след като се е появил записа от гостуването й при Минимакс където никой не се е обаждал с въпросните изявления.
  11. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Щото Драганка не си беше довела мъжа и сина, дето го кри цял живот. Пък той се опаза мутреещ се селски бек, ама то кръвта вода не става. А колегите й не я уважиха, защото принципно не я уважават, снимат се с нея само за пред медиите. Защо ли. И двата концерта са били селски вечеринки, Ивана същите панаири ги правеше 2006 някъде. Кич до тавана.
  12. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Тужни су извори... TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM
  13. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Рекорда виси на косъм!
  14. DrAkO

    Всичко за сръбската музика

    Рада с бг кавър на песен от 2019 година
×
×
  • Create New...