Jump to content



Online: Камелия - Дай го двойно


Препоръчани коментари

  • Отговори 132
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не е ужасно, но с нищо не прави впечатление песента.

Защо започна да пее с това дразнещо сръбско "л".. От няколко години насам много ме дразни.

Глория и тя да не си е сменила зъбите, че произнася по коренно различен начин звуковете..


Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е нормално някаква си Джулия ( :huh: ) да извади по-добра песен от Камелия, Мария и Преслава. Къде спят уж големите взеди и защо изобщо пускат нещо, недоизпипано ... А за Камелия няма какво да кажем... Тя е най-слаба от последните няколко предложение "проекта"...

 

Тук нито клипа, ниво песента могат да впечатлят с нещо. Изключително посредствено... Не успя даже да ми задържи вниманието до края... Това трябва да е пуснато ей така да има нещо ново около нея, иначе не мога да си го обясня по друг начин?!

 

П.С. И да, "Неповторим" беше класа над това нещо! :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първата песен на Камелия, която с ще си изтегля и с кеф ще слушам от Щипни ме (сериозна съм) насам. Комерсче е, но има заряд и зарибява на макс. Тъп клип, секси Камелия.

Като цяло на мен ми харесва повече от Престъпно е и Неповторим взети заедно.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Ау много зле.След яката Неповторим тая е мега зле.Само дето се пънахте феновете и.Песента е тъпа.

Кама хит няма да види явно след Пайнер.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ауу направо съм разочарован.

Толкова смотан текст и много неприятно изпяване, дразнещо чак. Тва направо все едно е песен на някоя новоизгряваща ужас..

"Неповторим" е по-добра.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента ме кефи , като изключим текста - до някъде . Другото което ми харесва е уникалната Камелия , която отново ги заби с визия на 43 години . От там нататък съм страшно разочарован от клипа - как може такъв евтинджос , това да не е направила грешката да снима с Люси ?

Не помня за последните 8 години Камелия да е пускала толкова слабо видео ... Много зле.

Не разбрах защо снима клип на Добре дошла , показа визии от клипа и пусна песен , която снима до като беше още в Пайнер ...

Не съм много очарован , но в никакъв случай песента не е кефти , както сте свикнали да изкарвате песните на Камелия .

Link to comment
Сподели в други сайтове

Видеото изглежда евтино и аматьорско, то дори на Глория "Извирете" е по-яко от това. :lol:

Песента... има малко ретро нотки, но някак си не грабва.

Убеден съм, че дори Рени сега ще изкара по-яка песен и по хубаво видео. Нещо тоя път не се получи на Камелия, но няма лошо, без спадове не може.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен песента като цяло ме кефи много! Видеото обаче е толкова посредствено, че не мога да повярвам, да, тя е много красива, много яка, яко се държи, но просто страшно евтинее това нещо, в някакъв паркинг с някакъв моторист и тя е там по бански, как изобщо се връзват нещата, чак може да отблъсне от проекта, особено ако е някой дългогодишен чалга фен, който знае каква продукция е предлагала преди.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Може би най-лошата песен, която съм чувал в жанра.

 

 

Разберете, проблемът на Камелия е, че е загубила музикалния си вкус в последните 6-7 години. Цветин да бъде уволнен след такива провали...!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песничката е готена, даже и текста става - такива текстове индиректни за поркане ме кефят (за разлика от примерно на Ванча, където се пее за поркането директно).

 

Клипа е добре направен, лъскавичък, Камелия кърти мифки просто, ама е безкрайно безидеен. От тая гледна точка моеше повече, защото ние много добре знаем, че го може.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не бях чел по-негативни коментари за песен и клип на Камелия, но в интерес на истината песента е с доста яка музика, леко ми напомня на "Щипни ме". За текста съм съгласен, че не е нищо особено, но като изключа това, като мелодия и песен ми харесва много повече от "Неповторим", но там текста и видеото са по-добрите.

Колкото до песента, това до колкото съм наясно е снимано точно след "Престъпно е", лятото на 2014. Още тогава показа тези визии, даже имаше такава фотосесия ако си спомняте. Т.е. този проект е правен преди "Неповторим" и аз се чудех защо не стартира с него. След тази песен се говореше и за някаква "Малко луд си". Сигурно тя и "Добре дошла" ще са следващите проекти. Дано пусне една от двете до края на годината, но и това става за слушане. Сладурска песен.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много свеж и непринуден клип.

Песента е в десетката, Кама няма такава. Иначе и мен ме дразни "л"-то открай време. Глория и Екстра Нина също пеят често така, неприятно е.

 

Клипът - нищо особено. Интересна операторска игра при мотора и перфектно поведение пред камера на Камелия. Има най-секси задника, погледите винаги ги е умеела. Има нужда от подобен проект не само тя, а и жанрът.

 

Новите певачки могат да завиждат на старата гвардия не само по отношение на глас, а и тяло - Камелия, Глория, Екстра Нина, Луна, Нелина, Мая го доказват.

 

Тази песен според мен ще се забележи повече от Неповторим!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като ви прочетох коментарите си мислих, че ще гледам "Скрий му очите" на кучеядката, ама вие откога такива взискателни станахте? Много ми хареса клипа на мен, добре е заснет и макар в паркинг изглежда различно и свежо.

Песента ми се стори приятна на първо слушане :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Охоооо влизам в Рамания и какво да видя, Камелия имала нов клип и аз разбирам чак сега??!!!!! Но само да се изсмея с глас и няма да коментирам нищо, другите са го направили....Жалка работа...И това е клип сниман сигурно преди повече от година....като за порно изглежда добре, но само до там..

 

 

 

Клипът и песента, определено са достойно за ФЕН ТВ!!!!!!! Жалка му работа...аз като ви казвах, никой не ме слушаше....За мен няма изненада, това очаквах...Пайнера се смее с глас...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Жестоко парче, въпреки че можеше да понатисне още малко за текста.С тази песен трябваше да излезе с претенциите, а не с "Неповторим".

Видеото можеха да го направят много по-интересно, а не 3 минути да показват ''номерата'' на мото-фена.Иначе изглежда безупречно :1000 (30):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много яка Камелия и дотам. Не са й това възможностите.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...