Jump to content

I_N_P

Ramaniасs
  • Коментари

    1670
  • Регистриран

  • Последно посещение

5 Последователи

Последни посетители в профила

985 посещения в профила

I_N_P's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

2

Репутация

  1. А дали пък не се заформя и едно турне Планета Прима 2016 със спонсор Мтел, което да е наклонило везната и да вземат Галина...
  2. Абе то не остана вече материал, дори и за хейт към Кама..И тая година вече половината мина, 2015 мина, няма никакъв шанс. Няма песни, няма интервюта, няма медиен интерес, няма клипове, няма продуцент. Кама разчиташе на сътресение в Пайнер и масови напускания, то пък с оставането на Глория, фалита на Оцко и Мтел като спонсор, нейните пъклени планове, хептен не се сбъднаха.. :1000 (29): Следващото нещо което очаквам е да опита максимум година нещо и да почва преговорите с чичо Митко за връщане. Глория подписа пак, Деса се върна, Вероника лиже Пайнера постоянно и намеква за връщане, Екстра Нина пак се помоли. И то не остана напуснал и не върнал се.. Очаквам и Андреа да предоговори в най-скоро време. ПП Интересно, че двата фена и другите 1-2 ника на Цветин и Кама ги няма, как пък все "случайно" по едно и също време. Очаква се всеки момент да почнат да квакат след връщането на Глория. Просто Кама , трябва да даде наставленията Последната година се олизваше и вечно плютата Глория, сега автоматично пак ще стане черна.
  3. Що за тъпотия? Когато си си платил правата, какво значение има? Що като е авторска, да не би Мара да я е писала? Те са певци, трябва да пеят! Иначе и аз се зачудих от къде е набарала такава песничка, а тя е била хит на албански. Харесва ми, като цяло е рядко нещо на Отварачката ми хареса,тя просто харчи парите на шишкото.
  4. Стига с тия награди, това е толкова изтъркано, че няма накъде. Никой не помни тия награди и нямат стойност. Освен ПЕВИЦА и ПЕВЕЦ на годината. Къде са тия милион радиа и телевизии, които цитираш? Дори Съни вече въртят продукцията си по Планета. Как си представяш Глория по ФЕН ТВ? И не телевизиите вече са нищо, в сравнение с мащабния канал, които има Пайнер в ютуб. Това е най-мощния инструмент за реклама и Глория как сега прави малко гледания с техния канал, не си представям какво би било ако има свои. Може би, дори ще бие рекордите на Чипровската за най-малко гледания. Стига сте подценявали , видяхме че никой не успя без силен продуцент и всичко са само думи в пространството. След като Глория казва, че всичко е наред, какво се измисляте? Аз не съм чул да плюе по Пайнер и да мрънка. Много леки неща е казвала. Радвайте се и толкова.
  5. Истината е, че и двете страни клекнаха. Ако Глория напусне, първо това е страшен удар за нея, защото без Пайнер няма как, това е ясно. От друга страна това е удар и по Пайнер, защото тя им е нещо като емблема от едно време и яко удря по имиджа. Така, че и двете страни са клекнаха в името на общия интерес. И това е правилно. Финансовите загуби от напускане на Глория са почти никакви, но удрят по имиджа на компанията, която е важно. При Глория пък има хем финансови, хем такива по имиджа. И ако Пайнера може да запълни липсата на Андреа/Камелия с Емануела примерно, то няма как да намери заместител на Глория.Нито Глория ще намери медия, която да я рекламира и върти.. В крайна сметка всички "клякат".
  6. Как разбра, че Глория не е получила подкрепа на концерта от Пайнер или, че тя се е оплакала от нещо? Аз такова не съм чел и да е имало. Това с което съм останал с впечатление е, че често пускат концертите на Глория по Планета, качили са ги в канала, издадени са на ДВД, не знам какво друго може да се очаква. Концерта беше успешен, залата пълна, всичко е точно и не знам къде трябва да се търсят "грешки??! Не виждам такива нито в Глория, нито в Пайнер, по отношение на концерта. Колкото до лансиране, не очаквайте Глория да влезе в ТОП 5, дори самата не го не иска. Просто нейното време за такива неща е минало.Важното е, че тя си има публиката, старите хитове, гласа, концертната сцена и може да си крета много години още по тоя начин. Няма какво повече да направи Пайнер, ако тя не желание. Много отдавна продуцента не е единствен фактор за успех, така беше едно време, сега е друго. Въпреки, че за Деси Слава фирмата доста се погрижи последните 1-2 години. За мен положението на Глория е момента е идеално. Добри отношения с продуцента, поле за изява, стари хитове, добра слава, фенове. И едно нещо й признавам: за толкова години не се забърка в НИТО ЕДИН ПР, секс скандал, обиди към колеги, плюене, интриги и т.н Видяхме, че с това не се успява и тея, които залагаха на това вече са елиминирани.
  7. Така, само че има едно нещо което се нарича-договор/уговорка и т,н. Много зависи от това какво са се договорили. Пайнер няма как да помагат за концерт, клип и т.н, ако НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ ЗА НЕЩО ТАКОВА. Всеки си има индивидуален договор и уговорка и щом никой не е завел иск срещу Пайнер за неизпълнени уговорки, значи за това са се разбрали. Не мисля, че някой се бърка в песните на Глория, при положение, че тя си кара все едни и също денсчета, по нейно усмотрение, решава си за концерти и т.н Няма как ако един Галин има договор за 60% към Пайнер и финансиране на клипове от тяхна страна, да има равнопоставеност с Глория, която отчита 20% (примерно) и няма уговорка за финансиране на проекти, а само реклама, мениджмънт на участия, ротация, участия в концерти, заснема не на програми и т.н. Разберете, че това е БИЗНЕС, не доброволчески отряд..Феновете на Глория примирете се най-накрая и спрете да плюете, промяна няма да има между Пайнер и Глория.
  8. Не ми пука за него, той е ясен. Нищо, че се кълнеше как Глория напусна. Темата съм я направил, защото аз лично харесвам Глория, слушам старата й музика и се радвам, че няма да стане просто поредната отпаднала Екстра Нина, Рени, Мира или Камелия с решението си да угоди на ината си. Глория е в такъв момент, че такива радикални промени НЕ МОЖЕ да прави и няма да има никакъв успех, извън Пайнер. Това е най-доброто което можеше да стане. Глория и Пайнера не случайно толкова години са се задържали в тая сфера, не са от вчера и знаят какво правят. И всички това на фона, когато Съни Мюзик вече въртят продукцията си по Планета, а ФЕН остана само с Алисия. Къде има място за Глория? Убеден съм и че развоя на Камелия след Пайнер е дал наклон да остане в Пайнер...Друго нещо е връщането на Деса..Глория е видяла, че няма смисъл и най-доброто е един нов договор и добри условия. Така и вълкът сит и агнето цяло.
  9. Нека хора споменаващи Кама и пеене в едно изречение, да не коментират ПЕЕНЕТО на Деса.. Когато Камелия се научи да си изпее обработени си студийни записи на песни като "Луда по тебе", "Залеза и зората" , "Зашо повярвах" на живо, нека тогава се коментира. Или когато дори студийния запис на песните й от последните 5 години звучи фалшиво след всички обработки.. Деси Слава е ГЛАСИЩЕ и е съкровище в българската музика, както всеки добре знае. Днес си пуснах "Сладки сънища" албума, не знаех, че Деси Слава е автор на музиката на почти всички песни..А всъщност това е един от най-добрите й албуми, и един от най-добрите в чалгата. ТВОРЕЦ! Сам да си направиш един от най-добрите албуми................
  10. Глория: Мили приятели, постигнахме консенсус с Пайнер Мюзик по всички въпроси, които вълнуваха и двете страни! Очаквайте през юли нови изненади от мен по ТВ ПЛАНЕТА! Глория :whistling: ПП: Нещо което ви написах, че ще стане още преди месеци (а някой хора се кълняха, че Глория напуска на 100%), сега просто е официално! Глория не е глупава и знае последстеията! Честито на печелившите! :1000 (33):
  11. Хахха абсолютно...Точно той е толкова жалко да се възмущава от мен, че не знае какъв смях буди.. Чуди се какво за гениталите на Деса и Преса да каже, че да е по-оригинален, ама не се получава.. Опитах да намеря статия за Кама от последния месец и няма нищо братче, освен две жълти в едната Кама е описана като :сбръчкана лелка, която пускала все повече фотошоп-снимки и няма хит от години, а в другата, как не й се получило в нито едно предаване като водеща и мразела още Ицо Хазарта че и казал, 'проситутка". И разбира се отдолу единствения коментар е на Фокса.. Какво се правите, че само тук се плюе Кама, явно всички имат едно мнение за нея..
  12. ХАУАХАХАХАХ последните същества които могат да ме учат на морал и да ми говорят за ниво, са тези на които "клитор, целулит и всички мъжки и женски органи са във всяко изречение... Винаги най-жалки за мен са били лицемерите, които крещят "дръжте крадеца". И ОстапБендер, ни най-малко не съм се подигравал с здравословните проблеми на Камелия и изобщо нямам това в предвид!. Винаги съм й пожелавал от все сърце да има дете. Защото съм убеден, че именно това е една от причините да бъде толкова озлобена към живота, защото всички нейни колежи или са много талантливи или са били номер 1 в определен период или имат семейства/деца.. Подобен пример са Лили Иванова, дует Ритон...просто човек е различен. Това си е нейна работа и не ме вълнува, но една от причините жените да имат проблеми с това е, че почват да правят опити след 35 год възраст и после се чудят какво стана... Защото кариерата по кръчмите е много важна и не търпи отлагане! Това важи за всички, не говоря за Кама.
  13. ДЕСА освен, че е красива, преди всичко е ПЕВИЦА и МАЙКА! Гласа и красивото й лице са напълно достатъчни. Какво като Кама имала слаби крака като в лице прилича на урод и не е създала семейство. Пееш за 20 лева, нямаш фенове, нямаш приятели... И между другото Деса може да няма тяло на модел, но в лице е 500 пъти по-красива и чаровна от онова нещо със жълти зъби, сбръчкано лице, малка уста и крив нос. От злоба е погрозняла толкова.. 6 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 2 скрити) Да се сетим ли кои са тея скрити гости..
  14. Ти се е"аваш, ама тя точно това прави.. Нито има интервюта, нито записи, нито снимки...Просто стои чете и се чуди срещу кой да насъска 2-та фена.. Дори няма мъж, който да я изтропа..Цветин стои само за боксова круша, когато е нервна и да и пазарува. Последния секс да им е бил 2001-ва.
  15. Стигате дъното...Казах ви, Деса не може да е виновна за това, че отново е в ТОП-а както беше 2000-2003, нито е виновна, че Чипровската луканка не може да направи 300 к гледания, че не може да пее, нито, че е пияница, жълтозъба, космата и си ляга с всеки който плати минималния хонорар.
×
×
  • Create New...