Jump to content

Georgi92

Ramaniacs
  • Коментари

    1030
  • Регистриран

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители в профила

3837 посещения в профила

Georgi92's Achievements

Junior

Junior (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

124

Репутация

  1. Аз бих писал, за да се намеси някой от грижовният й ''екип'' или от екипа на Бриколаж, но съм блокиран навсякъде, защото истината не се почита във това женско царство.
  2. Zdravei!

    Izviniavai za latinicata.

    Opitvam da ti izpratq lichno suobshtenie,no e nevuzmojno.

  3. От кое да ме е срам? Тук се написаха доста по-грозни и тежки неща на съвсем по-срамно ниво, а аз какво лошо казах? Нима е нещо, което не е възможно и в същото време нормално ?! Кротко, не се превземай толкова да не се задавиш.
  4. Хората искали да ги виждат заедно... кои хора? Тя да не би да ни оставя избор!? Това е дебилна история, натрапване на тва нейно "женско царство" и на тези техни дуети, които няма да спрат! Хората пишат хубави неща, поздравяват ги, ок, но не дай си боже някой да посмее да напише, че се прекалява със общите изяви, тя ще го блокира директно. Симона е на 26 години, говори като вечната ученичка до мама на другия стол. Стига вече с тва музикално у-ще, бакалавъри, магистъри, флейти... голяма жена и вече майка, а в същото време като пубертет. Нищо няма да стане от нея ако не се откачи от майка й, обаче и Глория се е вкопчила в нея, това е повече от ясно, щото няма в кой и в какво друго да се съсредоточи. Намерила си е проект който да "развива" - щерка й. Никога не съм си и помислял, че някогашната звезда Глория, днес ще се превърне в толкова безинтересна, скучна и мързелива жена, от която в продължение на 10 години, нито предава емоция с музиката си, нито човек може да научи и да чуе нещо интересно от нея. Но това което наистина не мога да преглътна преди всичко останало, е че обожава да пее на плейбек. От мързел и 5те песни, които изпълнява на живо, звучи ужасно и не мога да я слушам и гледам колко е спряла и с каква досада пее и се клати на малкото изяви, които има.
  5. Да, видях, мерси. Алергия получавам вече като ги видя заедно, честно! Симона плямпа твърде много, досадна е. Това момиче няма да порасне докато не се отлепи от майка си. За какви експерименти и проекти ми говори Глория, какви са тия глупости, че не са спирали да работят и по-специално тя със 3те й участия тази година и някакъв умрял "концерт" в Бургас. Не мога да я слушам и нея вече. Трагедия.
  6. Глория пее "Milo moje, sto te nema" пред Драгана. https://youtu.be/PWST73MJ7XU ... кво й става, държи се като ученичка, къде се изпари тази увереност... тя забрави ли коя е!?
  7. А снимката във инстаграма й от някакво студио в бТВ, някой знае ли кое е предаването или просто е била на разходка там...? 🙄
  8. За нея сръбските певци са на светлинни години... звезди, легенди и не можем да се мерим с тях, но тя само се е учила от тях, обаче не е научила най-важното - пеенето на живо да бъде закон! Спуква се от плейбек. А пък редовните 10 песни, които са на живо едвам ги изслушвам. Мързеливо пеене, върти се по сцената като неадекватна пуснала микрофона и цял куплет тече уж нещо не й е у ред в звука или подобни трикчета. Друг трик и с тия умрели миксове с по 3 песни вътре, всяка по минута и 5 секунди, щото да не се мъчи много... И за "одмора" на следващия ден от рано рано се е плеснала на плажа в някое гръцко село. Всичко е на самотек.
  9. Изобщо няма да разнообразява нищо. Тя няма усет и интерес да предложи нещо друго, без значение дали е концерт в Пловдив, турне в САЩ, новогодишна нощ... навсякъде е едно и също, и това, което всъщност е проблема, е че тя не мисли,че някъде нещо не е наред, напротив, всичко е на ниво прсто ние сме вечно недоволни и искаме твърде скъпи удоволствия от нея. А за концерта с Лепа Брена е просто тъжно, no comment. Относно концерта на Ивана, разбира се,че е по-добър. Жената се е била постарала.Имало е замисъл в цялата работа,и дори с визия се е постарала повече от Глория. Доколкото разбрах дъщеря й е работила по цялата идея за сценарий и подбор на песни... Симона какво? Пее на плейбек БГ микса на майка си... мързелива работа!
  10. Няма. Това продължава от години... все нещо се обновява, а грешките са си на същото място. За диска "Благодаря", знам, имам този грозен екземпляр... грозна работа. Абе всичко е тотал щета... канала в youtube, Глория съществува от 2000 година.. явно целта й е да затрие всичко преди това.
  11. Във физиономията й се вижда колко й е безразлично, никаква емоция. Бях убеден,че всичко ще е 1:1 със концертите й в читалищата преди няколко години. Откриване със интрото от концерта през 2009 и последвано от "Феникс" ремикс...това какво е? Толкова ли скъпо струва някой от този "екип" да раздвижи мозъчните гънки за нещо ново и интересно? Отново билборд плакат отзад със 8 прожектора и 4 броя ферми... Косата й непрекъснато една и съща, обувките й са точно 2 варианта от няколко години и то не само за сцена, а и във всякякви изяви е със тях... wtf какво й става?! Пеело й се, работило й се.. къде!? Кога? Тя е тотално забила. Аз съм шокиран от това,което виждам. Не съм си и помислял, че някога ще ме възмути дори визията й, наай-малко пък визията й. Аз няма да платя за нещо непомръднало и неподлежащо на минимална промяна от толкова много години... аз не знам тя как не видя, не чу, не разбра тва нещо.
  12. Georgi92

    Online: Seka Aleksic - Chivas

    Много благодаря ☺️
  13. Georgi92

    Online: Seka Aleksic - Chivas

    Mоже ли линк за mp3?
  14. Много се проточи албума... дано не остане за догодина.
×
×
  • Create New...