Jump to content

FAUST

Ramaniacs
  • Коментари

    233
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от FAUST

  1. FAUST

    Online: Галин и Емануела - 5,6,7,8

    Най-накрая хит отраз! Емануела с много напън пак е в топ 5.
  2. 'В нощта', 'бе', 'за мига'...Камелия е още в 2005-та. Гола водица. Срам.
  3. FAUST

    Online: Анелия - Дай ми още

    Браво! Размазваща песен и проект като цяло. Анелия леко иззема и нишата на Джена с този проект. За първа година Анелия е заслужила сериозна претендентка за Певица.
  4. FAUST

    Online: Глория - Полудяваш по мен

    Добре ли сте?! Много зле е песента, нямам думи. Олицетворението не поп боза...даже и с латино ритми....Симона какво прави там?! Вместо да давa акъл кое въврви, кое-не... Глория не е излгеждала по-добре. Но клипa бuх го гледам на mute.
  5. FAUST

    Online: Фики - Въртолет

    Осъзнайте се-това е МЕГАХИТ. Най-после забавна музика, за след 2. Клипът е добре. Текстът в припевите-също. В поп-фолка истината в момента са Фики и Теда (+Азис). Точка.
  6. Най-после! След Глория, Десислава има най-добрата и разнообразна дискография в поп-фолка! Уникални песни! 1. Няма те до мен 2. Знам, че боли 3. Бели нощи 4. Две сърца 5. Птица скитница 6. На криле 7. В твоите очи 8. Завинаги 9. Следи от сълзи 10. Неочакван край 11. Only one 12. I'm your bitch 13. Кажи ми 14. Върни радостта ми 15. Най-неправилният мъж 16. Думи две 17. Любов 18. Мъжете всичко искат 19. Искам, но не мога 20. Само една
  7. Браво! Камелия ги разсипа!
  8. Единствените заслужени и безспорни награди бяха за 'В Твоите Очи' и за Теда. Галена имаше ПЕРФЕКТНА година и заслужаваше Певица, а поне 3 от клиповете й заслужаваха Клип. Глория/Галена заслужаваха Албум. Фики, Певецът на годината, НЯМА ДОРИ НОМИНАЦИЯ ЗА ХИТ НА ГОДИНАТА ?! Преслава направи поне 3 провала в лицето на дуетите с Ваня и Фики, и с Аматьорка, и само 1 хит-Не тебе не отказвам. И най-голямата трагедия от всички-най-глупавата песен спечели Хит на годината. Позор за Анелия. Позор. Срам ме е от тая музика и съм потресен....Алчност и наглост...
  9. Реално погледнато, награди заслужават само Галена, Десислава, Теди Александрова, Фики и Галин.
  10. FAUST

    Online: Галена - Една жена

    БРУТАЛИЗЪМ! Никъде не сте виждали такъв клип, така че плачете! Браво! Истинска звезда!
  11. Деси Слава наистина вече е голямо име и е уважавана навсякъде. Честита победа! П.С: И към това да прибавим, че към 2015-та, участва в най-качествената и одобрявана песен на годината-'В Твоите Очи'.
  12. FAUST

    Top 10 Луна

    1. Завинаги до теб 2. Не разбра 3. Аз не съм жена само за един мъж 4. Простих на думи
  13. Глория наистина разбива! 50 билета са останали само, от капацитет 3 300. Богиня! Феноменален успех на фона на днешната реалност!
  14. САМО 150 БИЛЕТА СА ОСТАНАЛИ! ОГРОМЕН УСПЕХ! КРАЛИЦАТА Е ЕДНА!!
  15. ГЛОРИЯ-Разпродаващата се зала 1 НДК е поредното доказателство. Азис Десислава
  16. FAUST

    Online: Камелия - Дай го двойно

    Може би най-лошата песен, която съм чувал в жанра. Разберете, проблемът на Камелия е, че е загубила музикалния си вкус в последните 6-7 години. Цветин да бъде уволнен след такива провали...!!!
  17. Уау! Харесва ми! Много модерно. Има я магията на 'Моето слабо място', само текстът да не беше толкова мръснишки. Клипът е доста секси.
  18. Колко е капацитетът на НДК, поне този, отпуснат за концерта? Само 411 билета са останали общо. Страхотно! :Vishenka_05:
  19. Тия двамата нямат един свястен дует!
  20. Теда е машина за хитове! Като изключим последната й песен, снимата на онзи водопад, всичките й парчета са с по 8 милиона+ гледания-феноменално! И всички знаем, че тя няма пари да си плаща=>са истински. Песента е правена да се слуша в 3 след полунощ в дискотеката, не в 12 наобяд пред компютъра!
  21. Oбщ сбор за Галена-61
  22. Ще се видим на 30-ти, сладури! :Vishenka_05:
×
×
  • Create New...