Jump to content

I_N_P

Ramaniасs
  • Коментари

    1670
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от I_N_P

  1. А дали пък не се заформя и едно турне Планета Прима 2016 със спонсор Мтел, което да е наклонило везната и да вземат Галина...
  2. Абе то не остана вече материал, дори и за хейт към Кама..И тая година вече половината мина, 2015 мина, няма никакъв шанс. Няма песни, няма интервюта, няма медиен интерес, няма клипове, няма продуцент. Кама разчиташе на сътресение в Пайнер и масови напускания, то пък с оставането на Глория, фалита на Оцко и Мтел като спонсор, нейните пъклени планове, хептен не се сбъднаха.. :1000 (29): Следващото нещо което очаквам е да опита максимум година нещо и да почва преговорите с чичо Митко за връщане. Глория подписа пак, Деса се върна, Вероника лиже Пайнера постоянно и намеква за връщане, Екстра Нина пак се помоли. И то не остана напуснал и не върнал се.. Очаквам и Андреа да предоговори в най-скоро време. ПП Интересно, че двата фена и другите 1-2 ника на Цветин и Кама ги няма, как пък все "случайно" по едно и също време. Очаква се всеки момент да почнат да квакат след връщането на Глория. Просто Кама , трябва да даде наставленията Последната година се олизваше и вечно плютата Глория, сега автоматично пак ще стане черна.
  3. Що за тъпотия? Когато си си платил правата, какво значение има? Що като е авторска, да не би Мара да я е писала? Те са певци, трябва да пеят! Иначе и аз се зачудих от къде е набарала такава песничка, а тя е била хит на албански. Харесва ми, като цяло е рядко нещо на Отварачката ми хареса,тя просто харчи парите на шишкото.
  4. Стига с тия награди, това е толкова изтъркано, че няма накъде. Никой не помни тия награди и нямат стойност. Освен ПЕВИЦА и ПЕВЕЦ на годината. Къде са тия милион радиа и телевизии, които цитираш? Дори Съни вече въртят продукцията си по Планета. Как си представяш Глория по ФЕН ТВ? И не телевизиите вече са нищо, в сравнение с мащабния канал, които има Пайнер в ютуб. Това е най-мощния инструмент за реклама и Глория как сега прави малко гледания с техния канал, не си представям какво би било ако има свои. Може би, дори ще бие рекордите на Чипровската за най-малко гледания. Стига сте подценявали , видяхме че никой не успя без силен продуцент и всичко са само думи в пространството. След като Глория казва, че всичко е наред, какво се измисляте? Аз не съм чул да плюе по Пайнер и да мрънка. Много леки неща е казвала. Радвайте се и толкова.
  5. Истината е, че и двете страни клекнаха. Ако Глория напусне, първо това е страшен удар за нея, защото без Пайнер няма как, това е ясно. От друга страна това е удар и по Пайнер, защото тя им е нещо като емблема от едно време и яко удря по имиджа. Така, че и двете страни са клекнаха в името на общия интерес. И това е правилно. Финансовите загуби от напускане на Глория са почти никакви, но удрят по имиджа на компанията, която е важно. При Глория пък има хем финансови, хем такива по имиджа. И ако Пайнера може да запълни липсата на Андреа/Камелия с Емануела примерно, то няма как да намери заместител на Глория.Нито Глория ще намери медия, която да я рекламира и върти.. В крайна сметка всички "клякат".
  6. Как разбра, че Глория не е получила подкрепа на концерта от Пайнер или, че тя се е оплакала от нещо? Аз такова не съм чел и да е имало. Това с което съм останал с впечатление е, че често пускат концертите на Глория по Планета, качили са ги в канала, издадени са на ДВД, не знам какво друго може да се очаква. Концерта беше успешен, залата пълна, всичко е точно и не знам къде трябва да се търсят "грешки??! Не виждам такива нито в Глория, нито в Пайнер, по отношение на концерта. Колкото до лансиране, не очаквайте Глория да влезе в ТОП 5, дори самата не го не иска. Просто нейното време за такива неща е минало.Важното е, че тя си има публиката, старите хитове, гласа, концертната сцена и може да си крета много години още по тоя начин. Няма какво повече да направи Пайнер, ако тя не желание. Много отдавна продуцента не е единствен фактор за успех, така беше едно време, сега е друго. Въпреки, че за Деси Слава фирмата доста се погрижи последните 1-2 години. За мен положението на Глория е момента е идеално. Добри отношения с продуцента, поле за изява, стари хитове, добра слава, фенове. И едно нещо й признавам: за толкова години не се забърка в НИТО ЕДИН ПР, секс скандал, обиди към колеги, плюене, интриги и т.н Видяхме, че с това не се успява и тея, които залагаха на това вече са елиминирани.
  7. Така, само че има едно нещо което се нарича-договор/уговорка и т,н. Много зависи от това какво са се договорили. Пайнер няма как да помагат за концерт, клип и т.н, ако НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ ЗА НЕЩО ТАКОВА. Всеки си има индивидуален договор и уговорка и щом никой не е завел иск срещу Пайнер за неизпълнени уговорки, значи за това са се разбрали. Не мисля, че някой се бърка в песните на Глория, при положение, че тя си кара все едни и също денсчета, по нейно усмотрение, решава си за концерти и т.н Няма как ако един Галин има договор за 60% към Пайнер и финансиране на клипове от тяхна страна, да има равнопоставеност с Глория, която отчита 20% (примерно) и няма уговорка за финансиране на проекти, а само реклама, мениджмънт на участия, ротация, участия в концерти, заснема не на програми и т.н. Разберете, че това е БИЗНЕС, не доброволчески отряд..Феновете на Глория примирете се най-накрая и спрете да плюете, промяна няма да има между Пайнер и Глория.
  8. Не ми пука за него, той е ясен. Нищо, че се кълнеше как Глория напусна. Темата съм я направил, защото аз лично харесвам Глория, слушам старата й музика и се радвам, че няма да стане просто поредната отпаднала Екстра Нина, Рени, Мира или Камелия с решението си да угоди на ината си. Глория е в такъв момент, че такива радикални промени НЕ МОЖЕ да прави и няма да има никакъв успех, извън Пайнер. Това е най-доброто което можеше да стане. Глория и Пайнера не случайно толкова години са се задържали в тая сфера, не са от вчера и знаят какво правят. И всички това на фона, когато Съни Мюзик вече въртят продукцията си по Планета, а ФЕН остана само с Алисия. Къде има място за Глория? Убеден съм и че развоя на Камелия след Пайнер е дал наклон да остане в Пайнер...Друго нещо е връщането на Деса..Глория е видяла, че няма смисъл и най-доброто е един нов договор и добри условия. Така и вълкът сит и агнето цяло.
  9. Нека хора споменаващи Кама и пеене в едно изречение, да не коментират ПЕЕНЕТО на Деса.. Когато Камелия се научи да си изпее обработени си студийни записи на песни като "Луда по тебе", "Залеза и зората" , "Зашо повярвах" на живо, нека тогава се коментира. Или когато дори студийния запис на песните й от последните 5 години звучи фалшиво след всички обработки.. Деси Слава е ГЛАСИЩЕ и е съкровище в българската музика, както всеки добре знае. Днес си пуснах "Сладки сънища" албума, не знаех, че Деси Слава е автор на музиката на почти всички песни..А всъщност това е един от най-добрите й албуми, и един от най-добрите в чалгата. ТВОРЕЦ! Сам да си направиш един от най-добрите албуми................
  10. Глория: Мили приятели, постигнахме консенсус с Пайнер Мюзик по всички въпроси, които вълнуваха и двете страни! Очаквайте през юли нови изненади от мен по ТВ ПЛАНЕТА! Глория :whistling: ПП: Нещо което ви написах, че ще стане още преди месеци (а някой хора се кълняха, че Глория напуска на 100%), сега просто е официално! Глория не е глупава и знае последстеията! Честито на печелившите! :1000 (33):
  11. Хахха абсолютно...Точно той е толкова жалко да се възмущава от мен, че не знае какъв смях буди.. Чуди се какво за гениталите на Деса и Преса да каже, че да е по-оригинален, ама не се получава.. Опитах да намеря статия за Кама от последния месец и няма нищо братче, освен две жълти в едната Кама е описана като :сбръчкана лелка, която пускала все повече фотошоп-снимки и няма хит от години, а в другата, как не й се получило в нито едно предаване като водеща и мразела още Ицо Хазарта че и казал, 'проситутка". И разбира се отдолу единствения коментар е на Фокса.. Какво се правите, че само тук се плюе Кама, явно всички имат едно мнение за нея..
  12. ХАУАХАХАХАХ последните същества които могат да ме учат на морал и да ми говорят за ниво, са тези на които "клитор, целулит и всички мъжки и женски органи са във всяко изречение... Винаги най-жалки за мен са били лицемерите, които крещят "дръжте крадеца". И ОстапБендер, ни най-малко не съм се подигравал с здравословните проблеми на Камелия и изобщо нямам това в предвид!. Винаги съм й пожелавал от все сърце да има дете. Защото съм убеден, че именно това е една от причините да бъде толкова озлобена към живота, защото всички нейни колежи или са много талантливи или са били номер 1 в определен период или имат семейства/деца.. Подобен пример са Лили Иванова, дует Ритон...просто човек е различен. Това си е нейна работа и не ме вълнува, но една от причините жените да имат проблеми с това е, че почват да правят опити след 35 год възраст и после се чудят какво стана... Защото кариерата по кръчмите е много важна и не търпи отлагане! Това важи за всички, не говоря за Кама.
  13. ДЕСА освен, че е красива, преди всичко е ПЕВИЦА и МАЙКА! Гласа и красивото й лице са напълно достатъчни. Какво като Кама имала слаби крака като в лице прилича на урод и не е създала семейство. Пееш за 20 лева, нямаш фенове, нямаш приятели... И между другото Деса може да няма тяло на модел, но в лице е 500 пъти по-красива и чаровна от онова нещо със жълти зъби, сбръчкано лице, малка уста и крив нос. От злоба е погрозняла толкова.. 6 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 2 скрити) Да се сетим ли кои са тея скрити гости..
  14. Ти се е"аваш, ама тя точно това прави.. Нито има интервюта, нито записи, нито снимки...Просто стои чете и се чуди срещу кой да насъска 2-та фена.. Дори няма мъж, който да я изтропа..Цветин стои само за боксова круша, когато е нервна и да и пазарува. Последния секс да им е бил 2001-ва.
  15. Стигате дъното...Казах ви, Деса не може да е виновна за това, че отново е в ТОП-а както беше 2000-2003, нито е виновна, че Чипровската луканка не може да направи 300 к гледания, че не може да пее, нито, че е пияница, жълтозъба, космата и си ляга с всеки който плати минималния хонорар.
  16. Честно казано се чудя Кама, изобщо има ли истински независим фен, който не е свързан с нея или чехльото с мазна коса-Цветин? И двата й фена които съм виждал през живота си са пратени от нея...Толкова ли за 15 години "кариера" не се намери един, независим фен... Тъжно...А няма нито един тук, които е пратен от Деса или си лафи с нея..Евала за което! За лизачите-само хейт!
  17. Изобщо не знам за какво го е пуснала, като има все още актуален супер хит...От това нищо няма да стане. За мене Анелия не е за поп песни, тя си е чиста поп-фолк певица като глас.
  18. Какъв милион пък ти? Кама няма песен с 500 000 дори, ти за милион говориш... По-страшното за Кама е, че май в тоя живот никога повече няма да види концертна сцена, публика... Дори Рени след залеза си в Пайнер, остана без продуцент и направи самостоятелен концерт в НДК... Камелия не може и събор в Монтана да направи сама.. Дори сега ми е странно, че някога е била на една сцена до големите имена като Преслава, Галена и т.н. От толкова години не е обсъждана песен, изява, интервю на Кама. Всички аргументи за нея се свеждат до крадената Луда за тобом..
  19. Какъв милион пък ти? Кама няма песен с 500 000 дори, ти за милион говориш... По-страшното за Кама е, че май в тоя живот никога повече няма да види концертна сцена, публика... Дори Рени след залеза си в Пайнер, остана без продуцент и направи самостоятелен концерт в НДК... Камелия не може и събор в Монтана да направи сама.. Дори сега ми е странно, че някога е била на една сцена до големите имена като Преслава, Галена и т.н. От толкова години не е обсъждана песен, изява, интервю на Кама. Всички аргументи за нея се свеждат до крадената Луда за тобом..
  20. Абе то шегата настрана, ама половината година вече мина, 7-ми месец е скоро, а от Кама наистина няма и следа.. Няма песен, няма клип, няма интервю, няма изява, няма реалити, няма, няма и няма. Не, че миналата година беше по-различно, но все още някой вярваха, че има време да направи нещо. Сега когато я няма "голямата пречка и лош чичко Митко", не виждам кой пречи..че дори ФЕН ТВ и биха шута и освен първия клип, друго не пуснаха. Съвсем сериозно не помня имената на другите две бози, след "Неповторим". И понеже темата е И ЗА Деса, тя през това време спечели най-гледаното реалити, направи един от най-добрите клипове, адски силна балада и хит с Галин.. Само статистика.
  21. Албумите на Деси Слава (може би без "Гореща следа" са класика в жанра и са едни от най-добрите заедно с тези на Глория и някой на Преслава. "Любовта е само чувство" и "Сладки сънища" са учебник за това как са прави добър поп-фолк албум..А "Ези Тура" за времето си беше страшно хитов, да не говорим за Мистерия..Изобщо Деса слаб албум няма. Една от малкото на които могат да слушам албуми от-до!
  22. Добре бе мамка му стара!!! Какво сме виновни ние или който да е било, че Кама си вкара автогол или, че вече никой не я слуша? Всеки си има срок на годност, такава е публиката в България. В един момент не те иска, за тебе няма място и толкова! Когато се прави чистка, бездарниците първи излитат! Едно време беше виновна Глория, че Кама не станала номер 1, после Гергана, след това Ивана, следвана от Преслава, Азис, Галена, Деси Слава..После Пайнера й пречеше, Нов Фолк, НТВ и общо взето всеки? Нещо странно да намира някой? И когато всички тея които й пречеха не бяха около нея, какво направи тя? Стигна дъното без Пайнер, като не оценяваш на време, накрая ядеш дървото. Кама явно няма грам акъл в тая плешива тиква.. Последното нещо което очаквам е да се изпокара с управители на последните кръчми които я викат и с това да се сложи края...Кама заедно с Емануела и Кали са тройката на най-лицемерните и интригантски създания които има в чалгата..
  23. Е, точно това е целия проблем и плюенето от двата индивида по Деса. От яд, че нейния пик случайно се падна в погрома на Кама.. И в интерес на истината НЕ ПОЗНАВАМ някой, който да не харесва Деси СЛава, така, че ако видя някъде негативен пост е само от Фоксови.. ПП Вярно ли Кама е много зле с бройката участия, може ли някой да ги напише? ТОва ви го предвидих отдавна, ама кой да слуша!! Нещата стават все по-трагични!
  24. :roll1: Само дето, в Преди Обед, най-дъртия каза, че той е основател и всичко е по негова идея, а и си купуват инструментите, които често се чупили.. :roll1: Няма да се учудя ако говориш поредните измислици.. Толкова ли Кама стигна дъното и няма какво да се каже около нея, че се хванахме за някакъв оркестър от пубертети, които били с нея в някакви кръчми.. ПП А онова пък само чака да му изтече дългия БАН и цял цен е киснело във форума да си лее женската злоба и да кълне..
  25. И това какво общо има с Кама?? 10 пъти опита да го споменеш и виждаш, че никой не го е гледал от тука, маи Само по Монтанско се е гледало.. И какво общо има с това, че Деса спечели най-гледаното реалити,по най-гледаната телевизия САМА? Добре , че ме подсети!! ТЪкмо снощи попаднах на повторение на "Преди обед" с тея 10 пубери и няколко пъти ги питаха какво са правили, от къде идват и НИТО ДУМА, ЧЕ НЯКОГА СА ИМАЛИ НЕЩО ОБЩО С КАМА!! А всъщност, защо трябва да казват? Те са някакви музиканти, където ги извикат там ходят, където им платят..Не знам изобщо за кое се радваш, не намирам логика.. Но то северозапада имате толкова малко поводи за радост.. ПП Някой забравиха, че бяха с 10 дневен бан и веднага са дотичали, толкова няма къде да отидат хауахха пак ще ходят почивкааа скоро!!
×
×
  • Create New...