Jump to content

VIP Brother 2015

Препоръчани коментари

Raina Terziiska: И СЕГА ТРЯБВА ДА НИ ВМЕНИТЕ 1000 ПЪТИ, ЧЕ Е КАЗАЛ НЕЩО, КОЕТО ВСЪЩНОСТ НЕ Е КАЗВАЛ, МНОГО ВАЖНО, ЧЕ СА ПЯЛИ ПЕСНИ НА ПРЕСЛАВА, МИ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИМ ЗНАЕ РЕПЕРТОАРА.. НАЛИ НЕ Е ОТ ЗВЕЗДИТЕ И ВИ Е УДОБЕН ЗА ГАВРА, ПОНЕЖЕ ДРУГИТЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ, ЗАРАДИ ДОГОВОРИТЕ СИ..ПФ! ГОЛЯМО РАЗДУХВАНЕ, ГОЛЯМО НЕЩО.. НА 22 Е, ВСЕКИ Е БИЛ ПОВЪРХНОСТЕН НА 22...

Опаа, кака Ви Райна на колко години е, да не е тя момата, че така се е разпалила :D

Сподели в други сайтове

Raina Terziiska: И СЕГА ТРЯБВА ДА НИ ВМЕНИТЕ 1000 ПЪТИ, ЧЕ Е КАЗАЛ НЕЩО, КОЕТО ВСЪЩНОСТ НЕ Е КАЗВАЛ, МНОГО ВАЖНО, ЧЕ СА ПЯЛИ ПЕСНИ НА ПРЕСЛАВА, МИ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИМ ЗНАЕ РЕПЕРТОАРА.. НАЛИ НЕ Е ОТ ЗВЕЗДИТЕ И ВИ Е УДОБЕН ЗА ГАВРА, ПОНЕЖЕ ДРУГИТЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ, ЗАРАДИ ДОГОВОРИТЕ СИ..ПФ! ГОЛЯМО РАЗДУХВАНЕ, ГОЛЯМО НЕЩО.. НА 22 Е, ВСЕКИ Е БИЛ ПОВЪРХНОСТЕН НА 22...

Опаа, кака Ви Райна на колко години е, да не е тя момата, че така се е разпалила :D

Как си личи злобата на това девойче. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Тая пък къде се меси нон стоп. Само някой да й каже името и избухва. И тя е боклук.

Сподели в други сайтове

Много ли те е яд, че ПРеса е център на внимание на цяла България и пак излезе чиста и непорочна и всички я харесват? Всеки ден чувам и чета, какъв глас, какво поведение и т,н..ЯД ЛИ ТЕ Е ? :whistling: Няма да се учудя ако победи.

Пред оная работа ми е за Преса. Тя се излага, не аз или любомата ти Кама. Тук не вървиш, че и за полата на модераторите не можеш да се хванеш. И за да те ядосам слушай внимателно, няма да повтарям. Не забравяй никога - Преса е само статист във ВИП Брадър, а Кама бе водеща на "Голямата уста". Което ще рече, 3 класи над мястото за излагане от Перслава. Едната е просто редник, а другата го играеше генерал в това шоу. Не че нещо, но е оценка на продуцентите. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Другата ненормалница се обади

Raina Terziiska Стана ми жал за момчето, сред толкова ''изпечени'' пред камера хора ..Ако ББ не знаеше, че става дума за Джена, защо тогава е поканил Гиньо Ташев от Чикаго ? Просто намериха пролука от недоизяснената ситуация и айде..Разчитат на това, че никой няма да се запита за присъствието на Гиньо в къщата и успяха да ви вкарат във филма. Гиньо е жокера, мислете..Нямаше да го канят, ако не знаеха , че е баджанак на този малкия..А той толкова беше ентусиазиран, че спал с някоя топ, че даже не се усети, че пеят песни на друга топ.Те във фолка и без това всички са ''топ''..

Сподели в други сайтове

Взе да ми идва в повече цялата история с Богданов - 3 дни се дъвче едно и също. В къщата все едно няма други хора :mf_surrender: И аман от тия "компетентни" говорители, на никой не са интересни, да показват повече кадри от къщата.
Сподели в други сайтове

Тази история стана крайно досадна вече. Май няма да се разбере с коя наистина е бил Пламен, но пък нужно ли е да знаем? Превърнаха тази глупост в ТОП тема в държавата. :D Да преминават към следващата интрига, тази писна! :roll1:

Сподели в други сайтове

Що се ебавате с Райна, като знаете, че след някой друг ден и Преса ще реве така безпомощно? :scratch:

Нищо няма да реве Преслава, участието й минава много по-скучно от залязлата Луна.

Сподели в други сайтове

Нищо няма да реве Преслава, участието й минава много по-скучно от залязлата Луна.

Спокойно, разчитай на мръсното подсъзнание на Биг Брадър. И Кали уж беше желязна миналата година, па крокодолски сълзи ронеше накрая...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...