Jump to content

deep.zone

Ramaniасs
  • Коментари

    423
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от deep.zone

  1. Е вие верно ли не разбрахте кой ги е купил, нали сте много наблюдателни :1000 (29): то даже не е и тайна.. една снимка и текстът под нея разкриват всичко
  2. Споко, имат още време да се радват Преслини, че след 1-2 седмици ще има кости форца на новия дует и Преси ще е дотам :1000 (29): Ама й е готина песента де.
  3. deep.zone

    Online: Галин - Ще остана

    Сега видях, че тази песен е обявена май месец 2013. И въпросът ми е-това ли правиха 3 години? От лятото нон стоп говори, че тази песен му е най-силната, най -много ще залага на нея... и изведнъж излиза половин година по-късно с тв версия от концерт. Малко странно. Иначе е приятна за слушане, куплетите най-вече. Самата музика на припева е много позната, не знам наистина как, но просто явно е по-елементарна като композиция. Текстът доста ми напомня на De fevgo. А този роботизирания глас, който все повече се доближава с този на google преводач-а, просто се губи всякаква емоция с това преработване. Лично за мен песента е хубава като идея, но просто няма енергия и емоция в нея. А за тв версията- аз не мога да разбера защо един път не излезе наистина да се раздаде от сърце, да пее там колкото може и наистина да се изкефи. Всеки път е с премрежените погледи, муцките, тежките въздишания и не знам си още какво.
  4. Nelina Искам да поздравя "моите" наградени: Фолклорен албум -Емилия, Традиция и новаторство-Ивана -за "Ало,мамо", дует-"В твоите очи"-Деси и Галена, Преслава,Фики,Галин,Джена заслужават! Малинки за албум-Мария,клип-Цветелина Янева и 100 кила и още една... Имаше много готини песни тази година-Роксана-"Петък,събота,неделя",Яница направи хитове,но... най-важното е да имат участия,личните пристрастия са до време. MAKE Up-Miss BONI хахахаах,,, разсмя ме
  5. https://www.facebook.com/HILIFE.BG/videos/v...e=2&theater Парата ако хвана- https://www.facebook.com/HILIFE.BG/videos/10153339686420843/
  6. Ами това с букета за Музикалния идол... май каза на Емануела да го задържи за себе си, че тя му вика е не,не той е за теб.. Срам го е да вземе букет цветя ли не мога да разбера? Какви комплекси И каква беше тая реч, имам чувството, че я беше наизустил дума по дума. Преслава пък по-нагла никога не е била. Като цяло речите на всички бяха много зле, каква вип церемония е това? Само като чуеш устата- Аплодисменти за нацепения като на стара къща мазилката-Фики и ти става ясно.
  7. 322 Шок | 3 March.2016 / 01:39 Всъщност сензацията е друга, циганката Софи Маринова и семейство Сторарови бяха на ред разстояние от мен и освиркаха Галин когато спечели Музикален идол. За тая проста гнусна пумия Маринова не е нещо ново, преди години я хванаха да праща 2ка на Деси Слава в едно предаване за музика. Галин закри концерта и в началото на песента демонстративно редът с ВИП цигани които бха отпред се изнизаха за да накарат Галин да се мувства зле.
  8. Според мен всичко е преиграване, до 1-2 седмици всички ще са забравили за наградите и никой няма да напуска. Само на мен ли ми звучи смешно да кажеш на шефа си "За мен няма награда? Кога ми изтича договорът?"- освен потропване с краче, не знам. Stenly, как ще коментираш, че Софи Маринова, Тони Стораро и компания са освиркали Галин, а когато е започнало изпълнението са се изнесли? И Кали за какво по-точно е била бясна, нали е знаела, че нищо няма да вземе? А то и какво- дует на годината ли
  9. Някой може ли да намери клип от връчването на тази награда? Все е имало сеир, ама чак такъв-никога :1000 (29):
  10. https://www.facebook.com/HILIFE.BG/?fref=photo Тук има доста клипове и снимки
  11. Цяла вечер се прави на открехнат за Идол-мъже, накрая не позна. Още ли ще се правиш на интересен?
  12. 127 потребител(и) четат тази тема (41 гости и 29 скрити) 57 Потребител(и Ама иначе никой не го интересували наградите, не.
  13. Галена е там. Още повече, че двете с Янева вчера за ходили на кафе, което изключва вероятността Галка да е сърдита.
  14. deep.zone

    Online: Галена - Да ти олекне

    Хем искате нещо различно, хем като излезе веднага било тъпо. Еми дай си малко време, чуй я два-три пъти, уважи положения труд. Ама за кво -дай надве, натри да оплюем, кво толкоз.
  15. Галена винаги пее 1 час и 30 минути, а понякога и повече.
  16. Ти ако на това се възмущаваш, гледай автограф. Не стига,че нон стоп повтаря как иска да я вземе, ами и накрая Галя като го пита какви са му амбициите от тука нататък, той пак- да взема наградата Било съдба, че имал рожден ден на 3 март, а на 2ри били наградите и усещал, че на афтър партито след концерта няма да празнува само рождения си ден
  17. deep.zone

    Online: Веселин Маринов - Сняг

    Абе май леко си е стил Филип Киркоров :1000 (29): Надявам се не се води авторска.
  18. А забелязахте ли, че Най-гледан клип са го разделили на две- "... за най-гледан видеоклип и видеосензация на годината в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube – PlanetaOfficial." Тоест кой има най-много гледания и кой е направил гледания за най-кратко време :1000 (29): :1000 (29):
  19. Да игнорираш брутален хит като Дай ми свобода, за сметка на новата Чалга пеперудки, само защото Силвър не е във фирмата. Или да не номинираш най-големите си хитове, само защото авторът им е решил да си тръгне от фирмата Професионализъм.
  20. Вчера песен с турско-цигански текст, днес "сестра на *забележете с главна буква* Дявола", преди месец Аз съм дяволът, от една година насам само цигански вокали... Тия чалгарки къде се намират изобщо? Той Баш-а за тва се е съгласил да снима, щото се пее за дяволи. Дълбаем дъното с бясна скорост.
  21. deep.zone

    Online: Джена - Всичко знаеш

    Касите са мноого добре, отсвирът обаче е отврат. Едни вокали биха стояли много по-добре или поне нещо по-модерно, какви са тия цигании.. Това ми прилича точно от периода на Цецо Спасов-около 2010 година-Не ги прави тия работи, Спрях ли ти тока, Като те почна и т.н. Тексът също е доста слаб, учудващо за Джена. Клипът ми хареса само. Предполагам, че ще се завърти песента, но не е това, което очаквахме.
  22. Айде без да си представяш много, говоря за българските чалга песни, които излизат напоследък. Не ми се прави на интересен.
  23. Обаче текстът е брутлен, тая Анастасия е гениална! Все за едни и същи неща пеят, но тя използва толкова силни думи... "болката ме пръсва, аз се смея за двама наведнъж","след теб оживях, нямам сриване", "тичам докато спра да дишам, с въздуха последен аз крещя- ти си минало, не те обичам! Сърцето ще се пръсне в мен, от умората е на път да спре, но напук бие, чуваш ли? И повтаря- липсваш ми!" Наистина евала на момичето, някой знае ли кога е започнала да пише за чалгата?
  24. Клипът е шест точки! Идеално пасва на песента. Песента е по-слаба от Болка в минути и Обичай ме, но пак е въздействаща. На отсвира трябваше да оставят само цигулката, това алелелейкане ме дразни. Текстът много ми хареса, също и това с последния припев се е получило интересно. Като цяло добър и стойностен проект, заслужаващ адмирации. Тази година май ще имаме промяна в звученето на чалгата.
×
×
  • Create New...