Jump to content

French Kiss

Ramaniacs
  • Коментари

    395
  • Регистриран

  • Последно посещение

3 Последователи

Contact Methods

  • Website URL
    http://

French Kiss's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

4

Репутация

  1. French Kiss

    Online:Стефани-Да не видиш това

    Това звучи като някакъв ремикс на "Рога за спомен". Особено тази част, където пее "да не видиш това, да не видиш това", веднага се сеща човек за "ти на мене звънни, ти на мене звънни".
  2. French Kiss

    Линк: ретро фол клип 3

    3:19 и 5:48 Кои са песните и изпълнителите ? Ако може да ги качиш целите.
  3. Полицията е задържала управител, служител и петима клиенти на дискотека в столичния ж.к. „Студентски град“, след като е открила специална стая, пригодена за продажба на наркотици. Операцията е извършена в петък вечерта след сигнал, съобщи директорът на Столичната полиция Младен Маринов. Според разследващи схемата за продажба на наркотици е действала около три месеца. Продаван е скъп наркотик, чийто състав все още не може да бъде изяснен, тъй като се чака експертиза. Полицаите се натъкнали и на сложна схема, с която всички замесени били уведомявани, ако в заведението влязат униформени. От задържаните седем души засега само двама остават в ареста, като сред тях е и управителят. Очаква утре Софийският градски съд да реши дали да ги задържи за постоянно. Ще се проверява и дали задържаният управител има трудов договор. Младен Маринов не изключи възможността собствениците на заведението също да бъдат разпитани. Източници от МВР коментираха неофициално, че става въпрос за дискотека „Плаза“.
  4. French Kiss

    Евровизия 2016

    Засега топ 3 са ми песните на Армения, Кипър и Австралия. Чехия безспорно печели първо място за най-идеен видеолкип.
  5. French Kiss

    Евровизия 2016

    Защо тази прекрасна песен има толкова много dislike ?
  6. French Kiss

    Избери потребител

    Fast ivanhoe или Чийзкейк
  7. French Kiss

    Евровизия 2016

    И аз искам Аминатчето отново на Евровизия, но надали ще успее да направи пак толкова яка песен. Дори Императрица Яница се е вдъхновила от нея и е взаимствала малко кадри от клипа във "Върнах ти го"
  8. Скадалните видеоклипове на Яница - "Вземай задължително", "Всичко чуждо пожелаваш" и "Върнах ти го".
  9. French Kiss

    Последните 5

    Емилия и Борис Дали - Обичай ме
  10. Що не измислеха и награда "Фолклорен дует на годината"? Победителите в нея са ясни: а това щеше да е "Фолклорна песен на годината":
×
×
  • Create New...