Jump to content



Online: Деси Слава - Започваме на чисто


Препоръчани коментари

Песен и клип на ниво 2005 - и втората й самостоятелна песен явно няма да е особен хит, добре че беше дуетът... Но въпреки това кариерата й тази година е по-успешна, отколкото когато беше сама.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 99
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

"Щипни ме" е песен, която няма клип, уважаемий... "Оставяш петна" пък ако го сравняваш с това евтино софт порно, хич не важиш... Не те ли хваща малко гнус като я гледаш с тия наденици бе, кажи честно :P

Камелия е доста провокативна и супер сексуална, ще ме извиняваш, и някак си на нея голотиите й отиват, най-малкото има къде-къде по-хубаво тяло от вашта скумрия... :hahaha:

Точно пък ти да ми говориш за травестити, като Камелия в подписа ти изглежда като такъв, е смешно.

Песента нещо не ме грабна, ще видим нататък как ще е.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълнеж!!! Деса като Преса - пускат некви неща, които нито им отиват на статута, нито на гласовете, нито на наградите - да се върти там нещо по Планета...Жалко!

Link to comment
Сподели в други сайтове

И Глория пуска същите, а и не само. Всеки ден не е Великден. Ако всяка песен беше като "Някой ден", "Феникс", "Няма те до мен", "Ако те няма" и т.н. щеше да е супер, но не е...

Бе Глория каквато и да е никогиш няма да пусне такава лигня да се върти, че и клип да й направи, айде малко...

 

Десислава си е кухо парче, ако ще и на 100 години да стане и да я слушат марсианците, ама не тези, дето са тук, ами уния на Марс дето са верно.

 

Клипът й е пълен потрес, песента й е супер под нивото, няма какво да си кривите душичките, айде сега...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е мой тип песен и клип, но като за сезона бива, след сериозните предни песни е нормално да я пусне...

 

Тук обаче е пълен смях: Не го прави, била твърден некомерсиална, дуета с Галена,пък бил хит заради Галена, тая пък била прекалено комерсиална..ОХ! :lol: Деси Слава определено разнообразява и така има по-голям шанс ..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Музика и аранжимент: Даниел Ганев

Текст: Росен Димитров

Режисьор и оператор: Георги Марков

Мерси за инфото. Деси Слава явно ще залага основно на Ганев, следващото парче също е негово.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересна е, има нещо зарибяващо, харесва ми като музика. Но защо този клип... Каква е връзката? Десислава трябва да стане по-сериозна, проекти като "Няма те до мен" къде останаха...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много готин припев, но на първо слушане ми е трудна за възприемане, иначе свежа песен.. аз пък не знам защо толкова пишете, че е лигава песента и нз си какво, нужно е да има и комерсиални парчета все пак ...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хубави мелодия и аранжимент, ужасно изпяване, нищо не се чува. Ох индийското до края ми е симпатична песента. Определено най-добрият й проект в Пайнер, но пак е слабичък.

Клипът започна интересно, после стана гнусно..

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честно казано се учудвам, че има толкова негативни коментари. Много ми хареса още от първо слушане. Точно, както казаха, комерсиална, но и оригинална. Не е нито пошла, нито чист кючек.

Клипът е ок, дано да не е директно крадено отнякъде.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Харесва ми песента , интересен е аранжимента .Но Деса е страшно неадекватна прад камера , визиите вече сме ги виждали при Андреа , Емилия и не знам си коя ....никаква индивидуалност . Клипа е евтинджос , личи си че е карано през просото ....сигурно е Скерлев .

Link to comment
Сподели в други сайтове

От първо слушане абсолютно нищо запомнящо? Наистина ли пуска това след "Не го прави" и "В твоите очи"?! Пуснах я за втори път. Да, забавна е, но е доста незапеваема. Има някакви интересни вокали, но.... не знам, доста слабо парче, даже много слабо. Тази година и на Деса и на Галена дуета им ми харесва повече от самостоятелните песни, но докато при другата има нещо зарибяващо при песента и видеото е силно - тук съвсем, съвсем е далеч от това. Разбирам, че няма как все да прави силни песни или хубави клипове, но се надявам на по-качествени неща от нея, които наистина отговарят на името Деси Слава!

Видеото е направо отвратително с тези хот-дози и простотии, автомивки, които сме ги гледали през 2005-та при Алисия и Теодора "2 в 1". Не знам, но стои доста пазарски, кичозно и смешно. Предвид първото видео, това е направо доста под нивото му.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...