Jump to content

newyearsday

Ramaniacs
  • Коментари

    907
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Всичко публикувано от newyearsday

  1. Един от най-интересните, но и безсмислени клипове на Е ми ли я Винаги е била иноваторка иначе
  2. Имаме нужда от още един чудовищен хит от Е МИ ЛИ Я тази година
  3. Няма Преслава, няма Галена, няма Доника, музикалният ИДОЛ е само един
  4. newyearsday

    Данна - Третият джин

    Ариана за бедни
  5. Горката Десита, как пее точно 2 изречения в цялата песен. Иначе не е лоша песента, но Галин е излишен.
  6. Никой не се е родил хомофоб. Омразата се научава. Още една концепция, която не можеш да проумееш.
  7. Да, и всичко това са нарича хомофобия. Няма друг термин за тази "средна позиция".
  8. Това, че друг гей човек е потвърдил хомофобията ти, не означава, че не съществува. От колкото кладенци да се опитваш да донесеш вода, ще си останеш хомофоб. Млъкни.
  9. И това, което наричаш "пропаганда" е себеизразяване. Очевидно тези концепции са ти много трудни, дори невъзможни за възприемане. Просто млъкни по темата и спри да се излагаш. Смешно е, жалко е, тъжно е.
  10. Такива концепции са твърде трудни за хора, които се чудят защо има квоти на работното място, защо прайдът изобщо съществува и защо други хора трябва да имат същите човешки права като тях.
  11. Ти си неграмотник, който не знае как се пише подрАжавам. Не знаеш какво е логика, нито дедукция. Има "квоти", защото бели хетеро мъже заемат нереално много постове, особено на по-високи нива във всякакви индустрии. Ама то трябва повече четене от ПИК и БИВОЛЪ, за да проумеем това, нали? Хм.
  12. Не можеш да ми отговориш, защото нямаш капацитета. Целият ти аргумент беше базиран на хомофобия и когато адресирах това ти просто се паникьоса и започна да ми пишеш лични съобщения как си щял "да продадеш мен и моето семейство". Лимитираният ти речник се изчерпа отдавна. Бягай сега.
  13. Говорим за човешки права, които са били отказвани на хора с векове. Или си нормален и ги подкрепяш, или си против. Тази странна "средна" прозиция, която се опитваш да защитиш, се нарича хомофобия, независимо на какво е базирана и колко "възпитана" изглежда. Хо-мо-фо-би-я. Която е наказуема в ЕС.
  14. Никой няма право да поставя под въпрос човешки права. Изцяло твой проблем, ако не можеш да схванеш концепцията.
  15. Ти си неграмотна. Изобщо няма да коментирам факта, че си хомофоб, расист или трансфоб. Само поради тази причина трябва да четеш повече. Дори да не е книги. Четенето ти очевидно не е достатъчно. Изобщо не ме интересува дали си се засегнала или не. Ти си тази, която ме цитира, която крещи срещу гейовете, която прави публични теми и ми пише лични съобщения със заплахи. Лекувай се.
  16. Не, изобщо не ме интересуваш. Върши си работата като модератор.
  17. Не, никой няма повече права, поради факта, че има различна сексуална ориентация. Още една причина защо мис УиндЪолърМонк е абсолютен хомофоб. И да адресирам останалата част от поста ти - дискусия за човешки права, присъствие в публично пространство на други хора и техните сексуални предпочитания не може да има. Или нямаш нищо против това, или си хомофоб. Не е дискусия, нито движение, нито пропаганда или спор. Има хомофоби и нормални хора.
  18. Много си засегнат, бейби. Роулинг е тъпа трансфорбка, нейните подражатели са още по-прости и нищо не можеш да направиш по въпроса. Имаш огромен проблем с "тематиката" и след като си направил публична тема по въпроса, ще се коментира. Очевидно не можеш да издържиш на критиката и скачаш от тема в тема, нападка в нападка и просто става едно такова никакво. Като всичките ти "аргументи". Препоръчвам ти повече четене, подобряване на правописа, емпатия и валериан.
  19. Мило, такива като теб съм ги ял за закуска и ще продължавам. На живо сте по-ниски от тревата и ти си жив пример за това - колко нахъсан беше в началото, а сега мяукаш като коте. Изобщо не ми давай за пример глупавата трансфорбка Роулинг, която си съсипа кариерата заради неща, които изобщо не я засягат. Очевидно имаш против гей хората, след като толкова много те притесняват това къде присъстват, как и защо. Имаш проблеми. Разреши си ги сам. Никой не е длъжен да чете тази помия.
  20. Искрено предпочитам такъв човек да възпитава детето ми, ако е грамотен, адекватен и мислещ. Няма никакво значение как изглежда. Постни себе си, за да те видим. Постнал мъж с грим и на токчета и си мисли, че прави нещо. Изключително проста картинка.
  21. Много странно как ЛГБТ сексуалности винаги трябва да са "дискретни", "да нямат място навсякъде" и да "не се показват пред хората", докато 90% от героите в детските игри са сексуализирани (в хетеро насока). Смърди на хомофобия и себеомраза.
  22. Самият факт, че го обсъждаш те прави хомофоб. Фактът, че те ПРИТЕСНЯВА, че има детски герои, които са гейове до такава степен, че да правиш публични теми показва, че си ХОМОФОБ. И е очевидно, че даже не може да го проумееш.
  23. След като не нарушава правилата на форума, мога да говоря каквото си искам. Ти си абсолютно никой, за да казваш кое ще бъде казано вкъщи и кое не. Не се взимай толкова насериозно. Модератор си на чалга форум с 30 активни потребители. Хм. Да има ЛГБТ герои в детски игри не е пропаганда. От цялата тема и всички мнения на госпожицата, която отвори темата, смърди на хомофобия и омраза. Не знам какво правиш като модератор, ако не можеш да го разбереш и не предприемеш някакви действия. Хм.
×
×
  • Create New...