Jump to content

*червен дявол*

Ramaniacs
  • Коментари

    1108
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от *червен дявол*

  1. Първо за песента - много си е яка, изслушах я вече 3-4 пъти и дооста зарибява, може би на повечето хора им идва по-слаба, защото от Галена и специално "чалга" проектите й, сме свикнали да е Топа на Топа просто и с една дума самата тя е виновна да не оправдава понякога очакванията, защото ни предлага винаги ударни и различни песни, а тази си е готов хит, просто малко наподобява някои други парчета и това не ни харесва, включително и на мен, може би очаквах нещо ударно тип Пак ли или Спри ме-тва са нейните шедьоври просто ... .. Но съм сигурна, че щее хит, защото има заряд, яка е и това е все пак Галена. Клипът е без коментар- там няма равна... Мега якаа мацка!!!
  2. Песен на Преслава чак толкова да ме зариби и хареса, отдавна не е било! Много нахъсано пее и ... Топ
  3. Същия случай е, участието беше за преди две седмици - в четвъртъка, не знам коя дата се падаше но има вече две седмици може би, още на другия ден ми го каза момиче, което е видяло с очите си, без да е чело някакви статии, там са си преувеличили малко като чета сега, а после и половин Благоевград разбра, защото отвън е имало сигурно едно 8-10 човека и от уста на уста... А иначе дали е за първи път-надали Поправка - 23.08 в The face, сега видях точно коя дата е
  4. Това за Алисия е вярно, още на другия ден ми го каза приятелка, която била там и пушила цигара, всъщност е станало отвън пред дискотеката, ударил я е, разправяли са се, после тя си тръгнала, а тоя си останал да си купонясва :1000 (19): Първо ми стана жал, но после като се размислих - не може да търпиш такова отношение и унижение пред хората, сама си е виновна... а като излъга за падането по стълбите...
  5. Ее, отсвирът е топ, гръцкото си е гръцко, а на Преслава й лежат такива пасни, това мисля, че ще е хит, понеже песента почти не е позната тук, няма да е като Пиши го....
  6. Топ е Галка! Няма стигане тая жена, винаги различна, провокативна, песента е супер зарибяваща. П.С. Само дето очаквах нещо по-чалгарско.
  7. Много добре, отдавна не е имала толкова добра песен, а за клип - може би най-добрия й!
  8. Готина песен, само това С тебе ми се прави абсл. всичко забранено е малко дразнещо, но се преживява. Клипът за Мария е един от най-добрите й..
  9. Хахах, и колко е зле милата, преди "Вярвай" каза, че ще излезе в понеделник, и после преди да изпее наистина песента, която ще излезе в понеделник, пак го каза и помоли хората да не снимат, въпреки че дори я изпя два пъти. На мен ми наподобява на моменти дори и на Дай ми още новата й песен, особено в припева.
  10. И Питбул много ми харесваше, и тази песен е ТОП, просто такива гласове, съберат ли се - не вярвам да се получи нещо лошо..
  11. Има хубави песни Ваня - Върви, живей, Ти ли си, дуета с Тони Стораро, и други приятни, ама защо така не й се получава не знам.. глупавите текстове постоянно са едно на ръка, харизма ли й липсва, макар че на мен ми е симпатична, като изключим понякога глупавите клипове...
  12. Топ клип, не съм и очаквала нещо друго, но... не че песента е лоша, 100% ще ме зариби, но аз очаквах нещо не точно такова, или поне по-ударно..
  13. *червен дявол*

    Online: Азис - Мотел

    Е, няма такъв глас, може да е всичко, но докосва даже само с едно "леле", а да не говорим за страхотния текст! Страхотен проект!
  14. Джена не е изпадала от топ 10, а сега като гледам ще се набута пак и в топ 5, въпреки познатата песен, гласът й придава индивидуалност на песента, а и като цяло Джена е една от певиците с най-хубав и разпознаваем глас.. и въпреки слабите й проекти последно време, има песни, които я държат на високо така да се каже, които според мен остават във времето - Да те бях ранила, Да видя какво е, Омръзна ми..
  15. *червен дявол*

    Online: Джена - Коя

    Много добро завръщане от Джена, една от най-силните й песни в последните 2 години, 3 може би
  16. Става за слушане, ще се завърти по дискотеките, щото е Преслава, но ако някой друг я пееше нямаше да се забележи, защото е нула, и аз не бих също, ако не я пееше горепосочената, коята хич не се опитва да разнообрази поне малко. Може да й отбележим, че откъм клип има прогрес, въпреки гафовете в Пада звезда, но за нея е добре като цяло. М/у другото, май се е примирила, че вече не е Топ :1000 (30): :1000 (29):
  17. Kalimera oli meraaaa Оригинала е един път, тая версия не е лоша като цяло, но трябваше повече старание да вложат в текста.
  18. Отсвирът е от тук приятна цигания иначе е песничката, допада ми
  19. 1. Легенда за любовта 2. Не виждам 3. Няма да тъгувам 4. Да бях от гадните 5. Смелите си имат всичко 6. Отново не дойде 7. Ти замина 8. Обичай ме - с Борис Дали 9. Дори и да боли 10. Когато всичко свърши 11. Мъртви души 12. Ако си звезда 13. Познавам те 14. Грешница 15. Сълза 16. Птица бяла 17. Мъж да си 18. По твоите следи 19. Питбул - със Стораро 20. Свързано е с теб Страхотни песни има просто!!
  20. Веднъж пееше в моето село и беше питала един познат полицай, по средата на участието къде пее.. не знам дали се брои, но .... :1000 (29): :1000 (29):
  21. Първо, това не е парадиране, а НЕ криене на големия корем, както повечето жени ги е срам да се покажат в такава напреднала фаза на бременността, за което не ги упреквам, но евала, че Галена се осмели да го направи и да е толкова красива! Не знам дали съм дребосък, на години може би съм по-малка от теб, но на акъл....
  22. Ама ти, по дяволите, защо говориш за бременността като за нещо гнусно, ужасно и отвратително едва ли не?! Грозно било, ама чакай, да си бременна, това не е болест, не е срамно и позорно в никакъв случай, а тя ми анатемосва Галена направо, че видиш ли, парадирала с бременността си, сякаш е прокажена :mf_surrender:
×
×
  • Create New...