Jump to content

*червен дявол*

Ramaniacs
  • Коментари

    1108
  • Регистриран

  • Последно посещение

3 Последователи

About *червен дявол*

  • Рожден ден 23.02.1995

Profile Information

  • Location
    Blagoevgrad

*червен дявол*'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

1

Репутация

  1. Първо за песента - много си е яка, изслушах я вече 3-4 пъти и дооста зарибява, може би на повечето хора им идва по-слаба, защото от Галена и специално "чалга" проектите й, сме свикнали да е Топа на Топа просто и с една дума самата тя е виновна да не оправдава понякога очакванията, защото ни предлага винаги ударни и различни песни, а тази си е готов хит, просто малко наподобява някои други парчета и това не ни харесва, включително и на мен, може би очаквах нещо ударно тип Пак ли или Спри ме-тва са нейните шедьоври просто ... .. Но съм сигурна, че щее хит, защото има заряд, яка е и това е все пак Галена. Клипът е без коментар- там няма равна... Мега якаа мацка!!!
  2. Песен на Преслава чак толкова да ме зариби и хареса, отдавна не е било! Много нахъсано пее и ... Топ
  3. Същия случай е, участието беше за преди две седмици - в четвъртъка, не знам коя дата се падаше но има вече две седмици може би, още на другия ден ми го каза момиче, което е видяло с очите си, без да е чело някакви статии, там са си преувеличили малко като чета сега, а после и половин Благоевград разбра, защото отвън е имало сигурно едно 8-10 човека и от уста на уста... А иначе дали е за първи път-надали Поправка - 23.08 в The face, сега видях точно коя дата е
  4. Това за Алисия е вярно, още на другия ден ми го каза приятелка, която била там и пушила цигара, всъщност е станало отвън пред дискотеката, ударил я е, разправяли са се, после тя си тръгнала, а тоя си останал да си купонясва :1000 (19): Първо ми стана жал, но после като се размислих - не може да търпиш такова отношение и унижение пред хората, сама си е виновна... а като излъга за падането по стълбите...
  5. Ее, отсвирът е топ, гръцкото си е гръцко, а на Преслава й лежат такива пасни, това мисля, че ще е хит, понеже песента почти не е позната тук, няма да е като Пиши го....
  6. Топ е Галка! Няма стигане тая жена, винаги различна, провокативна, песента е супер зарибяваща. П.С. Само дето очаквах нещо по-чалгарско.
  7. Много добре, отдавна не е имала толкова добра песен, а за клип - може би най-добрия й!
  8. Готина песен, само това С тебе ми се прави абсл. всичко забранено е малко дразнещо, но се преживява. Клипът за Мария е един от най-добрите й..
  9. Хахах, и колко е зле милата, преди "Вярвай" каза, че ще излезе в понеделник, и после преди да изпее наистина песента, която ще излезе в понеделник, пак го каза и помоли хората да не снимат, въпреки че дори я изпя два пъти. На мен ми наподобява на моменти дори и на Дай ми още новата й песен, особено в припева.
  10. И Питбул много ми харесваше, и тази песен е ТОП, просто такива гласове, съберат ли се - не вярвам да се получи нещо лошо..
  11. Има хубави песни Ваня - Върви, живей, Ти ли си, дуета с Тони Стораро, и други приятни, ама защо така не й се получава не знам.. глупавите текстове постоянно са едно на ръка, харизма ли й липсва, макар че на мен ми е симпатична, като изключим понякога глупавите клипове...
  12. Топ клип, не съм и очаквала нещо друго, но... не че песента е лоша, 100% ще ме зариби, но аз очаквах нещо не точно такова, или поне по-ударно..
×
×
  • Create New...