Jump to content

Препоръчани коментари

преди 8 минути, Сашо каза:

Бхаха ти на колко годинки беше ? Да се бутам за снинмка не ми се е случвало от минимум 15 години. До като аз си пия белугата на вип бара, такива като вас гонят певиците до колите им за снимки и подписи. Малко по-сериозно. 

Мен Галена още ми харесва, Преслава-също. Но ще порастнеш и ще дойдеш и ти на моята.  

Полека със самочувствието. На Вип бара ще седиш ако те поканят. 

Не ме карай да ти търся старите коментари, където плюеше Преслава повече отколкото DarkChild прави с Галена.

На всички ни е ясно как си промени отношението и към двете изпълнителки само заради личните ти спорове със Стела и Кондома. 

• Like 4
  • Haha 1
  • Dislike 1
преди 1 час , Wild_Style каза:

Всичките изброени - Деса, Преса, Азис, Графа, Мария Илиева, Коце Софка, Миро са в тези реалити формати само и единствено заради кешовицата. Това не е ли евтинко, а?

Откровено казано не желая да виждам Галена в какъвто и да е било формат да се излага като кифладжийка за 15-20к хонорар. Не, мерси!

Ето че сам си признаваш, че в едно такова предаване би се изложила. Е много изпълнители участваха, не се изложиха и извлякоха само дивиденти. И като певица може да се докаже, и като готин човек, и да си разшири таргета. Но явно и вие си знаете колко си може. 

преди 51 минути, Runevski каза:

Песента е правена нито за таргета, който представлявам аз, нито за твоя, така че е нормално да не ни се струва нещо особено. Това е от типа фестивални песни, за празници на градове и за хорА на участия в заведения. Не съм изкарал песента шедьовър, просто отчитам факти. Масово хората във Фейсбук я споделят, което дължа и на карантината - по домашните празници се вписва чудесно. Прозвуча и от немалко телевизии и радиа.

Но за добро или зло, Рени е вдигнала летвата много високо навремето и в сравнение с онази нейна продукция всичко следващо бледнее. Докато има изпълнители, които не са имали пикове и всеки малък успех го отчитаме като завидно постижение. Но като се замислиш нищо не е същото, тя затова не се и опитва да следва предния си метод на работа. Тогава бяха златните години на жанра и получаваше море от фенска любов, а сега няма смисъл да се бори за задимена дискотека, пълна с пияни и дрогирани младежи. Просто работи и се старае доколкото си заслужава. 

Иначе ако визираш предаването,  посветено на 15 годишнината на Софи, не бих го нарекъл концерт, а  по-скоро онлайн такъв. А този в Арената не беше миналата година, а преди повече от 3 години - това и е единствения. Като говорим за нея, гледах как пяха “Чае шукарие” с Лоренцо по БНТ и беше смехотворно как момчето е на 20тина години, а на записа беше на 10, но все пак се правеше, че пее 😄

Никой не оспорва хубавите неща на Рени през годините. 

Колко  споделяния има Празник? Гледанията във фб се трупат само като влезнеш в стеницата. Не е задължително дс си изгледал и 2 секунди. Вижда се в тубата какъв интерес има към проекта. Не се самозалъгвай. 

Преси е качила коментар от форума на @Hurricane на стори 😂😂😂😂

• Haha 7
  • Wow 2
преди 3 минути, Kriminal каза:

Не беше Ивайло а някъв индиец скамър явно

image.png.a2d04fe30937ad973bc287fbd8c94356.png

малко ми биеше на него даже сега и на Вензи ми прилича :D

преди 3 минути, Гальо каза:

Аз от три дни все забравям да го нарека Преси. Явно е тя. 

• Love 2
преди 2 минути, Гальо каза:

Ето затова я обожавам! Форума трябва да ми се отблагодари, че ще бъде прочетен от толкова много хора. Отново аз >>>>>>>>

• Haha 4
  • Love 1
  • Dislike 1
Току що, Гальо каза:

Каква гордост, но щом е Кума Лиса - докато не му се изплюе в устата, все едно нищо :) 

(и ... тук не намирам линка за интервюто, някой ако го има сейвнат да сподели?) 

• Haha 2
Току що, Hurricane каза:

Ето затова я обожавам! Форума трябва да ми се отблагодари, че ще бъде прочетен от толкова много хора. Отново аз >>>>>>>>

Ти ли и го изпрати или тя сама се рови тук? 😂 

ПРЕСИ ИСКАМЕ НОВА ПЕСЕН, МИЛА. ❤️

• Haha 3
Току що, asylum каза:

Не е, прекалено правилно пише - и граматически, и пунтктуационно, за да е Преслава.  Знаем ги повечето какво им е нивото. 

• Haha 2
преди 1 минута, Hurricane каза:

Ариа беше първа. 

• Love 3
преди 2 минути, asylum каза:

Явно мулти акаунтите за простосмъртни са забранени, но ако са форумната Тройница преси_преси, преси_фен и дъ риъл кума лиса, лошо няма ;) 

• Love 2

Преси, нали знаеш, че си те обичам. Цялата 2019 те браних. Всичката ми критика е добронамерена. Направи микса с недооценени песни и ще плюя Галошена цяла година. А за feat. Гери и/или Лиди изпълнявам персонални поръчки, само драсни ЛС. За финал ще призная, че баладичния микс влиза все повече под кожата след всяко слушане, изпълненията на Тъгувам аз и Как боли са омагьосващи. Браво. Целувки. :ba:

• Haha 5
преди 9 минути, Slavi каза:

Ето че сам си признаваш, че в едно такова предаване би се изложила. Е много изпълнители участваха, не се изложиха и извлякоха само дивиденти.

Какви дивиденти е извлякъл някой от формат като Big Brother или Гласън на България? Ти в час ли си? Посочи ми точни дивиденти моля.

Разбира се, че Преслава чете форума. Нали на един концерт беше казала, че по форумите много искали да изпее ''На тебе не отказвам'' а тогава топ провокацията @Cally-Pressyfan' апелираше ежедневно за подобно изпълнение и няколко потребители подкрепяха масово.

@Преслава, пусни балада. Мерси!

@Wild_Style, веднага се сещам как Емануела във Випа беше масово подкрепяна. Че тази подкрепа не я задържа в годините е факт, но НИКОГА преди това не е имало толкова масови фаворити като Миглена и Емануела. Ивана като беше жури в ''Гласа на Бг'' скандализира с два средни хита - ''Точка 18'' и ''Златен''. Предполагам, че пропускам някой.

• Love 1

Пресо, ти си

Включи този хит в следващата си мушама. Отговаря на критериите ти - певицата не е действаща. 

• Haha 1
  • Wow 1
  • Love 1
преди 6 минути, Гальо каза:

Ти ли и го изпрати или тя сама се рови тук? 😂 

ПРЕСИ ИСКАМЕ НОВА ПЕСЕН, МИЛА. ❤️

Не, не съм. Видях го в сторито ѝ, но може и да не чете, а просто някой да ѝ го е пратил.

Разочарован съм. Изведнъж толкова много фенове, и на толкова малко сте съгласни. 

written on iPhone 12 Pro Max Акула едишън

• Like 1
  • Haha 8

Преси, мила, време е да ни избавиш от тъпите ти рекламки на какво ли не, както и от вече безинтересните машъпчета. Стегни се в колана и почвай здраво да работиш. Като искаш да си #1, заслужи си го. Мачкай с мега хитове ама твои, не чужди .. за да има с какво да се хвалят феновете ти по цял свят. Давай сестро, дерзай! :1000(30):

• Like 5
  • Dislike 1
преди 2 минути, Hurricane каза:

Не, не съм. Видях го в сторито ѝ, но може и да не чете, а просто някой да ѝ го е пратил.

Нали няколко певици, в това число и Галена качиха нашите награди на стори. Най-вероятно от там е разбрала конкретно кой форум е.

• Like 2
  • Wow 1
преди 28 минути, HIStory каза:

Айде върни се пак малко нагоре и виж точно на кое твое твърдение беше отговор коментара ми. 

Познавам прекрасно кариерата на Рени, която е мъртва още от 2007-ма насам. Имаше някакъв шанс да се завърне достойно и да задържи поне част от старата си публика с "Губиш ти", но после се хлъзна по комерса, за да се набута точно там, където ти твърдиш, че й било под нивото. Така загуби и малкото останали й стари симпатизанти (мен включително). А твърденията как тая нелепица "Празник" някой я е изтраял повече от 30 секунди са смехотворни. Едно, че песента е тотал щета като всичко, второ - на Рени не й отива даже на един процент, не става за тая музика, не знам кой я излъга. 

Докато така наречените "фенове" аплодирате всяко изакано л*йно на вашите любимки и им втълпявате, че е диамант, дереджето ще е такова. 

Беше на това за дискотеките. Но си го приел буквално. И не, не се измъквам, просто обобщих актуалното дередже на жанра като цяло. Но всички сме наясно, че с две песни не можеш да влезеш в дискотеките. Ако се е борила за това нямаше да са само две такива песни. Сам знаеш за каква борбеност от нейна страна ставаше въпрос преди, сега няма и една милимунда от нея. Но вече няма, защото не си заслужава. Иначе да си е хванала чичко Паричко отдавна. 

Относно “Празник” - това не е песента, с която се завръща и предложението, на което залага. Чуй някое интервю, за да разбереш подбудите и, накарали я да направи подобна песен. По местата, на които я канят искат засилено фолклорни песни и не може все с чужди да изкарваш. Не и изпълнител от нейния ранг, многопластов, който има песни за всеки повод и настроение. Записа 3 такива песни с ТВ версии за работа. Нещо като Глория с “Любовта не е играчка” и другите две. Лирическо отклонение като двата поп варианта на “Ден след ден” и “Балът свърши” отпреди 2-3 години. Нито има някакви амбиции за тази песен, нито за следващите две. Просто така си отваря още врати на места, където нямаше как да я поканят. 

@Slavi Към 5,5К споделяния грубо. 

Прочетох толкова страници, но така и не разбрах за какво точно се спори. 

Само разбрах, че Сашо обича да пие Белуга на Вип маса, както и аз, макар и не на Вип. 

• Haha 7

В ръцете на друг се е издигнала с 11 позиции и е обратно в топ 50 в България. Grower??? 

• Like 1
  • Love 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...