Jump to content

Hurricane

Ramaniacs
  • Коментари

    1467
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

Hurricane's Achievements

Изгряваща звезда

Изгряваща звезда (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

2,6k

Репутация

  1. А те къде трябва да се обявяват като организатори? Мега Стар ООД са организаторите и е написано ясно и категорично. Тикет Портал са просто дистрибутори. Просто на някои им се иска да не бяха организатори на този провал, но е прекалено късно.
  2. В eventim мисля, че го пишеше. Със сигурност не е било в Тикет портал. Не знам как може да се проверят събития със задна дата.
  3. Не пия никакво кафе със Сашка, нито пък имам желание. Моя позната, която се има с нея, ми каза какво ѝ е казала. Тя е била и на концерта. Дори тя да не е казала 100% истината такава каквато е, едва ли ме лъже за всичко и склонявам да вярвам повече на нея, тъй като някои неща, които Сашка твърди, могат да се проверят дали са истина, като например кой е организатор. Навсякъде пишеше, че организатор на събитието е “Мега стар ООД”, а Сашка казва, че не е тя. Плюс това най-актуалното име в България не знам откога е Теа Тайрович, че да я извикат нея от Тикет портал. Много ясно, че Сашка ще твърди друго сега, ама щом това я успокоява, нека да го прави. Всеки може сам да прецени на какво да вярва.
  4. Те хората не знаят коя е Теа, камо ли пък песните ѝ. Кючекиня!
  5. Не знам дали е тъпа. Просто го е направила чисто приятелски най-вероятно, а и за себе си и феновете си може би. И това, че не я понасям, не е вярно. Вие имате непоносимост към хората.
  6. Твоята не е по-далеч. Галена и Меди на първия им опит в разгара на сезона нямаха и 200 продадени билета, така че техният провал е по-голям. А и да не забравяме, че Преслава е с някаква си сръбска певачица, която няма нито един хит в България, а доби някаква популярност, благодарение на това, че направи кавъри на няколко български песни.
  7. С малката разлика, че Галена този компромис го прави веднъж на 10 години или поне не се сещам за друг такъв път. А и пак повтарям, че тук най-вероятно се е съгласила само защото Сашка ѝ е близка приятелка и може би, за да не трябва да отменят концерта за втори път. То, ако тя не се съгласи, това си е чист нож в гърба на една от добрите ѝ приятелки.
  8. Не знаем дали е отказала, че да съдим, но дори и да е така, има пълното право да го направи. Сашка наистина не спомена. Явно не иска да си развалят отново отношенията с Преслава. Цеца, Лепа Брена и Драгана Миркович също не биха излезнали да пеят без хонорар. А и в крайна сметка коя всъщност е Сашка Ангелчето, че Преслава да пее за без пари, за да може Сашка да спечели някой лев и да не е на загуба. Галена и Меди са се навили, защото са като дупе и гащи със Сашка. Ако беше някой друг, едва ли щяха да го направят (особено Меди).
  9. Проблемът е там, че не са продадени 1400, а двойно по-малко.
  10. Напротив! Сцената е наета за ден. Техниките също. Хонорарите за Преслава и Теа също не са дадени предварително. А какви декори бълнуваш, не знам. Черното перде или? По-добре да не го беше организирала този резил.
  11. Сашка каза, че и двата концерта е трябвало да отменят, защото не са разпродали всичко и съответно тя не може да си покрие разходите. Отменили са само този на Преслава и Теа, защото Галена и Меди са се съгласили да не получат хонорара, който по принцип взимат. Теа не се е съгласила да пее за по-малко пари, а за Преслава не знам. Факт е, че излагацията е голяма, но за това са виновни организаторите в лицето на Сашка, изпълнителите, които не излизат от задимените чалготеки, както и българският народ, който няма никаква концертна култура. Снощи е било почти празно. Нямало е и 500 човека. От трибуните Галена е извикала хората долу. Цифрите от тикет портал са били просто манипулация. Там пишеше, че средният сектор е разпродаден, а снощи е бил наполовина празен. Отмяната на концерта днес е нелепа. Нито Преслава, нито Теа, нито Сашка качиха, че концертът е отменен. Пълна безотговорност!
  12. За Галена и Меди това са общо от всички. За Преслава ще ги обновят утре. Иначе билети се продават в Ticket Portal, Eventim, НДК, касата пред стадиона, някои бензиностанции и Grabo.
  13. Да, но само за сайта на Ticket Portal. Ако си купиш от Ивентим или НДК например, не се обновява автоматично, а ръчно. Днес направиха въпросното обновяване за Галена и Меди, но не и за Преслава.
  14. Познай защо. Обновиха продадените билети от всички пунктове за Галена и Меди, но не го направиха за Преславa. Най-вероятно ще обновят и нейните продажби утре. Засега за нея обновяват само билетите, купени през сайта на Ticket Portal. В началото, когато пуснаха билетите само в Ticket Portal, Преслава имаше с няколко бройки повече продадени билети, така че според мен и тя е продала горе-долу колкото са продали Галена и Меди. Ще разберем утре, когато обновят и нейните.
  15. Да, без да знаят нито една нейна песен. В Студентски град дискотеките са пълни почти винаги, какво остава, когато пее някаква си сръбска “звезда”. Концертите са нещо коренно различно.
×
×
  • Create New...