Jump to content

HIStory

Ramaniacs
 • Коментари

  440
 • Регистриран

 • Последно посещение

Репутация

620 Excellent

1 Последовател

About HIStory

 • Rank
  HIStory
 • Рожден ден 27.07.1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Последни посетители в профила

477 посещения в профила
 1. Джена спокойно може да се хване за ръчичка с останалите бездарници, набедени за талантливи - Кали, Стораро, Янева - и да се насочи към Витиня. Няма човек музикант, който да ти каже, че тая пее, стига глупости. Говоря за истински музикант, с ценз, не за селския оркестър на свекър й и подобни капацитети. Импровизирала била - то един правилен тон няма, вие като саранска мечка. Направо да ти се прище Кали - и тя вие на умряло, ама далеч по-немощно и не ти се забива така в мозъка. Иначе Весела едно време минаваше са леко бездарна, ама към днешна дата е направо титан на вокалното майсторство на фона на Палома, Папилома, Гия/Джия и всички останали не особено елитни компаньонки, тръгнали да си вдигат цената с това, че ги дават по телевизора.
 2. Супер, ама Джена? 😅 Тая жена един верен тон няма в кариерата си. Иначе браво за вкуса (Джена все едно не съм я видял). За сметка на Т. А. и Яница бих сложил Дачева и Стамболова, Димана, Стефани...
 3. Тезата от предния ти пост беше "Кали е добра певица". Ми, въпрос на вкус. Има няколко добри песни, но като глас е много далеч от представата ми за добра певица. Еле пък в чалгата, където 80% пеят по-добре от нея. От чисто любопитство - кои за теб са 10-те най-пеещи в чалгата?
 4. Нелина е бетон по принцип, а "За теб" ми е една от любимите нейни песни, заедно със:
 5. От къде тръгна тезата, че Кали е велика, но недооценена певица? А, да, от самата нея. Черпя те с това виртуозно изпълнение:
 6. А ти чувал ли си Кали на въпросния фестивал, дето взима първо място за изпълнение? Ми тя Камелия звучи като славей в сравнение с това: И тая повтори сто пъти, че е страшен талант, хората й се вързаха и я сложиха при пеещите, а тя маяука като гладно коте цял живот. Стораро номер две.
 7. Валя си вървеше много добре допреди кавърите на Цеца и оная гавра "Любовен шансон", "Tu es foutu" беше тотален хит и варианта на Валя мина по-скоро като пародия. Остана много назад и не можа да навакса. Това не беше никак лошо:
 8. Не, "Къде си ти" изобщо не си заслужава наградата... Не знам коя песен от въпросната година би срутила залата така от първия тон 10 години по-късно: А за въпросната година си беше тотален хит. Понякога си мисля, че с някои хора тук живеем на различни планети 😅
 9. Мерси, предпочитам даже да пее за боклуци пред фолклорните й напъни. Все си мислех, че по-зле не може да стане, ама ме обори.
 10. Не съм казал, че не й отива, а че го заряза, за да става комерс певица и се самопогреба. Извинявай, ама това не може да е сериозно:
 11. Мисля, че Лили знае по-добре: 24:20
 12. За щастие не ми се е налагало да знам 😅 Иначе "Раздяла" ми е една от любимите ренини песни, + Много й отива това звучене, ама минало-бешело.
 13. Само за уточнение - "Камино" не е първата й песен, а "Събота вечер". "Камино" я изпълнява за сефте няколко години по-късно. Да не се бърка със:
 14. Баш! Само дето не било в гаража, а пред него под навеса, ама се 200
 15. Не ми се рови за клипчето от пиянската вечеринка, ако ми попадне - с удоволствие ще го споделя. Сигурен съм, че знаеш за какво говоря.
×
×
 • Create New...