Jump to content

FolkEmpire

Rеspеct
  • Коментари

    3413
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    12

Всичко публикувано от FolkEmpire

  1. Муа ен муа, съйон сан санде
  2. Мда, и след час пак Топ ташак песента и след нея Чипи мипи ташак песента. Добре, че е Стилияна да разедри обстановката.
  3. И резака е без каска ох малеле ох малеле ох маллеле
  4. Касъмови както винаги лижат резания к-р За да е "ТОП" мазненето, първо новата на Кики и веднага след него на бащицата последната му песен.
  5. Да не би да й й се показала трътлестата катерица от някъде или гадната цица?
  6. FolkEmpire

    Фики - Чипи Чипи

    Когато гледаш Чип ен Дейл и искаш да направиш песен за тях, но забравиш как се казваше другия анимационен герой и се получи това.
  7. Да те видя с една контрольорка, ми е тръдне познато до болка! Пет куреца самооо, хвърлят семето си по мен, аз пък искам още от менн, да излижа този гаменн.. КаАаато тръгнах к*рвоо в чужбинаа, чешки сълзи ти пролива.
  8. Понеже няма тема за пародии на текстове Дроб, дроб, дроб, сърмиии, боб, боб, боб, създърмаа, дроб, дроб, дроб. ЛУКАААНКААА! Или в Дилдони ПЪЪРРРРРРР ПЪРДИ ЯКО ЯКО ПЪРДИ, ПЪР ПЪР ПЪРДИ ДА ЗАСМЪРДИ П*ТКАТА ЛЪСКАШ Я НАЛИ, ЯКО СКУЪРТВА НА ТЕЛЕФОНА ТИ! КОФТИ ЧЕП ИЗВАДИ ТИ, НЯМА ВКАРВАНЕ В ХРАЛУПАТА МИ, ИХ..!
  9. Бонка била обидена на Софка ... Ма на кой му пука за твоето его ма с фейс на караконджул и мийекаща дикция Софка поне е натурална в изказите си, а ти пръскаш от злоба.
  10. АААААААААААААААААА.... И ВИЕ ЛИ С КАВЪРДИСВАНЕ К*РВИ ТЪПИ.... АМАН БЕЕ НЕКАДЪРНИ ЧАЛГАРКИИИ!!!! Яница трътлестата Баница и тя си направила профил ауууу... Да ви изяде човек Нашите кавъри с тия малоумни текстове не вървят, аз за това чалгата я слушам само на инструментал без виене и тъпи рецитирания... Сега вече въобще няма да я случшам щото пускат стара музика с нов тъп текст и гадно виене.
  11. FolkEmpire

    Фики - Чипи Чипи

    РОСЕН СТОЕВ ЗАЩО БЕЕЕ ЧОВЕК ... КИНТИТЕ НА СТОРАРОВИИИ.... МАааКетиии манафска Кикенска.... Жалко и за котето в началото... ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО АВТОРСКО БЕ МАНАФИ!!!
  12. "Тя иска аз да съм НАЙ-УСПЕШЕН" Не баща ти ти ги втълпява тия глупости. "Преди тува съм изкарал угромни хитове" Брей, брей нали нямаше самочувствие мазно цегле? "Две дичица куитуу чакат да е успешен." Докато сучат от цицата на мама и ти викат "Татееее чакам те да си успешен ей!" "Със страхотен труд" вика Абе момче я слез на земята, ако не беше пачката на баща ти щеше да си чешеш гъза по тик-тоците. Много ги обичам такива уредени от раждането, дето се правят, че били постигнали всичко сами ХА, не ставай смешен! И сливенския манаф как му се мазни ще му налапа малката чурка на Кики. Те пускат техните бози от преди 10 години но след 1ч през нощта, Защо ли А през деня спамят с гръцко, сръбско, албанско, румънско и малко от самопродуциращите се. Ако трябваше да пускат само техни песни щяха да фалират, и ако не бяха тия поздрави с SMS където набутват пияниците и баламурниците. Касъмови са същите гадоне с високо самочувствие все едно са хванали дедовия Тя даже я предложила на Касъмката и той и я отказал и казал, че нямало да стане хит. Той си е мислил да я даде веднага на Ася и че ще стане хит
  13. Дони пропял чалга?!? А чакай бе къв е тоя пендел? Защо си прави псевдоним който вече съществува? Да баш напушена ще е да те е-а в пропадняка ти... Музиката обаче е готина язък за нея с тия два индивида.
  14. Тенекийта бийт - НО ТЕНКС! Какъв е тоя гаден бас дето все едно при всеки удар заглушава всичко останало в песента?!?! Виещия пе-ал няма да коментирам. Май пак прее-ана песен е това. 🎶 Музика: Jala Brat, Buba Corelli Мда да ги осъдят авторите - УЖАСТ! АЙДЕ ДАЛЕ МАЛЬОВ?!?!? Гъбине като нямаш дикция що се излагаш?
  15. Другата седмица Мара ще е: Карди Бъ
  16. Ебавка със Стружката: Със жена ми сме братовчеди хъхъхъхъ Изпях на жена ми "Ела, ела, не си жена.". Жена му: Как разбра, че не съм жена по адамовата ябълка ли?
  17. Дрисняшко за разкош "Аааайде дай муууЪъооОАаа!" Бах таа боза А заглавието на сегашната става за поздрав на А1. Да им приседне на Аеднооо...
  18. FolkEmpire

    Преслава - Да й приседне

    Ми тогава що питаш Пускай я като я имаш.
  19. FolkEmpire

    Диона - Ако те има

    Музиката ми е много позната сякаш от някоя турска песен. Доста е добра. Качеството на звука обаче е потрес... Текста е добър.
  20. FolkEmpire

    Преслава - Да й приседне

    Айде и тая на кавъра... Аман вече от кавърдисване. Иначе не е лоша версията де. Въпреки, че аранжимента бие на още 100 версии на други на Ганев. Бързаш
  21. Ми взима като Джордан и повече от Ивана и Бенд, Илиян, Джена, Глория и т.н. И то без да дава процент на продуценти. Той дето е писал статията май го е захапала за нещо
  22. Това сигурно е възпоменателна песен за някое дълбоко гърло И на "името И" май пак е объркана буквата
  23. И пръска за ротации по Планета и Фен ТВ Има пари - угажда си.
×
×
  • Create New...