Jump to content

HIStory

Ramaniacs
  • Коментари

    894
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Всичко публикувано от HIStory

  1. HIStory

    Преслава - Да й приседне

    И клипът сме го гледали: И текста сме го слушали, микс между горната и: Нищо ново, чакам следващата.
  2. То ако не е Нурофен ще е алкохол
  3. Не знам за пеенето, но Галена изглежда потресаващо зле за 38-годишна жена, бие повече на 48. Трябва й спешна почивка от нощния живот и да спре да си блъска боклуци в лицето. Ася и Марчето са на същия хал, една идея по-добре.
  4. Явно и тая е видяла тлъстата пишка на Зомбори и чака ред. Иначе за кво ще рискува да се изложи с живото си "пеене"? Но според мен ще е на лайв запис.
  5. Мхм, моя грешка, същата си е. Цялата харизма й замина в кофата
  6. Ми оная цигания "Шефката"? Верно, че се води фиийт, ама уж беше голям хит. Ако някой я помни, де
  7. За всички трябва да е бизнес, ако не разчитат на чужди пари и само помпат имидж, де.
  8. Мисля,че и сама ще се оправи. Сашка в момента лиже г*за (и не само) на Галена, очакваше се. Бързо забрави кой я вкара в играта.
  9. Пробва преди години с ресторант, някаква пицария въртене също по едно време, не е като да не се е пробвал.
  10. И то добре подсигурени, щом успя да си вземе 10 апартамента в Павлово на куп за инвестиция. При Камелия интересното е, че са се изпокарали със Сашка. Да видим това ще се отрази ли на участията й.
  11. Дали има някаква вероятност да шокира всички и да се появи с оригиналната си физиономия? Гледах я оня ден в Капките, като ексхумитана е. Не знам какво друго е пипала, но резултата е потрес. Никой не би предположил, че момичето от клипа на Дяволско желание и нещото в публиката са един и същ човек. Да направим подписка да си върне стария вид, ще се подпиша два пъти! (За Кама три!)
  12. 2 и 4 не е ли една и съща песен? Смени я с Готина и готин
  13. Междувременно Софка и Камджалов са продали зала 1
  14. Ако се направи един концерт с многоизпълнители ит онова време (ама с пари, не тая халтура), на който всички да изпеят по една - най-хитовата си песен емблема ще разбият. С някакво правило, примерно песента да е от 2003-та макс, да е ретро концерт. Не да ми пеят Като те почна и Палатка. От тоя концерт - Софка, Дачева, Орхан Мурад, Луна, Кали. Десислава, Камелия, Глория, Ивана, Малина, Азис, Бони, Екстрата, Цветелина, Весела, Рени, Кати, Лия, Коста Марков, Нелина, Еми Стамболова, Петра + някакви отдавна забравени, но с емблематични песни, като Бойка Дангова, Каролина, Диана или Орнела (ще е фурор със сегашната й визия) например . И един дигитален аварар на Румяна. Както са направили преди десетина години още на Далида, като жива е:
  15. Мен повече ме притесни факта, че в лице я сбърках с Наталия Симеонова. Натъпкала се е с филъри и е като плондир.
  16. В онова интервю при Карбовски освен Глория оплю и Азис (нямал хитове и не можел да пее), и Мара, и Малина... не знам що само репликата за Глория остана, като за Азис беше доста по-скандална, още беше хит по онова време. Роман съм го срещал веднъж на живо - в кафето на малкото НДК, щеше да е при Слави. През цялото време, докато чакаше някой от екипа да го вземе, зяпаше порно на телефона 😁 А, бях с един приятел, седнахме на неговата маса - беше сам, а нямаше места. След като идва няква мадама от екипа да му обяснява кога пее, моя човек го пита "Вие певец ли сте?" . Толкова за популярността на тоя кръчмар.
  17. С Лияна делят един мозък? Онази процедира по абсолютно същия начин.
  18. На Не сме безгрешни е правил аранжимента, музиката е на Илия Загоров
  19. Оня Боби Павлов е друг, не е мъжът на Есил.
  20. Не си прав - през 22-ра щях да ходя, ама докато разбера и си взема билет вече нямаше никакви.
  21. Докато Карлеуша се свира по треторазрядни дискотеки, Цеца пак ще продаде Арена-та за отрицателно време. Ще си умра от кеф да покани Андреа да я подгрява 😁
  22. Когато не дрънкаш глупости - да.
  23. На това му се вика аргументиран отговор, как да не се съгласи човек с теб!
  24. Тия 72 са чисто нови, викаш, нито един от 250-те хиляди не се е абонирал за новия канал на любимката си? Добре, че беше Цеца, че някой да се сети че оня траверс е жив, затова и се е впила като кърлеж в нея. Сигурно и стоте + хиляди на Ушче са платена публика. Айде, моля ти се. https://youtu.be/HtW4x3VsxKY?si=24kQaGht-x4fjDpI
  25. Ми то 250 пак е < от 290 🙄 За "най-голямата европейска звезда" не малеят ли? Че Цеца трябва да е междугалактичека тогава
×
×
  • Create New...