Jump to content

Препоръчани коментари

Няма какво да губи за разлика от Петето която бълва като за последно.. този месец ще заснеме още 3 клипа и 2 от тях ще се пръкнат до края на годината

Как беше го казал "класикът"?

"Леле Галче, отиде кариерата..."

:hahaha:

Как ще коментирате факта, че Лорена ще мине за 24 часа Теди Александрова :girl_witch:

Как ще коментирате факта, че Лорена ще мине за 24 часа Теди Александрова :girl_witch:

Каруцата на Пайнер отиде заедно с коня у барата, барабар с милионният си канал... :1000 (19):

Няма какво да губи за разлика от Петето която бълва като за последно.. този месец ще заснеме още 3 клипа и 2 от тях ще се пръкнат до края на годината

Подготвя се предварително, за може да отдели повече внимание на бебето. Не виждам нищо лошо. Поне няма да го използва с цел PR като любимката ти.

Предвид сложността на клиповете и, може и 5 да заснеме в един ден.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Защото на Лорена песента е 1000 пъти по-яка. Тая Александрова не вижда ли,че вече се е изтъркала с тия лиготии ,които поднася аман вече от такива , които разрушиха поп-фолка.

Дали ако са тотални хитове някой ще забележи клиповете им, излишни приказки!

Подготвя се предварително, за може да отдели повече внимание на бебето. Не виждам нищо лошо. Поне няма да го използва с цел PR като любимката ти.

Мислиш ли? Обзалагам се, че веднага след раждането Петя ще е на сцената.

Мислиш ли? Обзалагам се, че веднага след раждането Петя ще е на сцената.

И аз така мисля. Не знам какви са тези теории, че ще почива 1 година. Звучи абсурдно.

:1000 (29): Минимум !!!

Песента е много по-готина, нормално е да мине еднотипката на Теда :Vishenka_05:

Пайнерци тая година нещо ги тресе. Песните, които си пускам доброволно, се броят на пръстите на едната ръка - Твое копие, Диагноза ти, Пионката, Твоя бях и Зоопарк, като само първите 2 още не са ми писнали. Всичко друго е или много, много претоплена манджа, или опит да сме много модЙерни с текстчета за линийки и побългарено рапиране. Очаквам Галена и Янева да избухнат с тоя дует, че положението е зле.

Нарочно пропусна "Не помнех как се флиртува" :feminist_en:

Тя е от претоплените манджи. :) Слушах я 3-4 дена и това беше.

Тя е от претоплените манджи. :) Слушах я 3-4 дена и това беше.

:gun_bandana:

На Джена, Джулия и Анелия - също са претоплени манджи. Само последната е хит.

п.с. Миналата година беше същото, ако не и по-зле.

:gun_bandana:

На Джена, Джулия и Анелия - също са претоплени манджи. Само последната е хит.

п.с. Миналата година беше същото, ако не и по-зле.

Преси вече е бита карта, не ни вълнува и спри да я натрапваш на хората! "Обратно в играта" както блесна, така и угасна... А дуетът даже и не блесна.

На Джена парчето е много приятно, странно, че не стана мега хит. И аз си го слушам често. Както и "Зле те чувам" и "Твое копие". "Пионката" също не е зле, но нещо не се получи там.

Преси вече е бита карта, не ни вълнува и спри да я натрапваш на хората! "Обратно в играта" както блесна, така и угасна... А дуетът даже и не блесна.

На Джена парчето е много приятно, странно, че не стана мега хит. И аз си го слушам често. Както и "Зле те чувам" и "Твое копие". "Пионката" също не е зле, но нещо не се получи там.

Ако Преси е бита карта, не знам Ванча какво трябва да е, но всеки ден по хиляда пъти ни я натрисаш.

Пропускате ''По такива си падам'' и ''Зле те чувам''.

Липсата на нови автори си казва думата. Преди като прочитахме, че една песен е на Лобошки (примерно) мигом я зачертвахме като провал а сега сигурно с интерес ще си я пуснем защото няма да е Ганев или Пашев. Калин Димитров също вече не е от най-активните. Кали е първата дето работи с Лили Димова от сто години сигурно. Дано почнат повече на нея да залагат. Абе доста зле е положението. Няма нови автори.

А Джена след топ хитовете ''Коя'' и ''Тук жена му пази'' пак пусна някакви проекти които не се забелязват. Не и се получава нещо.

Ако Преси е бита карта, не знам Ванча какво трябва да е, но всеки ден по хиляда пъти ни я натрисаш.
Моето натрисане се получава, твоето - очевАдно не! :3fdb8960598fa63e:

Моето натрисане се получава, твоето - очевАдно не! :3fdb8960598fa63e:

Не е вярно, щом се дразниш, се получава :3fdb8960598fa63e:

Поздрав с един пролетен хит на Ана :Vishenka_05: И сега да правеше такива песни ..

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...