Jump to content

Venci

Ramaniасs
  • Коментари

    1484
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Venci

  1. Включвам се, само да кажа, че и за двете участия на Ивана тази събота в София- Нашенци и Mazzo- места няма. Същото е и за 26-ти в Иванова механа, както и за 02.02 в Бургас. Май хората искат да ги слушат тия златни хитове.
  2. И Планета с нова Новогодишна програма: https://vm.tiktok.com/ZGeFb8CMr/
  3. И защо е взела на Ивана роклята от юбилея й през 2019? 🙄 Иначе хубава песен, по-добре звучи от предните народни.
  4. Истината за Сашка Васева и манипулациите от страна на мъжа й. Наистина е нелепо, когато някой иска да изкара пари на гърба на жена си, нейното здраве и нейният живот. Тъжната истина. https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/dovedeniyat-sin-na-sashka-vaseva-skochi-na-spruga-y-477484.html
  5. Вечно недоволни. Като няма концерти, защо не правят… вземат, че спретнат стабилни изяви с добра посещаемост- пак не е добре и не сме доволни. Няма угодия, затова чалгата ще тъне все повече и ще останат само 3-4 певици, които публиката извън Рамания и пиянските дискотеки истински да уважава.
  6. Билети се купуват най-много в самия ден на концерта, така стана и при Ивана. По време на репетицията особено е имало опашки на касата. Със сигурност и при Глория ще е запълнен капацитета, хората са зажадняли за такъв тип изяви от утвърдени изпълнители, на които знаят поне 2-3 песни и ще им е кеф да ги чуят на живо. Интересното беше, че първо бяха продадени скъпите билети, по 50 лв, което хич не е ниска цена, а напротив. Самият факт, че ги дават за чалга певица, говори достатъчно за нейното творчество. Аз, като нейн почитател, съм доволен и честно- не очаквах толкова хора да отидат, защото просто няма продукция в последните години, като не броя миксовете.
  7. И без нови хитове, пак й се получава. Хората просто си я харесват. Щом децата скандират, а няма песен за тях от години….
  8. Някой ще ходи ли на концертите в летните театри?
  9. Venci

    Online: Ивана - Mаshup 2

    Тя Лили Иванова се пусна по за*ник преди година, пък Ивана виж я каква е навлечена. 😃
  10. Venci

    Online: Ивана - Mаshup 2

    Дали пък не й отива... все още?! 🤩 Всички певици на нейните години все още се държат по сходен, че и даже по-прекален начин, примери много. Относно микса- убиец е! Топ смесване, аранжимент, изпяване, липсва само “100 патрона”, за да стои завършен.
  11. Организаторите на Ивана малко са се изхвърлили с цените на билетите за летните татри. Иначе идеята е страхотна, мястото е престиж. На Глория са по-нормални, като гледам в Бургас- 20, 30 лв., но странно, че само няколко реда са пуснати в продажба...
  12. Сила! Коментирахте ли, че Ивета Костова е подгласяла на Ивана в Златоград, като част от бенда й? 🎤
  13. Още хубави песни ще има скоро, стига да се оценят. Не е невъзможно и двете да пуснат песен, която пак да се хареса масово- глас имат, правили са го, остава само да не се стараят толкова с музиката и текстовете. За да имаш хит в днешно време, трябва един простичък бийт и лесно запеваем текст.
  14. https://youtu.be/J37wU3OxbVU Младите да се учат как се пее на живо, как се смесват песни и какво поведение трябва да имаш на сцената, за да стоиш адекватно. Много е добра, затова толкова години я харесвам.
  15. Пари за награди или каквито и да е концерти едва ли ще събере Митака, и то точно от участията на Теофиков и компания. С хонорари по 800-1000-1500 лв. няма как да стане.
  16. 1. Празник всеки ден 2. Убиец на любов 3. Едно обичам те 4. Нещо нетипично 5. Пирова победа
  17. 1. Празник всеки ден 2. Убиец на любов 3. Едно обичам те 4. Нещо нетипично 5. Пирова победа
  18. 1. Празник всеки ден 2. Убиец на любов 3. Едно обичам те 4. Нещо нетипично 5. Пирова победа
  19. Venci

    Поп фолк скандали

    По HD- то вървят малко по-различни песни. След "Благодаря ти, Господи" пуснаха "В твоите очи". Иначе не е изключено Преслава да чуем довечера. Ивана харесва "Лъжа е".
  20. Какво се случва с Рени? 😲Никога не е изглеждала така... https://youtu.be/oKOMAt87pBo
  21. 1.Ивана -Аз съм твоя 2.Бони и Емир - Време е 3.Ивана - Едно "обичам те" 4.Десислава - След 1000 жени 5.Ванката и Ивана - Искам да съм голям 6.Цветелина Янева - Ангелът 7.Емилия и Денис Теофиков - Акула 8.Ваня - Живот мой 9.Галена и Миле Китич - Добре ли си 10.Денис - Катастрофа 11.Роксана - Спомени 12.Борис Дали - Пръскам хонорари 13.Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си 14.Ваня и Меди - Параноя 15.Ванката - Рожден ден 16.Цветелина Янева - Болка моя 17.Галена - Сърце 18.Преслава - Не те забравям 19.Милко и Анелия - Паля те 20.Галена - Паника Последните няколко песни съм ги слушал по 1-2 пъти или нито веднъж, но нали искате 20....
  22. Слушаме ли топ песни? 🎵 Кадрите в банята и пред огледалото с размазаният грим са супер въздействащи. Калин как така не ги е изкоментирал?
  23. "Обичай меее като порооок, пред който е безсилен Бог!" Да гледаме настоящето... с такива песни ще го бъде жанра.
  24. Venci

    Ивана - Аз съм твоя

    Обожавам тази песен. От последните три ми е най-силна и запомняща се. Мислех, че "Твое копие" е трудна за надминаване, но тази определено е по-хубавата. И видеото е брутално. Чудесна актьорска игра и от двамата. Доволен съм на макс.
×
×
  • Create New...