Jump to content

Yaneva

Ramaniасs
  • Коментари

    5071
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Yaneva

  1. Като изпълнител, да - няма работа до Глория, Десислава и Ивана, ако ще и една година да са били на върха те, а тя да е от 15. Застане ли до трите, няма как да пее равностойно и ще е смешно. Моето мнение беше свързано с няколко стари песни на Галена, които все пак тя е успяла да причисли към един т. нар. "златен фонд".
  2. Не знам, за мен като най-голямата фенка на Ивана не е обидно да сложа "Утешителна награда" до "Шампанско и сълзи", примерно. Виж, да слагам Галена като изпълнител до изпълнителя Ивана - да, някак не ми се връзва. Но за тези песни съм твърдо на мнение, че са със статут "златен хит". Кое имаш предвид?
  3. Ами че те и "Шампанско и сълзи" не я пускат по ретро партита, за сметка на "Смукача", примерно, което не значи, че втората е по-голям хит. На Галена в клубовете за ретро, ако говорим, много върви "Дяволът ме кара", чувала съм и "Нищо общо", както и "Мой" и "На две големи".
  4. Мисля, че ако трябва да сме честни, можем да сложим "Знам диагнозата" и "Утешителна награда" до изброените от теб, макар да нямаме същия сантимент към тях, както към песните на Камелия, Деса, Ивана и Стораро. Все пак са някакво постижение за Галена, както е "Да те бях ранила" за Джена, може би и "Омръзна ми". От по-новите изпълнители (освен Преслава) кой може да се похвали с нещо подобно? При Цвети Янева е "Влез", но нещо не я чувам в последните години, при Емилия... Да кажем "Мъж да си" и "Хайде на купона", при Анелия са ясни...
  5. И това му е брутално на този Артан Кастрати! Аман вече от Ганев и Пашев.
  6. С кой акъл изтърва момента за "Пак ли", не знам и аз. Да пробва сега, пък... "В твоите очи" не я виждам като хит с подобен статут, но за "Кой" не мога да си изкривя душата, остава. "Знам диагнозата" и "Утешителна награда" са другите нейни, които не подлежат на обсъждане, както казва Анелия. В клубовете, пък, е "Дяволът ме кара".
  7. Една от малкото песни на Башурата, които мога да слушам постоянно също е на Артан, по текст на популярния напоследък от "Като две капки вода" - Стефан Илчев, много е силна:
  8. Галена трябва да си отгледа "Пак ли". Това е най-доброто, което е изпяла, така и не можа да издаде нещо по-силно като въздействие. Какво се случи с Артан Кастрати, защо спряха да бачкат с него?
  9. Да се изложим хубаво пред чужденците, викаш... Лепа Брена е на 100 години, направила е зад гърба си стотици, да не кажем хиляди концерти. Нормално е да се е амортизирала. Тяхното оправдание на 30 години какво е?
  10. Там не се ли пее лайв? Коя от изброените ще се справи два часа на живо, освен Глория?
  11. Двойната гуша на Галка все едно не преминава през Фотошоп...
  12. Тоест, ти слушаш музика с очите си и това как звучи новата песен на Десислава и как ще я изпълнява, както и с какво съдържание е, ще зависи от нейното отслабване? Генчева и Киряков съвсем са ви промили мозъците с тия моди и изпилени визийки, инспирирани от световни звезди... Но е редно да си давате все пак някаква трезва сметка, че музиката не е ринопластики, плочки на корема и Баленсиага!
  13. И като се започне с тия лигни "лошо ли ви е", "пийте си розовите хапченца", все едно на някой живота му зависи от това каква песен е извадила Галена/ Преслава/ Амалия/ Даяна/ Радка куршума и т.н. Разбира се, че Галена ще направи хит от този дует и ще се радва на висока гледаемост! Което не пречи да се изтъкне, че песента за пореден път е за малоумни, имайки предвид колко е умствения багаж на новото поколение слушатели и потребители на музика в Бг!
  14. Голямата новаторка и модна икона...
  15. Нали уж със стилисти работи, с голям личен екип... Всичката им е такава, обаче!
  16. Че тя и как ще наказва него и другата е пяла... Не знам, много ми простее текста и след второ слушане. Единствено частта на Китич, в която пее "сърце мое, сърце мое" има някакво въздействие, заради неговото изпълнение. Като цяло, очаквах доста повече от проекта.
  17. Галена нали минава за някаква новаторка... Ами чух го това с Миле Китич - никакво въздействие, братче! От изпяването ли, от тъпия текст ли - то клише до клише: "как си ти, добре ли си кажи, липсват ми ръцете ти, парфюма ти, жените са за ден, аз завинаги"... Защо, при наличието на толкова много средства, не направи нещо наистина различно и тотално изтрещяло като визия, звучене и текст?
  18. От златните за Фен тв времена, когато наистина пускаха по-хубави неща от Планета.
  19. музика: Даниел Ганев текст: Теди Александрова аранжимент: Даниел Ганев режисьор: Николай Скерлев сценарист: Николай Скерлев оператор: Николай Скерлев
  20. Получават се назолабиални гънки от толкова смях, не рискувай! И не преигравай с тушове и т.н. Мъж си, все пак! Под "актуална вълна" разбирам доста по-различни от трите изброени. Глория действително е по-добра. Пеенето на Деса за мен е просто нетърпимо в последната година. А Емилия като спре да тананика върху плейбека си по участия, може и да я изкоментираме какви класи над кого е в пеенето.
  21. В следващия етап на "Нереализираните" отиват: 1. Вероника 2. Димана 3. Весела 4. Джина Стоева Остава да решите коя ще е петата - Полина или Петра /с по 8 гласа/. Анкетата ще е активна още мъничко.
  22. Това какви песни прави и какъв репертоар гради вече десетилетка, няма общо с гласовите данни. И двамата добре знаем, че няма някой от "актуалната вълна", който да се опре на оправната леля по пеене, освен може би Преса. Но не съм глуха и отчитам, че не пее като тук вече: Е, ти също не я харесваш открай време (всички знаем защо). Излиза си глас, какъв ти повече въздух, ти още малко ще я изкараш Камелия?! Просто се поамортизира и тя, нормално е, на мен и Лили Иванова грам не ми звучи като едно време.
  23. Просто не харесваш Ивана. Сериозната промяна в пеенето е отскоро, аз я слушах на живо точно преди година и си беше 1:1 със записа! При Деса разликата е огромна, при това "Две сърца" е най-малкият проблем!
  24. Да, развалила си е пеенето и тя като Деса.
  25. Великолепна е - текст, мелодия, изпяване, визия в клипа... Никога не е била по-хубава! Аз това не мога да повярвам как мина милиона:
×
×
  • Create New...