Jump to content

Venci

Ramaniасs
 • Коментари

  1480
 • Регистриран

 • Последно посещение

Репутация

22 Excellent

9 Последователи

About Venci

 • Рожден ден 4.04.1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители в профила

1681 посещения в профила
 • z_o_

 1. Вечно недоволни. Като няма концерти, защо не правят… вземат, че спретнат стабилни изяви с добра посещаемост- пак не е добре и не сме доволни. Няма угодия, затова чалгата ще тъне все повече и ще останат само 3-4 певици, които публиката извън Рамания и пиянските дискотеки истински да уважава.
 2. Билети се купуват най-много в самия ден на концерта, така стана и при Ивана. По време на репетицията особено е имало опашки на касата. Със сигурност и при Глория ще е запълнен капацитета, хората са зажадняли за такъв тип изяви от утвърдени изпълнители, на които знаят поне 2-3 песни и ще им е кеф да ги чуят на живо. Интересното беше, че първо бяха продадени скъпите билети, по 50 лв, което хич не е ниска цена, а напротив. Самият факт, че ги дават за чалга певица, говори достатъчно за нейното творчество. Аз, като нейн почитател, съм доволен и честно- не очаквах толкова хора да отидат, защото просто няма продукция в последните години, като не броя миксовете.
 3. И без нови хитове, пак й се получава. Хората просто си я харесват. Щом децата скандират, а няма песен за тях от години….
 4. Някой ще ходи ли на концертите в летните театри?
 5. Venci

  Online: Ивана - Mаshup 2

  Тя Лили Иванова се пусна по за*ник преди година, пък Ивана виж я каква е навлечена. 😃
 6. Venci

  Online: Ивана - Mаshup 2

  Дали пък не й отива... все още?! 🤩 Всички певици на нейните години все още се държат по сходен, че и даже по-прекален начин, примери много. Относно микса- убиец е! Топ смесване, аранжимент, изпяване, липсва само “100 патрона”, за да стои завършен.
 7. Организаторите на Ивана малко са се изхвърлили с цените на билетите за летните татри. Иначе идеята е страхотна, мястото е престиж. На Глория са по-нормални, като гледам в Бургас- 20, 30 лв., но странно, че само няколко реда са пуснати в продажба...
 8. Сила! Коментирахте ли, че Ивета Костова е подгласяла на Ивана в Златоград, като част от бенда й? 🎤
 9. Venci

  Поп фолк скандали

  Още хубави песни ще има скоро, стига да се оценят. Не е невъзможно и двете да пуснат песен, която пак да се хареса масово- глас имат, правили са го, остава само да не се стараят толкова с музиката и текстовете. За да имаш хит в днешно време, трябва един простичък бийт и лесно запеваем текст.
 10. Venci

  Поп фолк скандали

  https://youtu.be/J37wU3OxbVU Младите да се учат как се пее на живо, как се смесват песни и какво поведение трябва да имаш на сцената, за да стоиш адекватно. Много е добра, затова толкова години я харесвам.
 11. Venci

  Поп фолк скандали

  Пари за награди или каквито и да е концерти едва ли ще събере Митака, и то точно от участията на Теофиков и компания. С хонорари по 800-1000-1500 лв. няма как да стане.
 12. Venci

  Поп фолк скандали

  Деса е. Обработват им гласовете, затова на моменти идва и съмнението за друг изпълнител.
 13. 1. Празник всеки ден 2. Убиец на любов 3. Едно обичам те 4. Нещо нетипично 5. Пирова победа
 14. 1. Празник всеки ден 2. Убиец на любов 3. Едно обичам те 4. Нещо нетипично 5. Пирова победа
×
×
 • Create New...