Jump to content

Online: Джена - Дразни ме пак

Препоръчани коментари

Потресен съм... очаквах, че след последните 3 слаби песни и най вече последната, която е огромен провал, да се стегне и да извади най-сетне нещо слушаемо :mf_surrender: Много, много е зле, мелодията е неприятно циганска, тексът е уникално зле - остров Крит , Ел Ей? WTF? Мавродиева написа 3 текста като хората и се почнаха простотиите вече. Клипът ако са искали да е летен- е не е, супер е мрачен. Без думи съм като цяло, добре, че Джена си е изградено име и участията й вървят, щото ако трябваше да разчита на последните си песни не я виждам.

п.п. Джена или смърт? Тая е яко превъртяла, честно!

Сподели в други сайтове

Дъното, втори провал за тази година от Джена. С какъв акъл я е снимала тази песен.

Много си е повярвала, "Джена или смърт", дано прочете коментарите и да се приземи малко.

Сподели в други сайтове

Дъното, втори провал за тази година от Джена. С какъв акъл я е снимала тази песен.

Много си е повярвала, "Джена или смърт", дано прочете коментарите и да се приземи малко.

Тези в Youtube да прочете, че в страницата ѝ я хвалят до припадък. :mf_surrender:

Няма такава излагация, не мога да повярвам просто. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Песента в никакъв случай не е лоша, но не е и това, което се очакваше ...

Зарибява - факт.

Правена е за дискотеките - факт.

Странна ми е някаква, още повече за Дженка. Успех!

Сподели в други сайтове

Джена никога не е била нещо повече от това, което показва сега. Не знам защо се заблуждавате. Просто имаше период, в който няколко нейни песни станаха тотални хитове. Но дори и тези песни не са блестели с някаква особена стойност или новаторство, за клипове и изпълнение да не говорим. На нея толкова са й възможностите - като визия, поведение, пеене и т.н.
Сподели в други сайтове

Песента не е кой знае колко лоша, но за Джена и претенциите й ( Джена или смърт ) и да пусне такава песен.... глупаво. Нищо особено, сваля много летвата, а какви песни правеше.... Да видя какво е, кога ли ще изкара нещо доближаващо се до тая невероятна песен, не знам..

Сподели в други сайтове

Хитов заряд - нула. Прилича на песен от 2005-2006 правена за пълнеж в албум, без никакви намерения да се залага на нея, а тая даже и клип снимала. ;х

Сподели в други сайтове

Много е жалко, вече толкова време копае само надолу, а аз очаквах, че след последния провал ще затвори устата на всички и ще покаже отново коя е. Дъното! Вече официално Джена е в Б група...

Сподели в други сайтове

Как се е съгласила да изпее това, се чудя! Кючек в стил Азис или песен в стил Роксани или други там скумрии... Единствено ми харесва визията й, много е готина.

Не може всичко да е като "Да те бях ранила", но последните са слаби, трябваше да удари здраво сега. Нищо вече не очаквам от нея май...

Сподели в други сайтове

Не е лоша... но предната й беше доста по-приятна. Абе като цяло, Джунка отива към Жунглата... и без това ще се отдава на семейството.

Сподели в други сайтове

Но очаквам коментар от OstapBender по случая :3fdb8960598fa63e:

Точно за него се сетих и аз :roll1:

След тази песен съм спокоен за лятната на Деса...по-зле едва ли може да е :whistling: :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

"Джена или смърт" тя сериозно ли ?

Иначе отдавна спря да бъде интересна и Джена. Да си е влюбена и пожелавам и както прочетох нека да спре, за да я помним с добро!

Сподели в други сайтове

На мен пък ми допадна. :D Не е някаква стойностна песен, то е ясно, но зарибява. Мисля че ще се наложи, въпреки първоначалните отрицателни коментари.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...