Jump to content

Gabriela

Ramaniacs
  • Коментари

    340
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Gabriela

  1. Пее момчето, не може да се отрече. Може да е всякакъв, но има страхотен глас! Харесва ми песента, много яко изпяване, браво!
  2. Мен ме кефи парчето! Мисля че Алисия прави песента, частите където тя пее ми звучат много по-добре, но може би защото предпочитам нейния глас. Като цяло мисля че са се справили супер, ще се слуша песента. И двете с Лидия са много красиви във видеото.
  3. И на мен ми се прокрадна тази идея, че може да готви концерт, но сякаш това е прекалено хубаво да е истина. 😁
  4. Доста голяма изненада за отсътвието на Преслава... А тя май никога не е пропускала концерт досега.... Сигурно е поела някакво участие, иначе каква друга може да е причината... Съмнявам се да напуска фирмата.
  5. Харесва ми песента. Тексът е много хубав, мелодията е можело да я поразчупят малко. Все пак мисля че са се справили много добре, опитали са се да направят нещо качествено. Видеото е супер като за Преслава. Тя самата изглежда доста добре, даже се изненадох. Изключение правят няколко кадъра, където е странна, но като цяло си е добре.
  6. Gabriela

    Анелия - Гъзарка

    Много смотана песен..... Ясно е че ще се завърти по заведенията, но честно казано за име като Анелия такива песни са крачка назад, какво й става не знам. Видеото, дори и добро, ама грам не подхожда.
  7. Същото си помислих и аз.... На снимки явно вече знае как да застане и да изглежда добре, но така като й гледаш фейса нон стоп е сууупер странна. А каква усмивка вадеше преди, сега няма нищо общо с предходното излъчване.
  8. "Не те забравям" и "Крадецът" засега са ми фаворитите, гласувах за тях. "Не идвай" има мн добра музика, единствено нещо в текста ми липсва. Може би щеше да ми е фаворит, ако не беше този текст. "Право в сърцето" е зарибяваща и също ме радва музиката. "Трябваш ми" може би остава на заден план в сравнение с другите, но като цяло и тя е приятна.
  9. Доста ме радва песента, даже се чудя защо не я е реализирала до момента. Тази и "Не те забравям" за момента най-много успяха да ми влязят под кожата - страхотно изпяване е направила и на двете.
  10. Gabriela

    Преслава - Не те забравям

    Музиката е много банална, текста също не е нещо ново, но пък е приятен и наистина дота хора ще се припознаят в него. Най-готиното в песента е изпяването - наистина май няма друга певица като Преслава, която да звучи винаги толкова добре и да те грабне, дори и песента да не е кой знае какво.
  11. Напоследък май изглежда малко по-добре фейса й, поне така ми се струва по снимките, които качва. Не знам дали не си въобразявам... 😁
  12. Ок, може би е така, не съм се интересувала от житието и битието им толкова из основи😁Честно казано не ме вълнуват, но е факт, че доста време все пак са заедно и въпреки тези й недостатъци, се разбират, явно е по-лек характер и повече си пасват. А и мисля, че няма нужда да го съжаляваме Константин, и той не е цвете. Ето с чистенето може пък да му се опростява някой и друг грях 😁
  13. Мисля, че не ме разбрахте,но няма значение. И аз не мисля че Константин е стока, преди го харесвах, но с времето се видя, че всичко му е поза за пред камерите. Мисълта ми беше, че повечето тук супер уверено говорите за хората какви са.... Затова уточних, може и да Е такава, но отстрани изглежда по-скоро като злобеене, а не че сте супер запознати. Нито им знам живота, нито нищо, затова и не твърдя някакви неща. Сбърках, че въобще се включих, то тука някой ако реши да напише нещо и 10 човека ще напишат след теб колко не си прав, тъп и не ставаш.
  14. Как говорите за тази Надя, че е тъпа и тн. при положение че не я познавате. .. Не че съм й защитничка, може и да сте прави, но пък и как ги твърдите тия неща с такава увереност, все едно сте й в къщата. Мен пък ми изглежда земна и готина, не знам дали е поза, но пък и не може да я изкарвате еди каква си без да имате поглед.
  15. Тук наистина прилича на Майкъл Джексън... Просто ми става жал като гледам тези кадри в клипа. Хем и ме хваща яд, защаото беше такава симпатяга. То да беше само носа, ами тя и други неща си е пипала - устата и е ужасна, зъбите са й странни. А преди това беше адски хубава, последните години беше супер откъм визия, за какво й трябваше да го прави това, не мога да проумея.
  16. Много е готина песента, харесва ми! Много добре им се е получило с Гъмзата, браво! Отдавна не ме беше грабвала песен на Камелия, получило й се е, ще я слушам песента. Видеото и то е доста свежо. Всичко е супер!
  17. Gabriela

    Online: Галена - #TheBo$$

    Мен пък много ме кефи, много свежо и нахакано парче, и отново е различна. Видеото и то много допринася за настроението на песента, изпипано е до последния детайл. Браво на Галена, няма спирачки тази жена, отново изненадва.
  18. Gabriela

    Online: Емилия - Само мой

    Много си е свежа песента, харесва ми. Наистина малко ми напомня за "Моята половина", но си е готина. Видеото е доста приятно също.
  19. Gabriela

    Като две капки вода

    Аз се радвам за Михаела - момичето се справяше с всякакви образи. Очаквах че с пеенето ще е супер, но тя и актьорски се справяше отлично, което лично ме изненада много. Деси Слава също имаше много добри образи, но като цяло според мен Михаела и Люси се справяха най-добре и се доближаваха най-много до образите си през цялото шоу. Финалът беше мн силен и всички финалисти се бяха постарали и беше доста оспорвано. Деси трябва да е горда с постигнатото, защото от поп-фолка май досега не са стигали второто място, така че това също е доста голям успех за нея.
  20. Gabriela

    Online: Емануела - Виновна

    Доста приятна песен, напомня ми на по-старите песни, допада ми много. Може да не стане някакъв супер хит, но е различна за нея, но си носи и комерсиалното, много добре е поднесена.
  21. Gabriela

    Online: Галин - Мойта дама

    Кефи ме песента. Видеото е малко тъпичко, но песента компенсира.
  22. Gabriela

    Online: Илиян - Дзак, дзак

    Не е кой знае какво, но има нещо симпатично в песента, мен ме радва
  23. Gabriela

    Online: Фики - Ако искаш

    Много му е обработен гласа, чак не мога да го разпозная. Не е лоша песента иначе, може след повече слушания да ме грабне повече. Леко е по-слабо като за Фики, но най-вероятно пак ще бъде хит.
  24. 1.Залеза и зората 2. Усещам те още 3. Искаш да се върна 4. Къде си ти 5. Защо повярвах 6. Приказен сън 7. Няма шега 8. Огън момиче 9. Ти си 10. Луда по тебе 11. Някой ден 12. Изпий ме цялата 13. Целувай ме 14. Истински мъж 15. Има любов 16. Така ми липсваш 17. Оргазъм 18. Еротика 19. В сърцето си ми ти 20. Редно или нередно
  25. Голяма простотия, даже не я изслушах до края...
×
×
  • Create New...