Jump to content

Gabriela

Ramaniacs
  • Коментари

    340
  • Регистриран

  • Последно посещение

About Gabriela

  • Рожден ден 23.11.1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Варна

Последни посетители в профила

557 посещения в профила

Gabriela's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

8

Репутация

  1. Пее момчето, не може да се отрече. Може да е всякакъв, но има страхотен глас! Харесва ми песента, много яко изпяване, браво!
  2. Мен ме кефи парчето! Мисля че Алисия прави песента, частите където тя пее ми звучат много по-добре, но може би защото предпочитам нейния глас. Като цяло мисля че са се справили супер, ще се слуша песента. И двете с Лидия са много красиви във видеото.
  3. И на мен ми се прокрадна тази идея, че може да готви концерт, но сякаш това е прекалено хубаво да е истина. 😁
  4. Доста голяма изненада за отсътвието на Преслава... А тя май никога не е пропускала концерт досега.... Сигурно е поела някакво участие, иначе каква друга може да е причината... Съмнявам се да напуска фирмата.
  5. Харесва ми песента. Тексът е много хубав, мелодията е можело да я поразчупят малко. Все пак мисля че са се справили много добре, опитали са се да направят нещо качествено. Видеото е супер като за Преслава. Тя самата изглежда доста добре, даже се изненадох. Изключение правят няколко кадъра, където е странна, но като цяло си е добре.
  6. Gabriela

    Анелия - Гъзарка

    Много смотана песен..... Ясно е че ще се завърти по заведенията, но честно казано за име като Анелия такива песни са крачка назад, какво й става не знам. Видеото, дори и добро, ама грам не подхожда.
  7. Същото си помислих и аз.... На снимки явно вече знае как да застане и да изглежда добре, но така като й гледаш фейса нон стоп е сууупер странна. А каква усмивка вадеше преди, сега няма нищо общо с предходното излъчване.
  8. "Не те забравям" и "Крадецът" засега са ми фаворитите, гласувах за тях. "Не идвай" има мн добра музика, единствено нещо в текста ми липсва. Може би щеше да ми е фаворит, ако не беше този текст. "Право в сърцето" е зарибяваща и също ме радва музиката. "Трябваш ми" може би остава на заден план в сравнение с другите, но като цяло и тя е приятна.
  9. Доста ме радва песента, даже се чудя защо не я е реализирала до момента. Тази и "Не те забравям" за момента най-много успяха да ми влязят под кожата - страхотно изпяване е направила и на двете.
  10. Gabriela

    Преслава - Не те забравям

    Музиката е много банална, текста също не е нещо ново, но пък е приятен и наистина дота хора ще се припознаят в него. Най-готиното в песента е изпяването - наистина май няма друга певица като Преслава, която да звучи винаги толкова добре и да те грабне, дори и песента да не е кой знае какво.
  11. Напоследък май изглежда малко по-добре фейса й, поне така ми се струва по снимките, които качва. Не знам дали не си въобразявам... 😁
  12. Ок, може би е така, не съм се интересувала от житието и битието им толкова из основи😁Честно казано не ме вълнуват, но е факт, че доста време все пак са заедно и въпреки тези й недостатъци, се разбират, явно е по-лек характер и повече си пасват. А и мисля, че няма нужда да го съжаляваме Константин, и той не е цвете. Ето с чистенето може пък да му се опростява някой и друг грях 😁
  13. Мисля, че не ме разбрахте,но няма значение. И аз не мисля че Константин е стока, преди го харесвах, но с времето се видя, че всичко му е поза за пред камерите. Мисълта ми беше, че повечето тук супер уверено говорите за хората какви са.... Затова уточних, може и да Е такава, но отстрани изглежда по-скоро като злобеене, а не че сте супер запознати. Нито им знам живота, нито нищо, затова и не твърдя някакви неща. Сбърках, че въобще се включих, то тука някой ако реши да напише нещо и 10 човека ще напишат след теб колко не си прав, тъп и не ставаш.
  14. Как говорите за тази Надя, че е тъпа и тн. при положение че не я познавате. .. Не че съм й защитничка, може и да сте прави, но пък и как ги твърдите тия неща с такава увереност, все едно сте й в къщата. Мен пък ми изглежда земна и готина, не знам дали е поза, но пък и не може да я изкарвате еди каква си без да имате поглед.
  15. Тук наистина прилича на Майкъл Джексън... Просто ми става жал като гледам тези кадри в клипа. Хем и ме хваща яд, защаото беше такава симпатяга. То да беше само носа, ами тя и други неща си е пипала - устата и е ужасна, зъбите са й странни. А преди това беше адски хубава, последните години беше супер откъм визия, за какво й трябваше да го прави това, не мога да проумея.
×
×
  • Create New...