Jump to content

Елена

Ramaniасs
  • Коментари

    486
  • Регистриран

  • Последно посещение

4 Последователи

About Елена

  • Рожден ден 26.07.1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Последни посетители в профила

6572 посещения в профила

Елена's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Репутация

  1. Аз май съм най - впечатлена ;д Според мен това е най - добрия й проект за 2017, предните й 3 клипа и песни са ужасни, а тая песен има някакъв заряд, нещо като "Специално за всяка", но с обратна тематика...
  2. Отвратително е всичко!
  3. Точно пък на Нестле сладоледите, които са едни от най-продаваните ще спрат, защото в Рамания не харесвали Устата... Кво да направи човека, той от години им е рекламно лице и що да не се възползва да пусне една песен гратис, по националните телевизии със сигурност ще тръгне реклама с част от песента, което е добре дошло за него.. Не съм си и представяла, че ще защитавам някога точно Устата, ама прекалявате според мен. И песента дори не е толкова лоша, особено припева с това Лейла е доста приятен.
  4. Най - хубавите клип и песен на Борис от много време насам, браво.
  5. Ужасен, наблъскан, изтъркан, незапеваем текст. Поне като ще пуска по една песен на година да е като хората, няма да види хит пак. Ема пее страхотно, нищо че и нейните части са тъпи.
  6. Повечето ми дрехи в момента са точно втора употреба. Преди няколко години, в началото на 2015 май беше, бяхме в Русе и имах време за губене и случайно видях тогава магазин Мания. Бях малко скептично настроена, че ще намеря нещо интересно, но влязох и си купих една жълта рокля, която и до сега я нося и е супер удобна, а беше само 5 лв. При следващото ходене в Русе пак се отбих и така от тогава в повечето случаи минавам през Манията и Рефреш, което също беше едно време Мания. Гледам да ходя в последния ден преди новото зареждане, когато е най-евтино, нищо че е пообрано. Знам и за други магазини като Нартекс, Хумана и в още един бях влизала, но те са ми някак разхвърляни и ги отбягвам. В нашия малък град последните 1-2 години също се навъдиха доста втори употреби, от време на време ходя в един, но защото собственичката ни е позната, иначе нямаше. В събота, когато имаме пазар също идват да продават дрехи, но там вече ме е гнус да ровя и не припарвам. Най-евтината дреха, която съм купувала е тениска за 40 ст., а най-много пари май дадох за едно пончо - около 15 лв. Като цяло си обнових гардероба, стана доста по-разнообразен от преди. То в нашия град масово са китайски магазини, в които продават все едни и същи неща. От време на време наглеждам и онлайн сайта Ремикс, но още не съм се осмелявала да поръчам от там, а и цените им в повечето случаи са яко завишени. Миналата година си бях купила палто за 5-6 лв (беше с мнооого красиви копчета, но загубих едното и трябваше да ги сменя с други, обикновени ;( ), след месец видях абсолютно същото 1:1 в този сайт с първоначална цена 35. Друг интересен случай беше, когато в една тема за втора ръка една жена беше показала какво поло си е купила, с едно еленче, супер сладурско. Тогава направо й завидях Обаче скоро след това както си преглеждах дрехите в един магазин видях същото, направо щях да падна. Веднага го взех, нямаше как да го оставя и сега и аз си имам еленче ;д
  7. Щях да заспя от мяукането на Хоанг, никаква емоция в изпяването. В клипа има интересни моменти, жалко че Люси си е пропилял идеите като ги е реализирал точно с тази. А кадрите с Лозанка са крайно излишни, все едно по грешка са вмъкнати във видеото.
  8. Елена

    Композирате ли?

    Всеки ден композирам.
  9. Елена

    Online: Графа - Вълк единак

    Пак прилича на последните му 20 песни. То е хубаво да имаш собствен стил, но на мен вече ми става банално. И текстовете уж се опитва да ги прави оригинални, но накрая става манджа с грозде, наблъскани са думите и незапеваеми. Последната му хубава песен е Drama queen .. между нея и тази май имаше още 1-2, които също не ми харесаха и не станаха хитове, щом даже не им помня имената.
  10. Емилия! До 2005 за мен беше една от всички, не съм й обръщала специално внимание, но аз и тогава бях по-малка и имах много 'любимки'. През 2006 песни като Изгори ме с устни и С теб да полудея ми се струваха ужасно тъпи и даже тогава на едни награди се молех да не спечели Певица на годината. :1000 (29): Любимка ми стана през 2007, когато една след друга излязоха песните Когато всичко свърши и Отново не дойде. И като се замисля вече повече от 10 години явно съм й фенка, но никога не съм парадирала с това и не съм се старала да ме забележи и да й се доказвам по някакъв начин. Защо точно я харесвам не мога да обясня, няма някаква конкретна причина, просто ми е на сърце и ми е мило като я видя.
×
×
  • Create New...