Jump to content

ANGEL

Rеspеct
  • Коментари

    2090
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Всичко публикувано от ANGEL

  1. ANGEL

    VANE$$A ft. Тони Стораро - 100

    Може пак Пашев да е правил чопи-чоп от някъде, или пък страйка да идва от предишните й две еднотипни песни "Бавария" и другата след нея, както и да се казваше тя..
  2. ANGEL

    Доника - Ненормален

    Заспах с тоя умрял аранжимент. Този човек е обречен на тотален провал с каквото и да се захване и всичко съсипва. И не мога да разбера сега на Теа Тайрович ли се прави или какво?
  3. Ами Джордан в 'На Кафе' и Къртиш в национален ефир, мисля че е първата националка, която го отразяват. Джордан - когато си върха - „На кафе” (21.03.2024) WWW.VBOX7.COM Джордан - когато си върха - „На кафе” (21.03.2024)
  4. Аз песен на Лидия след "Грешници" в дискотека не съм чул, така че където ще да я набутва все тая. Може би тая общата им "Нашата" ли "Вашата" или както се казваше се въртеше по едно време лятото, но нищо повече.
  5. Имената в алфа мюзик са единствено популярни след младите подрастващи тийнеиджъри. Те са по-скоро повече инфлуенсъри отколкото артисти или певци - и тук говоря само и единсвено за първоначалните - Лидия, Десита и евентуално Адам. Извинете, но от младите макар и вече позабравени, поразмити могат да се похвалят със следното: - Наско Колев беше във Вип Брадър, показа доста добро поведение - Гери-Никол, Тита и тн - били са жури дори в предавания, почти няма сезон, в който да не са ги имитирали в Капките. - Меди - също е доста разпространен и тн - Ако щеш и една Мила Роберт е разкрачена между Денсинг Старс, имитации в Капките, Черешка на Тортата, ЛГТБ активности и кво ли не още. Това цялото може да не е кой знае какъв критерии за успешност, но поне популяризира имената в един по-различен сегмент и друга таргет аудитория. Има толкова много реалитита и предавания, които повечето са се превърнали във форма на временна заетост за някои имена, истината е че просто Алфа Мюзик никой не ги бръсне за нищо.
  6. ANGEL

    АЗИС × ЛИДИЯ - ЛУДНИЦА

    Абсолютна скука и нищо особено. Лидия на 6-тата година от лариерата си или която и да й е там тотално превъртя играта в жанра и си е бита карта отвсякъде вече. Самата тя определя това като върха в нейната кариера, и нела бъдем отлровени - наистина няма какво вече да и се случи. Тотално изчерпано от всякаква идея и концепция за развитие на талант.
  7. Доника явно е кавърдисала "Белег на врата". Правя им услуга да се самосезират преди да са си написали музиката като авторска.
  8. ANGEL

    Евровизия 2024

    Може би и моя фаворит е Швеция - супер заряд има тази песен! Приятни радио хитчета от Кипър, Дания, Литва, Молдова и Австрия. Хърватската песен 2024 е по тертип на Финландия от 2023 - предвиждам топ 5. Тотален абсурд - Финландия, Ирландия, Австралия. Омръзна ми едно и също от Франция - драматично жу тем. Интересно ще ми е да чуем Норвегия и Азербайджан на живо и Словения как ще си преработят песента. Наистина изключително слаба година, също не мога да откроя фаворит или топ 5.
  9. Oo да и тази е много готина, не знаех, че е негова.
  10. GALENA X TZANCA URAGANU - SOON https://vm.tiktok.com/ZGefVfPCG/ Този има нелоши циганийки междудругото, тази май му е най-големия хит:
  11. ANGEL

    Джордан - Къртиш

    Въпреки, че ми е малко просташко и една идея по-слабичко, това ще хване Джордан вълната и ще гърми много по дискотеките. Със следващата обаче за лятото ще има по-голяма отговорност и ще трябва да е нещо една идея по-категорично. Абе Джордан си е Джордан, топ!
  12. Да, бяха изтеглили сцената много напред, едва три сектора и масите долу.
  13. Това не е ли Натали Трифонова ?
  14. Концерта беше нищо особено, най-добре се представи балета като цяло. Деси Слава била болна и вместо нея излезе Софи Маринова. Всички пяха по 4-5 песни общо взето. Спрямо представянето бих ги наредил така: 1. Орхан Мурад - изцяло на живо. Бетон присъствие и изпяване, въпреки баладите, уникална емоция създаде. Най-доброто представяне! 2. Тони Дачева - Може би най-адекватния подбор на песни. Само една песен беше на плейбек. Леко статична на сцената, както винаги. Тя закри концерта, като първата в жанра. Хората искаха още песни от нея, имаше бис. 3. Борис Дали - изцяло на живо - "Пиян", "В центъра на купона", "Секси парче" и "Палатка". Борката си е народен, хората си го обичат и създаде много контакт и настроение. Имаше бис и изпя народна песен. 4. Кали - може би най-неадекватен подбор на песни. Излезе със "Секс", пя "Като те почна", "Спрях ли ти тока" и "442". Като на "Като те почна" и жик-рака-так-рака припяваше "Къв съм як" на Джордан. 5. Луна - Като изключим първата песен, която никой не я знаеше и "Луна Президент", хората си избухнаха на "Бягайте крачета" и "Тук там". 6. Милко Калайджиев - пълен плейбек, но поне създаде малко настроение. 7. Софи Маринова - личеше си, че в последния момент са й казали и Сашка е замазва положението - 2 цигански песни, само Стари рано на живо. 8. Сашо Роман - пълен плейбек и невменяем на сцената. Спираше песните преди да са свършили, обявява една, тя почва друга. Определено не знаеше къде се намира и защо е там.
  15. ANGEL

    Селина х Меди - Откачила

    Поредната безлична. Кое е различното на песента, като е 1:1 с тази на Десислава с добавен мазен отсвир и клавир Вие или сте глухи или сте слепи.
  16. Ей сега вече стана интересно:
  17. Lyrics: AYA Arrangement, Mix & Master: Lpadre
  18. ANGEL

    Евровизия 2024

    Това по ми мяза на Дара Екимова след някоя друга годинка.
  19. Аз повече за Тенекията се опасявам, отколкото за Саш, но Джордан си знае работата. Вероятно музиката да си е негова и само аранжимента да е на Асенов.
  20. Джордан ще възроди един от най-големите си хитове утре, няма нищо общо със Саш.
  21. Потрес. Саунда на Маджуна е добър иначе.
  22. ANGEL

    Евровизия 2024

    Истинския победител на бенидорм!
  23. Класа! Припева влиза малко странно, клипа е небрежен, но самата песен е достатъчен акцент! Доста добре, Анелка без да иска налага и диктува с тази песен! Ще се завърти според мен, макар и в най-лошия случай след 3-4 в дискотеките.
  24. Едно голямо нищо.
  25. Е не.......... тоя Галин не закъсня и пак бълва змий и гущери по парчето на Адам....... На Адам най му се получавало като той му бил избирал нещата, какво да мислел.... Ебаси гадния мръсен натегач е тоя Галин...... Адски ми пада в очите.... Как пък един път не призна успехите на децата, та не е ли това най-сладкото да си направил нещо добро да си помогонал, да си изменторствал някой... Остави децата, които ти пълнят гушата да се порадват малко на собствените си успехи и не им отнемай звездния миг..... Егати тъпото и наглото парче.... Откачих.
×
×
  • Create New...