Jump to content

Препоръчани коментари

Добре, кой е тон-режисьорът на концерта? КОЛКО ПРОСТ ТРЯБВА ДА СИ, за да направиш такава уникална тъпотия. Аз съм потресен.

Добре, кой е тон-режисьорът на концерта? КОЛКО ПРОСТ ТРЯБВА ДА СИ, за да направиш такава уникална тъпотия. Аз съм потресен.

Ленко сигурно.. кой може...

За кой път го правят това на Ивана, добре, че беше толкова силно приета, че почти никой в залата не разбра.

Венци, какво толкова се палиш? Първо, че в залата изобщо не се разбра, че е на плейбек и второ - въпреки него, тя пак беше изключително добре приета. Това за плейбека само ние го чоплим тук, другите хора няма и да разберат. Да не говорим, че Ивана е последната, която трябва да доказва, че може да пее на живо.
Венци, какво толкова се палиш? Първо, че в залата изобщо не се разбра, че е на плейбек и второ - въпреки него, тя пак беше изключително добре приета. Това за плейбека само ние го чоплим тук, другите хора няма и да разберат. Да не говорим, че Ивана е последната, която трябва да доказва, че може да пее на живо.

Яд ме е, яд ме е и то много, че не спряха да и правят номера. Не може да са толкова зле, човек... недопустимо е!!! Жената дава всичко от себе си и някой си ще ти съсипе всичко заради малоумие. :gun_bandana: Дори микрофона и прекъсва непрекъснато докато говори. Да, в залата дори за секунда не се усети, но си представям на записа какво ще е....

Не е въпроса до това как се е приела и дали можела да пее на живо. Не може да имаш идея да ти свири бенд и въпреки това да пуснеш мелодия върху него (при все че очевидно нямаше никакъв проблем и бенда беше започнал песента безпрепятствено). Оттам нататък пък и това, че е плейбека, а не синбека, ще кажеш говорим за Константин, а не за Ивана.

Между другото Ивана все е с подобни гафове - на 20 години Пайнер нещо се омота пак на "Квартална кръчма", преди 3 години като представяше за първи път "Остави ме" тя се беше подготвила за плейбек, те пуснали синбека, цяло чудо е, че беше научила текста и излезе от ситуацията.
Дано да им е вдигнала скандал. :1000 (29):

Не знам дали си спомняте онова клипче в което баба Ванче прави на две стотинки собственика на клуб в който има участие за дето й казал какво да пее. 100% е вдигнала луд скандал.

Отговорът на всички въпроси относно плейбека на Ивана.

Ето защо е плакала зад кулисите...Преди направиха гаф и с Остави ме...бати смотаните :Ж

Бтв, понеже бях до един от входовете, по едно време влезе някакъв пълен чичо рокаджия, облечен в типично техния стил, като имаше щампа на AC/DC, явно е искал да бъде някакъв провокатор, обаче само влезе и после излезе, може би са го изкарали от охраната, не знам, бързо се случи. :1000 (29):

СЪс сигурност са ѝ прецакали на Ивана представянето. В крайна сметка на тези две песни - Кръчмата и Шампанско и сълзи ВИНАГИ, ВИНАГИ дава на публиката да пее и тогава е най-голямото избухване, а сега такова нямаше...Толкова да ме е яд като гледах клипчетата. Бездарници нещастни пайнерски!
СЪс сигурност са ѝ прецакали на Ивана представянето. В крайна сметка на тези две песни - Кръчмата и Шампанско и сълзи ВИНАГИ, ВИНАГИ дава на публиката да пее и тогава е най-голямото избухване, а сега такова нямаше...Толкова да ме е яд като гледах клипчетата. Бездарници нещастни пайнерски!

Е как ще да е нямало, като всички са единодушни, че Ивана е била най-добре приетата изпълнителка?

Не знам дали си спомняте онова клипче в което баба Ванче прави на две стотинки собственика на клуб в който има участие за дето й казал какво да пее. 100% е вдигнала луд скандал.

А нещо автърпарти, целувки с Шефа, позьорски снимки, изкуствена радост за пред камерите, както обикновено имаше ли в някой столичен клуб? :scratch:

А, да, сигурно и Джулия е била, нали е представила нова песен.

За Сопрано се съмнявам.

Джулия беше 100% на живо, какво значение има, че песента е нова ?

А нещо автърпарти, целувки с Шефа, позьорски снимки, изкуствена радост за пред камерите, както обикновено имаше ли в някой столичен клуб? :scratch:

В Планета Пайнер или бившия - Найт Флайт. :happyppl:

Това статия ли трябва да е изобщо. Все едно съм си нахвърлял идеи за пост във форума, без никаква връзка помежду им, пък камо ли какъвто и да е публицистичен стил. Нивото на днешната "журналистика" е под нулата. :mf_surrender:

Дано да е от лошото качество на записите, но това, което чувам е потресаващо :gun_bandana: Тези хора не могат да пеят. :mf_surrender: Анелия звучи ужасно на Генерал, Мара е фалшива, Галин е фалшив, Фики на Джале-джале е непоносимо фалшив, Галена е пълен зян, не знам не я ли е срам да си остави 60% от песните на публиката, 30% да изрецетира и 10% да изграчи, даже Деси Слава не се чува почти на дуета и на Казваш, че ме обичаш :helpsmilie:

Галена е пълен зян, не знам не я ли е срам да си остави 60% от песните на публиката, 30% да изрецетира и 10% да изграчи.

От сто години ви говоря че не е никаква певица.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...