Jump to content

Боби

Rеspеct
  • Коментари

    1664
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Боби

  1. Напротив, Фокси е единственият, който внася някакво разнообразие
  2. Good. Ще се видим пак след 3 месеца 😃
  3. Големи промени в този форум. Фокси с постоянен бан ли е?
  4. itunes отдавна не е голям измерител, и въпреки това е показателно, че след толкова месеци пак Гагата е на първо място ww и скоро пак ще стане на първо в US...Shallow doesn't want to die yet!
  5. Майко мила, спри се с тоя Рики вече...
  6. Някъде има ли ги новите варианти на песни или не?
  7. Боби

    Online: Ивана - Едно "Обичам те"

    Супер досадна песен..Звучи като 30 други нейни...
  8. Гагата тотално скандализира с нова viral видео, този път на дуетното ѝ изпълнение с Брадли Купър... Не мога да повярвам тази ера колко неща донесе. Единственото нещо, за което ме е яд е липсата на промо за песните. Преди година и половина нямаше място, на което да не изпее Million Reasons и успя да го докара до хит. Сега, на практика без нито едно живо изпълнение и Shallow и I will never love again са хитове. Какво можеше да бъде ако ги промотираше - със сигурност Номер 1 в Билборд щеше да ѝ е в кърпа вързано.
  9. Ивана пак ли на 1-ви ще пуска нова песен?
  10. Кефи ме как всички мълчат за това, какъв успех е тази ера за Гага
  11. Хубаво пускаме стари клипове, а нещо ново или Ванча изцяло заспа.
  12. Snippet на Is that alright на Лейди Гага
  13. Обявиха официално името и постера на Вегас шоута на Лейди Гага Казва се Enigma и ще съдържа 2 типа концерти - поп и джаз.
  14. Гага ви е взела награда на МТВ, а отделно изглежда УБИЕЦ
  15. Трябва ѝ нова песен на Ивана и то макс до седмица..за да има шанс за популярост лятото.
  16. Разликата е, че Гага пее като звяр и за разлика от Кейти, може да се reinvent-не. Но не говоря като визия, а като музикален стил. Кейти я бива само в попа. Гага може да пее поп, рок, джаз, РнБ и т.н. Плюс, че съвсем скоро започва промото на A star is born, а според на практика ВСИЧКИ, които вече са гледали preview, материалът е Oscar worthy. В тази връзка, все тая дали ще има номер 1 хит в Билборд, ако получи или дори спечели награда Оскар догодина. Сигурен съм, че за саундтрака не ѝ мърдат и награди Грами. Академията обожава подобни колаборации (Гага - Купър). Така, че аз за Гага съм спокоен. Единствената ѝ спирачка е здравословното ѝ състояние, нищо друго.
  17. Е да, видам че не си
  18. Не знам дали дори осъзнаваш каква глупости си написал...
  19. Дайте примери за песни от този?
  20. Боби

    Ивана - Връх

    Няма как да избера 1 песен..затова гласувах за Шампанско и сълзи Нещо нетипично Къв си ти бе Стара история Освободете дансинга Като на 17 Това е парчето Дъжд от рози Време за мъже Безумна цена Убиец на любов Не е ваша работа Стриптийз Ах, тези пари Ние сме номер 1 Седем дни Празник всеки ден Какво да се прави...едва ли има друга певица с толкова много хитове за толкова кратко време.
  21. Съжалявам, че прекъсвам раздумката, но да се говори за възраждане на стари песни и да не се споменат Чужди и Родена в огън???? :mf_surrender:
  22. Не предполагах, че има хора, които не са чували Горе-Долу. Та преди Златен, това беше основният аргумент на Глориевата агитка, че Ивана е простачка и прави само чикии..
  23. 1. Няма спиране 2. Мирише на любов 3. Ивана Live 4. Доза любов 5. 100 патрона 6. Празник всеки ден 7. Блясък в очите 8. Обяснения не давам 9. Без граници 10. Не давам да се даваме
  24. :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19):
×
×
  • Create New...