Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Оф, новата песен на Емрах и тя е в стила агресивна чалга с плиткоумно послание. Искал да чуе евала, бил милионер, карал джи ти ер. Аман от простотия представена по тъп начин. 100% е правена с цел да е хит по баловете, по това време вървят такива глупости. Жалко, че внушават тия идиотщини на подрастващите. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Април 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 21 преди 4 часа , чушка. каза: Пеевски е бил пребит в Дубай, сега щял да се укрива в Катар. Тематично с последната песен на жена му. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 9 минути, Stela каза: Оф, новата песен на Емрах и тя е в стила агресивна чалга с плиткоумно послание. Искал да чуе евала, бил милионер, карал джи ти ер. Аман от простотия представена по тъп начин. 100% е правена с цел да е хит по баловете, по това време вървят такива глупости. Жалко, че внушават тия идиотщини на подрастващите. Да, а можеше да стане по-яко парче с друг текст, дори да се запази това "евала". И на Ариа Хеликоптер е същата тъпотия. Язък и за двамата. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 6 минути, asylum каза: Да, а можеше да стане по-яко парче с друг текст, дори да се запази това "евала". И на Ариа Хеликоптер е същата тъпотия. Язък и за двамата. Е, Ариа е пълна калтачка с акъл на разгонена стоножка и поведение на евтина ку*ва. Но Емрах е талантливо и симпатично момче, много хляб има в него. Арио, кой те прокле, че ръсиш флоп след флоп ма? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ариа: Приключвам с кариерата на певица, ще бъда момиче на повикване. "Управителите на заведения заявиха, че не искали повече да ме канят на участия, защото само съм бършела пода със задник и съм пеела на плейбек", призна в изблик на гняв фолк певицата Ариа. "Казаха ми, че не съм се държала зряло и като една истински нежна жена, а съм била агресивна кучка и мъжете ставали гейове заради мен - в поведението ми нямало нищо женствено", жалва се още Ариа. Певицата твърди, че в обвиненията няма нищо вярно. Когато платежоспособни господа я чукали за пари, виждали в нея много женственост, повтаряли й "Ща скъсам, боклук мръсен", но после я целували по гърдите и оставяли по 1000 лева на сношение. Оттук нататък Ариа смятала да се фокусира върху това занимание, пак щяла да бърше с дупето си, но не подове на заведения и по-важното - щяла да бъде уважавана, а трудът й - ценен. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 45 минути, Stela каза: Оф, новата песен на Емрах и тя е в стила агресивна чалга с плиткоумно послание. Искал да чуе евала, бил милионер, карал джи ти ер. Аман от простотия представена по тъп начин. 100% е правена с цел да е хит по баловете, по това време вървят такива глупости. Жалко, че внушават тия идиотщини на подрастващите. Все пак текстът е написан от Теди Александрова 😂 Само като прочетеш този факт долу под клипа и ти става ясно каква боза е 😂 А Емрах се е постарал да заприлича на приятелчето си Антонио 😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 минута, Just_Me каза: Все пак текстът е написан от Теди Александрова 😂 Само като прочетеш този факт долу под клипа и ти става ясно каква боза е 😂 Пфф 😂 Да, това определено обяснява нещата. Това момиче май ще му повлияе зле. 😕 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час, asylum каза: Модераторите не са ви виновни, че сте безидейни - предложете други дискусии, обсъждайте нещо друго. Модераторите не са криейтив директори, че да задават тон - съвсем друга функция има. Но явно това ти убягва. И Ваня е истински тренд, за разлика от споменатите от теб. Заповядай По-малко от габровския глиган и повече четене с разбиране препоръчвам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Току що, xroflx9 каза: По-малко от габровския глиган и повече четене с разбиране препоръчвам. И аз мисля, че е русата бъчва е долен глиган и ми писна от нея. Но момчето е право - като не ти харесват постовете с нея, не им обръщай внимание. Създай ти теми за обсъждане. То да чакаш някой друг да ти направи интересното е много лесно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Представяте ли си да затворят Ваня Великова в кочина само с мъжки прасета? Тя милата е толкова ненаситна, че ще стиска-стиска и накрая ще им пусне. Малки прасчовци да народи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Поздрав за гробарите 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Деса: Ма всички сте от чужбина бе - ние какво сме се зачукали тука. Ох, от къде да затворя? От хикса? Хикс Хикс Хикс (ХХХ). Снимала бърза песен от Оцко днес - нищо не е снимала в Дубай. И дует готвила. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 4 часа , Just_Me каза: Подкрепям! Ама след като има готов дует с Меди, а сега уж дует с Азис..май скоро няма да има самостоятелна 🙄 А това предстои да разберем от кой клип е: Това е визията, с която беше преди около седмица - две, когато казах, че снима клип. Дуетът и самостоятелната песен, са такива тип песни, които ще заковат Галена отново на върха за 2021-ва, както направи през 2020-та. 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 20 минути, GSA каза: Деса: Ма всички сте от чужбина бе - ние какво сме се зачукали тука. Ох, от къде да затворя? От хикса? Хикс Хикс Хикс (ХХХ). Снимала бърза песен от Оцко днес - нищо не е снимала в Дубай. И дует готвила. "Дуетната ми половинка има общо с Азис, но не е жена." След 5 сек: "Дуетът ми е с мъж, но не е точно мъж." Щяла да записва и фолклорна песен. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час, Stela каза: И аз мисля, че е русата бъчва е долен глиган и ми писна от нея. Но момчето е право - като не ти харесват постовете с нея, не им обръщай внимание. Създай ти теми за обсъждане. То да чакаш някой друг да ти направи интересното е много лесно. Когато намеря нещо интересно за чалгата го поствам тук като например последния въпросник на Андреа. Те дори не я коментират,а през 2-3 поста се пишат тъпотии от сорта на "сипвам си блъди мери","близалка","моля се на иконите"и тн-абсолютен криндж и спам. Ако си я коментираха като хората може би нямаше да се дразня толкова,но то на тая какво да й се коментира като е само коса и лой. Казах им на модераторчетата да им направят тема и там да си спамят на воля,но те продължиха да се състезават по нищоправене. Щом искате да я коментирате толкова вижте я как си вее на гъделичника,кой знае откога е немит и спаружен. Мамичката й п@ча. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Днес за пръв път няма поздрави по ФЕН ТВ Да не се ги глобили от СЕМ с колосална сума и да са решили да си починат малко 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 58 минути, чушка. каза: Това е визията, с която беше преди около седмица - две, когато казах, че снима клип. Дуетът и самостоятелната песен, са такива тип песни, които ще заковат Галена отново на върха за 2021-ва, както направи през 2020-та. Много суха самоувереност има в изказването ти, като някакъв бездушен владетел звучиш. Мисля, че ако някой не урочаса проектите, ще имат голям успех. Но ти зададох въпрос одеве, а ти се правиш на невидял. И мисля да ви го изшиткам на всички Галенени с mehh успехи за годината. Не за друго, а защото твърде много си повярвахте. Тя Галена е с по-малко самочувствие от вашето. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Бяла риза и какаов тен, приятно дрезгав глас.... аромата ти докосва ме..... Изгубих контрол и ръцете ми горят, ризата ти да свалят!!! ❤️ Гледат ни, нали? Я ги забрави! Хайде БЕЗ КОМЕНТАРИ, моля ви! Влюбени не сте ли виждали?! ❤️ 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 минута, DevilWish каза: Бяла риза и какаов тен, приятно дрезгав глас.... аромата ти докосва ме..... Изгубих контрол и ръцете ми горят, ризата ти да свалят!!! ❤️ Гледат ни, нали? Я ги забрави! Хайде БЕЗ КОМЕНТАРИ, моля ви! Влюбени не сте ли виждали?! ❤️ 😘 🤣🤣🤣 Мачкай! Ти някъде в чужбина ли живееше? Искам да ги хващаш от улицата, а на тия които ви гледат да им пращаш въздушни целувки, въртейки дупе. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 38 минути, FolkEmpire каза: Днес за пръв път няма поздрави по ФЕН ТВ Да не се ги глобили от СЕМ с колосална сума и да са решили да си починат малко Шок олдум! Моля се на иконите за скорошно завръщане. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 4 часа , xroflx9 каза: Абсолютно! Само че това вече не е оригиналничене,а вече граничи с дебилизъм. То поне да беше някой готин тренд като Мемеандреа и "Горкото момиче",а реално са 2-3 човека,които спамят всекидневно и Джиги,който дето се вика за реакции ще продаде и родителите си. Затова и спрях да пиша в тоя форум,щото бездействието на модераторите е пословично. Скандално и недопустимо е при толкова модератори да се допуска подобно спамене,хора с бан да пишат от чужди профили и подобни пропуски. Смятам за абсолютно безсмислено да се избират нови модове след 2 месеца при подобно нищоправене. По-добре само мелето да си поддържа форума. Аман 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 asy, миличък, да им го шитнем ли на тия Галенините бе? И без това захвърчаха в облаците, пък и малко да сменим конюктурата на жанра, то едно и също за поредна година вече няма да е интересно. 😎 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 нали е уникално че '\[]-'{]}`~ търпя 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 4 минути, Kriminal каза: нали е уникално че '\[]-'{]}`~ търпя Един от коментарите преведен: Бреслава от Добреж. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари