Jump to content

Препоръчани коментари

преди 6 часа , meleto каза:

Много ме кефи наивността ти. Наистина ли мислиш, че Флорайда ще се появи??? :D И наистина ли вярваш, че това ще добави точки на Сан Марино? И по-големи звезди са били на сцената, без да придадат допълнителен кредит.

С Фло Райда, с Ми Чигън или без, важното е как използва бая успешно сценария Тука има Тука няма ;) Сенит няма реална нужда от такава допълнителна реклама, но определено внася необходимата допълнителна интрига в иначе велия билдъп към полуфиналите. 

• Like 1
преди 13 часа , meleto каза:

Много ме кефи наивността ти. Наистина ли мислиш, че Флорайда ще се появи??? :D И наистина ли вярваш, че това ще добави точки на Сан Марино? И по-големи звезди са били на сцената, без да придадат допълнителен кредит.

Защо да не мисля, че ще се появи? По цял ден гледам лайвстриймове и коментари на журналисти и всички го очакват.

Не мисля, че ще добави, а че по-скоро ще отнеме, ако го няма. 

преди 6 часа , Lelqtian каза:

С Фло Райда, с Ми Чигън или без, важното е как използва бая успешно сценария Тука има Тука няма ;) Сенит няма реална нужда от такава допълнителна реклама, но определено внася необходимата допълнителна интрига в иначе велия билдъп към полуфиналите. 

как няма да се появи ? нали беше там Флорайда @meleto

• Haha 1
преди 19 минути, FikLena каза:

как няма да се появи ? нали беше там Флорайда @meleto

Тва беше Уис Консин, като за репетицията. 

преди 12 минути, FikLena каза:

Ефендито не знае английски

Дъъъ. Поне като за полуфинала вече е понаучила текста май и не го пее "Ол оф май сикретс ай вонт дем" 

• Like 1
  • Haha 2
преди 2 часа , FikLena каза:

Откъде ще знае тая дивачка?

• Haha 2
преди 2 часа , Lelqtian каза:

Дъъъ. Поне като за полуфинала вече е понаучила текста май и не го пее "Ол оф май сикретс ай вонт дем" 

Да удари едно Виски за отскок и одма ще й се развърже езика. Да попита кака си Магда за съвет! 

преди 2 часа , FikLena каза:

Все още има време да ме покани за преводач! 

• Haha 1
  • Love 1
  • Цитат

• Italy: Måneskin — “Zitti E Buoni” — Second Half
    • Germany: Jendrik — “I Don’t Feel Hate” — Second Half
    • France: Barbara Pravi — “Voilà” — Second Half
    • United Kingdom: James Newman — “Embers” — First Half
    • Spain: Blas Cantó — “Voy a quedarme” — First Half

Ауч. Укей и Шпей могат да си разделят последното място в дъното на класацията. 

• Like 2
преди 3 минути, FikLena каза:

май вече си имамe WINNER ?

@Willy @meleto @Lelqtian @Blueberry @DarkChild

Лекинко подозирам че пак ще свършат точно след първото място ;) 

• Like 1
преди 16 минути, FikLena каза:

Скептичен съм. Но Топ 10 със сигурност.

Припевът е ударен, но през останалото време са скучни. Освен това са рокаджии... от 2007 нямам спомен рок песен да се е прокраднала в топ 3 дори. 

Но една от тези ми е фаворит да спечели: БГ, Финландия, Исландия, Италия.

Швейцария се надявам да завърши както Екуинокс. При първо слушане ми беше доста слаба. 

• Like 1
преди 5 минути, meleto каза:

Скептичен съм. Но Топ 10 със сигурност.

Припевът е ударен, но през останалото време са скучни. Освен това са рокаджии... от 2007 нямам спомен рок песен да се е прокраднала в топ 3 дори. 

Но една от тези ми е фаворит да спечели: БГ, Финландия, Исландия, Италия.

Швейцария се надявам да завърши както Екуинокс. При първо слушане ми беше доста слаба. 

2010

2.място

но Италия отокакто се завърнаха винаги са в топ 5

• Love 1

Отпаднахме ли или още не сме? 

• Haha 2
преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Отпаднахме ли или още не сме? 

борим се за първото място

• Love 1
преди 1 час, FikLena каза:

@Willy @meleto @Lelqtian @Blueberry @DarkChild @asylum @omline @stereoto_ @GSA @Wild_Style

Годината е много конкурентна и журито няма да даде много точки на изявените фаворити. Нещо като 2016, където отрязаха Русия, защото беше на светлинни години пред всички. В последните 2 години жури вотът е странен:

2018: първо място за Австрия

2019: първо място за Македония

2017 беше two-horse race, но журито направо унищожи фаворитът на букитата Италия, на четвърто място са загубените Австралия.

Швеция и трите последни години е била в топ 3 на журивота, ама сега няма да са на финал, така че ще се разпилеят ;) 

Очаквам тазгодишните фаворити Франция и Италия да са щипнати сериозно от журитата на другите държави, които са фаворити, особено източните - Малта, България, Литва, Украйна. 

• Like 1
преди 1 час , FikLena каза:

Абе ще има ли публика

3500 човека, задължително изискване да са холандски граждани.

Цял ден си пея Мата Хари! Хит! Да спечели дано! Противна певица със злобен поглед! Тъпо пеене! ЯК АРАНЖИМЕНТ! Играя кючек. 

• Haha 2

На това видео изглежда сякаш Гърция правят нещо много яко и невиждано (което си е така де), а крайният резултат е пълна боза

• Like 1
  • Haha 1
преди 4 часа , asylum каза:

Цял ден си пея Мата Хари! Хит! Да спечели дано! Противна певица със злобен поглед! Тъпо пеене! ЯК АРАНЖИМЕНТ! Играя кючек. 

Песента е мега яка, но между студиен запис и това което тийзват от сцената конкурира нашичкия Човек вълк колко се разминават ;) 

преди 5 часа , FikLena каза:

борим се за първото място

Борим се, за място някъде из дъното на класацията. Засега спасението е че дори там конкуренцията е мега силна с такива мега флопове като Васил Комшийчето, Дървото на Киркоров, Шпанишката досата ... 

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1

Не мога да разбера на трите сръбкини какво им харесват толкова, че правят такива гледания...

• Like 2
  • Haha 1
преди 3 часа , pacho каза:

Не мога да разбера на трите сръбкини какво им харесват толкова, че правят такива гледания...

Просто са звезди в екс-юго и феновете ги слушат. Дори и в македонският тренд са с двата клипа в топ 10, а Васил не.

• Love 1
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...