Jump to content

Повече за Клуба

Песенен конкурс „Евровизия“ (Eurovision Song Contest) е телевизионно шоу, организирано от Европейския съюз за радио и телевизия. Провежда се ежегодно от 1956 г. Привлича телевизионна аудитория от порядъка на 200 млн зрители.

Година на създаване

1.01.1956
 1. Какво ново в клуба
 2. FikLena

  Евровизия 2023

  пълна скука тази година..............
 3. ANGEL

  Евровизия 2023

  Най - добро първо впечатление определено за: Израел и Кипър (традиционно за мен) Другите, които отразих са: Чехия Италия Швеция Австралия Франция Молдова Финландия Швейцария Исландия Норвегия (много въпросително ще е live изпълнението) Типичните радио хитчета: Полша, Обединеното кралство Топ абсурдите - за поредна година Германия, но този път и Испания не отстъпва.
 4. asylum

  Евровизия 2023

  ❤️Вече три години тя държи най-големия хит на Евровизия.🧿
 5. Lelqtian

  Евровизия 2023

  И за по мързеливите, рикап на песните от конкурсната програма. Укей на живо е зле момата, някъде между австрийката от миналата година и полякинята от тази. Ласт плейс вайбс, ако Украйна не получат някви точки по милост от някъде, не само хостването ще делят ... Извън нея, Руслана, единствения заслужил победител от Украйна, е смазала. Дано я включат някъде в интервалите. @asylum
 6. Lelqtian

  Евровизия 2023

  Наша Поля още била жива ... В същия канал на Бетеве са качени и останалите изпълнения от тази вечер.
 7. meleto

  Евровизия 2023

  Нищо не ме грабна истински. Последната група са направо потресаващо тъпи. Невъзможно е да се предвиди коя ще се класира най-ниско. Първо слушане: FINLAND SWEDEN CZECHIA GERMANY UK ISRAEL AUSTRALIA MOLDOVA NORWAY POLAND SPAIN UKRAINE AUSTRIA FRANCE BELGIUM MALTA NETHERLANDS PORTUGAL SERBIA GREECE CYPRUS AZERBAIJAN SWITZERLAND ALBANIA ITALY SLOVENIA ICELAND ARMENIA ESTONIA GEORGIA DENMARK ROMANIA LITHUANIA LATVIA IRELAND SAN MARINO CROATIA
 8. Blueberry

  Евровизия 2023

  Не знаех, че Молдова ми е в топ 10, ама явно. Bottom 3 e 100% акуратен.
 9. Lelqtian

  Евровизия 2023

  Къде съм сбъркал ... Полското недоразумение трябваше да е на последно място, активно ме дразни, за разлика от беззъбото азербайджанско ентри ... Ениуей, някой ако иска да си направи подредбата по този начин ... Eurovision 2023 Favorites Sorter ESC.GERBEAR.COM
 10. Lelqtian

  Евровизия 2023

  Ай блейм Фиклена. Montreal 2024.
 11. Lelqtian

  Евровизия 2023

  От днес, всички песни са аут, в кратка версия и разширена (плейлиста) в пиннатия коментар под клипа.
 12. Blueberry

  Евровизия 2023

  Да, може би ще е със завишена позиция Украйната, но абсурд да спечели. Доволна съм: Слаба е песента като за конкурса, а и на хората им омръзна да са състрадателни. Забравих да кажа, че Биг 5 са екстра тая година, явно това е трендът на десетилетието. Германия естествено е ботъм 3 материал, ама не е зле като песен; Испания на мен ми е неприятна, но виждам, че има хора, които я харесват; Италия след 5 слушания ме зариби; Франция ми дава Ingrid vibes, а Юкей са със супер приятно хитче (макар че според мен ще флопне, но това е друга тема) А Норвегия има право да е феминистка, Чехия и всичките други държави, на чиито езици пеят - не. Това е като всичките пъти, в които Русия праща песни за мир.
 13. Willy

  Евровизия 2023

  И какво като има и жури на финала. Все едно Нета, Елени и Шанел не бяха топ 5 и сред журитата. Украйна не печели. 0 шанс този път.
 14. Lelqtian

  Евровизия 2023

  Сефте. Един път от последните поне 5 години имаха яката песен миналата година, и накрая Ронела изпорти цялата работа със сценичното представяне. Щом е станало топ за топ 3 ... които си въртя напоследък 1 Австрия 2 Франция 3 Чехия Норвегия, въпреки че все още ми харесва, е повече пример за безмислена песен на феминистка тематика. Според мен се забеляза, щото имаше общо 10на песни, вече не е толкова интересна. Топ 3 за евентуални победители 1 Швеция 2 Украйна 3 Франция
 15. Blueberry

  Евровизия 2023

  И мен Молдова ме кефи. За първи път, откакто следя Евровизия (предната я харесах чак на полуфинала). Чехия за мен е най-оувърхайпнатата помия тази година (и спасява Израел, но там имам надежди за силно сценично представяне). Аман от псевдофеминистки песни, които реално не казват нищо. Рапът на български е тотален криндж. Финландия не е чак толкова силна, че да спечели - зарибява много, но на финала имаме и жури, не забравяйте. Иначе всяка позиция надолу от топ 3 ще е позорна. Норвегия е много powerful, не забравяйте, че сигурно 70-80% от гласуващите, били те журиращи или зрители, ще гледат песните по максимум два пъти. Лошото е, че полуфиналите са супер неравностойни и хитачките са в първия, а по-умерените са във втория. Даже ми е тъмна Индия кой ще го спечели. Лошото е, че сигурно албанския буламач ще види финал заради това стечение на обстоятелствата. Много харесвам нидерландската песен, ама още отсега съм я прежалила като евентуален non qualifier. Само с телевот (а тя е стил жури плийъзър) и в силния полуфинал, ще е някакво тотално чудо да мине. Моят топ 3 като песни, които да си слушам на слушалките у дома: 1. Швеция 2. Дания 3. Нидерландия Предикции за топ 3/евентуален победител: 1. Швеция 2. Финландия 3. Норвегия С други думи - на юг от Ротердам нищо хубаво.
 16. Lelqtian

  Евровизия 2023

  Молдова почва да ме кефи, но има някви твърде Човека вълк вайбс ...
 17. Willy

  Евровизия 2023

  Финландия и Чехия са ДАЛЕЧ по-добри от тъпата еднодневка на Лорийн. И докато втората нещо не работи на живо или има още много какво да се надгражда за да се постигне ефектът от студио версията, Финландия е страшен брутал и има ненормален бийт. Виждам го като победител реално.
 18. Willy

  Евровизия 2023

  Молдова се превръща в powerhouse. Това ще е пореден топ 10, нищо че лично не ме кефи много. Стига вокалиста да не преиграва толкова с движенията.
 19. meleto

  Евровизия 2023

  От това което чух Швеция и Чехия са най-добре. После Финландия. Молдова има скрит потенциал. Тая от Норвегия звучи много грубо на живо. Гадна ми е. Полша също (а тук и песента е едно забравимо клише). Сред не напълно гадните са - Австралия, Великобритания, Австрия, Франция, Израел, Кипър. Ще е много смешно Украйна да победи с тая гадна песен. Гаврата с Марко Менгони е брутална. Винаги печели Санремо с тъпа песен. Той не че разполага с яка дискография. Само това е топ: f
 20. Lelqtian

  Евровизия 2023

  Проблемът на Бланка не е само че не може да пее, или звучи зле на живо *въпреки че вероятно не е. Повече че Полското БНТ изобщо организират финал, вместо вътрешната селекция с която очевидно са си я избрали, щеше си да отпадне както си заслужава 37ма от 37, и да не чуем нито за Янн, нито за нея. Силно одобрявам Ноа Кирел да направи Елени Фурейра това означава че ще е втора, а догодина ще гледаме (на живо?) от Виенer Стадхале ...
 21. Blueberry

  Евровизия 2023

  Полското БНТ не може да прати женствен изпълнител, ама и да беше избрала Янчо, не мисля, че щяха да се справят добре. Не знам даже дали Ян или Бланка звучи по-неприятно на живо. Видях, че Петра е била в Let's dance, което е в друга телевизия, Монс също вече няма много общо с Швеция, така че при евентуална победа на Лорийн, може би ще има други водещи. Ама е много рано да загряваме олиото в тигана, още даже не са излезли всички песни, а като нищо Ноа Кирел ще направи Елени Фурейра и ще прилапа победата.
 22. Lelqtian

  Евровизия 2023

  За сравнение, участничката, която ще ... "пее" за Полша в Ливърпул. За Планета Кокошарник би била по подходяща.
 23. Lelqtian

  Евровизия 2023

  Имало вариант да обсъждаме Краков 2024, но уви Полското БНТ са решили да са абсолютното дъно PS @Blueberry Петра вече нямала вземане даване със Шведското БНТ, била при конкуренцията.
 24. Blueberry

  Евровизия 2023

  Това трябва да спечели Евровизия sent via Internet Explorer
 25.  
×
×
 • Create New...