Jump to content

Повече за Клуба

Песенен конкурс „Евровизия“ (Eurovision Song Contest) е телевизионно шоу, организирано от Европейския съюз за радио и телевизия. Провежда се ежегодно от 1956 г. Привлича телевизионна аудитория от порядъка на 200 млн зрители.

Година на създаване

1.01.1956
 1. Какво ново в клуба
 2. FatherOfDragons

  Евровизия 2024

  Сърбия избира другата седмица. Големият фаворит си остава този скандален хит. Стана ми нещо като guilty pleasure и наистина много ми харесва като песен ако оставим настрана че те текста се отнася за анексиране на Косово. Имам чувството че ако журито не я саботира ще има голям скандал като Израел.
 3. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Напомня ми твърде много на други песни - чачача като цяло, припева на песен, която не мога си спомня заглавието в момента, както и Молдова 2022 - но като цяло грабва, без да се налага четене на аламанах анализи и обяснения, та предполагам ще я видим в топ 5 като нищо.
 4. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Като никога, позна, честито!
 5. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Първо място в дена на и след премиерата, което според зависи как и кога се образува класацията, а въпросната песен беше пусната някъде сутринта, е може би съвсем нормално. Ако като повечето песни от националните финали беше обявена вечерта, може би нямаше да са два дена. По интересното от тая извадка е как финландското ентри е било на първо място преди официално да е такова. Означавали че ще спечели?
 6. meleto

  Евровизия 2024

  Точно защото Белгия е една плюнка е от значение. Макар че е флопнал хахах Като цяло интересът към Евровизия никога не е бил толкова нищожен. Каналът им е супер зле, общо взето като Планета Офишъл.
 7. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Германия и Франция също са били по веднъж номер едно в тоя чарт, това означава ли че виждаме на места различни от 26то?
 8. meleto

  Евровизия 2024

  Буквално всяка държава има по една "Луна". Време е нашата да се върне към първоначалото - Лухче. Иначе тая песен е тъпа. Ако се класира ще е заради крипарската визия на изпълнителката. Топ. Дето се вика Брюксел 2025. Като гледам и трафикът на видеото е най-висок. Hot 100 Songs - Daily Music Charts from Eurovision | Popnable POPNABLE.COM Find charts from Eurovision - hot 100 songs of the day released within the last 365 days. The hottest songs of the day. Два пъти е бил номер 1. Само в края на припевите е запомнящо се. На фона на останалите, може и да се промуши в топ 10. Макар че вокално се задъхва. Не знам. Прекалено много в сегмента диско. Това ли им е най-доброто наистина? Бляк. Когато чета, че били избрали за първите път жена в Сан Марино от 2014, пък то Санремо. Смятай колко тъпи са били другите песни.
 9. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Сан Марино
 10. FikLena

  Евровизия 2024

  дано хърватите да изберат:
 11. ANGEL

  Евровизия 2024

  Това по ми мяза на Дара Екимова след някоя друга годинка.
 12. FikLena

  Евровизия 2024

  В Люксембург имат ли зала за Евровизия ?
 13. FikLena

  Евровизия 2024

  2016 флаг прайд. беше яко
 14. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Белгия. Интересно ми е как звучи на живо.
 15. Grinch

  Евровизия 2024

  Луна ще представя Полша на Евровизия
 16. FikLena

  Евровизия 2024

  скукаааааааааааааааааааа
 17. meleto

  Евровизия 2024

  Прекалена гей препратка. И това мяцане накрая... Иначе щеше да изглежда по-добре ако бяха направили стрейт стейджинг. Толкова ли не разбраха, че дори и гейовете не се кефят на подобни тъпни. Помня онзи от Черна гора, с опашката... Иначе си пее испанецът, изглежда добре, песента е ок, но прекалено клише. Оная баба беше от Спейн, нали? По-интересно е. Това май ми хареса най-много от всички шитни, които чух до сега. Но на второ четене, не знам... 5минуст от Естония са си доста популярни, но не вярвам да се харесат на публиката на ЕСК.
 18. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Литва Тук големия пропуск (но не всъщност) беше как изтърваха да пратят още една Моника за трета поредна година ...
 19. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Молдова. Тази вече се е разхождала до Евровизия, каква изненада от Молдова, 2007ма, 10то място.
 20. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Дойчланд не изневеряват на себе си и си циментират 26тото място с поредното двойно нил поа, нищо че песента я бива и дори ми харесва. По късно днес чакаме да видим какво ще изберат в Молдова, Естония, Дания и Литва. Понеделник сутрин - Полша, дано пуснат пак наша мома Бейба, а вторник - песента на Белгия.
 21. Lelqtian

  Евровизия 2024

  Шанел за бедни? Или ако сме още по-точни, Елени Фурейра за съвсем банкрутирали, особено креативно.
 22. Wild_Style

  Евровизия 2024

  Ако беше останал по прашка на сцената може би
 23. ANGEL

  Евровизия 2024

  Истинския победител на бенидорм!
 24.  
×
×
 • Create New...