Jump to content

Olay

Ramaniacs
  • Коментари

    1258
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

Olay's Achievements

Изгряваща звезда

Изгряваща звезда (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

3,4k

Репутация

  1. Водещата е по-неадекватна Do you drink a lot of coffee? Your skin looks great, I don't think you do
  2. Пуснах някакъв рандом момент и ... : Some woman in white ... Osvaldo Rios?
  3. От двете таблици, виждаме , че 2002ра БТВ е била 20 пъти по-популярна от Планета; през 2009та също; Т.е. цялата теза, че 2002ра е била някакъв голям фактор а след 2007ма никой не я гледа е оборена. Имаше си голям възход по време на първите турнета, и после си се върна в стандарните граници. Истинския спад на Планета дойде след това, като дойдоха платформите за видеосподеляне. Ако още интернета ни беше 100 кб/с Планета щеще да си е в топ 5. Едит: да си продължа тезата. Планета като се ориентираха към Ютуб си станаха буквално хегемон и там. Още са канала с най-много абонати в България. Сумати пари направиха от рекламите там, докато алгоритъма не ги прецака и беше по-изгодно песните да се качват в самостоятелни канали на изпълнители. Дори чак тогава и те се усетиха, че Пайнера лапа голяма сума приходи от там.
  4. Какво се случи, 2009та, че пазарния дял на Планета, че приходите от реклами са нараснали 76 пъти?
  5. Пише 7 дни, което трябва да е седмица. И много ясно, че рекламите по БТВ, които имат рийч от над милион зрители и излъчват премиерни продукции и задържат зрителското внимание ще имат в пъти по-голяма тарифа, от колкото телевизия която върви по-скоро за фон. Дори и да имаха еднакъв рейтинг, рекламите по бтв пак щяха да имат по-голяма тарифа, защото едното го гледаш, защото дават нов епизод на Ергенът примерно и фокуса ти е насочен към екрана, а другото ти показва за 17ти път днес клип на Мария примерно. А втората ти таблица нищо не показва, защото са изредили най-гледано предаване от всеки канал за съответната седмица. Може хората денонощно да са гледали The Voice, ама да са превключили на Папараци и btv lady да излиза по-нагоре.
  6. Ето линк от капитал, където се вижда, че не е. Just a moment... WWW.CAPITAL.BG Планета стана 4та по време на турнето
  7. Явно новото поколение поддържа Планета, а нашето се преорентира към Фен; Фен ТВ Селска медия ❤️
  8. Предвид, че дори ние тука събраните най-големи чалгари в страната, освен зайка никой друг от нас не гледа, си е чудо. Media Connection - медийни показатели и онлайн планиране MEDIACONNECTION.BG Актуална информация за медийни показатели в България и инструмент за онлайн медийно планиране.
  9. Как си представяш 1000 души на ден да пишат 100 000 коментара; ТВ планета стана 4та по рейтинг по време на първите турнета, не през 2003та. ТВ Планета в момента е втората най-гледата музикална телевизия след City и има близо 240к зрители седмично, няма как да са по 1500 на ден. Едит: третата
  10. В оригинала го няма този отсвир. А и неговата версия май не е авторска. Не бе, кви 10к, 900 души са го гледали. Или си измисля или го мъчи деменцията.
  11. Помня, че историята беше, че Бони е пратила демото на Софка, за приятелско мнение и след няколко дена просто я е видяла директно по телевизията в нейно изпълнение ;D
  12. Джинджър не е ли рижав на български (ако говорим за цвят на коса) и цвета й не е такъв, ако това е целяла. За драмата с Мира, помним ли когато Софка открадна Онзи фатален ден от Бони Искам Райна да се изкаже по темата, тя има много опит в това да й крадат песни, клипове, текстове и тн.
  13. Чилийските автори това ли са: 🎶 Музика: Brothers Stoyanovi 🎶 Аранжимент: Brothers Stoyanovi 🎶 Текст: Николай Гурманов
  14. Спрях да чета на 'никога не съм бил замесван в скандали'
  15. Не, последните 5 страници Мира изобщо не е обсъждана даже
×
×
  • Create New...