Jump to content

Olay

Ramaniacs
  • Коментари

    1210
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Olay

  1. Точно, твърде вероятно е Преслава да надмине числото към Септември. Направих си труда да ги преброя, защото тука се натякваше че Преслава има повече продадени, което за момента не е така. Аз не мисля, че е имало някога период в 20 годишната кариера на Преслава, когато Глория да е била по-голямата.
  2. Специално си направих труда да преброя продадените места: Тони - 7460 Преслава - 5180 Тони не го мислете, той само от масите от преде е направил приход, по голям от прихода на всички продадени билети на Преслава до момента, какво остава за останалите билети.
  3. Буквално са продали еднакъв брой билети, при това на Тони дето са 2 пъти по-скъпи. Как е напълно очаквано за единия а за другата е "поздравления Преси"?
  4. Съдейки по интервалите, почеркът е на самата Глория
  5. Olay

    VANE$$A ft. Тони Стораро - 100

    Кво стана, пак ли за падащи две кули пее, че е махната?
  6. Амари бори бут лачи, принцеса, кралица
  7. Аз честно казано, голяма разлика не виждам, като се има и предвид че Стораро има 2 допълнителни трибуни пуснати в продажба и с няколко продадени места там.
  8. Виж, че Преслава не е пуснала крайните трибуни, които Стораро ги продава по 40/50 лв. И при Стораро цените са 50% по-скъпи за същите места.
  9. Приключи му договора с главното мюфтийство
  10. МИРЕЛА ft. ГАЛИН - ДОБРО МОМИЧЕ Музика: Галин И за 'авторската' му музика толкоз
  11. Песента на Малина, вече не е фолклор а си има и композитор. "Of Of adapted version: S Orkestar Sabudi Me". Да видим дали и на Райна турския фолклор, ще се окаже че си има албански автор
  12. https://www.eventim.bg/bg/bileti/koncert-na-turskata-pop-zvezda-gyulshen-plovdiv-mnogofunkcionalna-sportna-zala-kolodrum-635587/event.html Идва да изпее С оркестър събуди ме
  13. Начислила е и инфлация и лихва. Тя върна ли парите на Люси?
  14. Olay

    Райна - Туп-туп

    Вече вместо да си плащат за авторски права, песните за фолклорни ли ще ги представят? Песента даже не е турска, а албанска: Lyrics & Musical composition by: 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝟭
  15. 61% ако се налага да намалят разходите си, музиката ще е последното нещо за което ще спрат да плащат 😂 Или wordinga не е много добър или е тотална стъкмистика тая анкета. Аз даже не знаех, че българина плаща за музика.
  16. Че Андреа е дъно ясно, но поне ни щадеше слуха и не се мъчеше да пее, Карлеуша е неслушаема дори и на плейбек.
  17. И кво, ще се забавляваме на бийф между две has been лелки?
  18. https://www.eventim.bg/bg/bileti/triantafillos-sofiya-national-palace-of-culture-hall-1-632561/event.html Кажи го на представителите им в БГ.
  19. Не е като да не е права в случая обаче.
  20. Да според грамофон наистина е снимала клипа тогава, но не виждам къде си писал с червено в тази тема. ОКей
  21. Ти гарантирай каквото си искаш, – Коя е песента, която Ви донесе много успехи? – Моята визитна картичка е песента “ОФ, оф”. Това е кавър, музиката е на Назан Йонджел, а българският текст – мое дело. Снимах клипа на кино лента, което е скъпо за България, но аз държа на качеството, когато работя. Режисьор на видеото е Лъчезар Аврамов. Тази песен направи голям бум. Тогава хората започнаха да ме разпознават по улиците. Отново ме върнахте в едни много красиви спомени.
  22. На Гюлшен е издадена 2004та, как си чул версията на Ажда през 2004та, като тя я записва през 2008г.
  23. Музика Фолклор? Дали идва още едно дело за 1 милион евро от Турция?
×
×
  • Create New...