Jump to content



Online: Азис - Позна ли ме?


Препоръчани коментари

  • Отговори 61
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Много як клип. Обаче песента ми идва прекалено в стил Слави Трифонов. Неможа да ме грабне.

Браво на Азис, че експериментира и не се влияе от течението.

Ще видим какъв успех ще пожъне. Малко ме съмнява да се доближи до предните му 2, но да видим.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Може би най-добрия му клип с концепция. В ''Мотел'' беше малко аматьорско, но тук всичко е топ и разбира се Цветана Манева допринася мноооого за това.

За самата песен - все едно слушам interlude от последните концерти на Слави Трифонов, но все пак е супер и различна.

Сто процента ще се забележи. Пък и сайтовете ще гръмнат, че най-сетне показа мъжа до него.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Каква шефка, какви 5 лева? Това е уникална песен с още по-хубав клип! Азис този път надмина себе си! Тази музика има нужда от такива проекти- с послание, мелодични и най-вече с пеене в тях!!! Най-доброто за тази година!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Прекрасен проект! Единствено малко ме натоварва изпяването на Азис, но след няколко слушания ще свикна. Музиката ми е най-впечатляваща. Браво!

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Вие добре ли сте ? Това нещо изобщо не става за дискотека !

Може ли да си такова елементарно същество....

 

 

Песента почна да ми харесва....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Вие добре ли сте ? Това нещо изобщо не става за дискотека !

Много си посредствен. Заради проектите за дискотека фолка е на това мизерно и гнусно положение, че чак да величаете гнусни кючеци, създадени за прости хора и цигани...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очите ми се насълзиха от думите на Цветана Манева накрая на видеото...

 

Много силен и въздействащ проект. От тези, които те карат да се замислиш. Браво на Азис за идеята, посланието и хубавата музика!

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

Сутринта точно бяхме седнали на закуска със семейството и гледахме интервюто на Азис за "Преди обед" по БТВ. Пуснаха песента към която лично аз нямах никакви очаквания и тръгнаха някакви откъси, бяхме учудени от присъствието на Цветана Манева което мен така дълбоко ме разтърси и разплака и възхити майка ми която харесва много малко неща в поп-фолка, но това което каза за пореден път за Азис - "Е, голяма работа е тоя човек!!! Възхищавам му се!!!". Видеото просто е В Е Л И К О Л Е П Н О! За мен и не само това е клипът на 2018 и няма никакъв спор!!! Не виждам наистина нещо по-истинско, вярно и трогателно..... разкрива всяка една истина от живота, което стана и причина да обърнем внимание и да обсъдим много неща, за които няма тема - табу и тайни с майка ми с която винаги сме били адски близки и за пореден път подхванахме темата за ориентацията. Това, което тя каза е, че е лесно да не се криеш, но това е, защото той е популярен, постигнал е много с гласът си като за пореден път даде пример пред мен и мои приятели и с Васил Найденов, Георги Христов, Георги Мамалев които също са такива от най-успешните изпълнители и актьори, но нещата които каза и обясни за самото видео Азис са напълно верни.

Песента сега я чувам цялата и съм очарован, защото за балада е адски силна и рядко се правят такива, надявам се и да надмине успеха на "Хабиби" и "Мотел", защото за мен е много по-добра. Точно китарите в стилът на Слави Трифонов страшно ме изкефиха, текста който този път предлага Азис е още по-добър и той е също толкова трогателен и хубав. Наистина поклон за този проект на СВЕТОВНО НИВО! Просто много ще се слуша! А и да не казвам голяма дума обаче май и този път не само клипът, но отново хита на годината мисля, че е при Азис и наистина ще има защо ако се получи така! За мен проекта е ВЪРХЪТ! Най-доброто от Азис от много време насам! Това е нещо, което ще остане във времето!!!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Направо не е за вярване какъв проект предложи този човек на публиката. Песента е по-особена и не толкова лесно смилаема, но съм сигурен, че повечето хора ще вникнат в нея с времето. А видеото е на ниво, което не очаквах, че Азис ще предложи, като се има в предвид, че попринцип залага на евтинджоси. Че и с Цветана Манева вътре, за да подсили усещането дори и само с погледа си.

Проектът на 2018 вече е тук!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Трябва да кажа обаче, че цялостното послание в комбинация с Цветана Манева е много силно. Честно казано песента повече ми идва като театрална песен, където всяка част е за себе или за сцената, развиваща се в момента. Липсва ми кохерентност и запеваемост.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нямах никакви очаквания към Азис, а то какво..

Много силен клип наистина. Засегнати са всички теми и проблеми на обществото ни, което е уникално за българската музика. Повечето хора не говорят за тея неща и се правят на разсеяни, особено пък известните. Демонстрират скъп живот, но Азис направо ги разкости. Няма значение дали ще е най-големия хит, той такива има безброй. Не го харесвам изобщо, но наистина евала.

 

Ще им дойде акъла, че хората искат стойностни неща. Евала на Азис и Скандау. За това и ще имат най-успешните проекти тая година.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Една Мария изкара хиляда пъти по-добро нещо от това на Василка.

 

Сега, не ми се спори и нямам намерение да бъда обвиняван в "хейт". Поп-фолк почти не слушам, реших просто да видя какво ново е пуснал - аз всичките си ги пускам за по веднъж, рядко втори път от поне 2 години насам.

 

Вижте сега, от "Хабиби" насам Азис пое в една посока, която е съвсем премислена е не по-малко PR-ска, както целия му живот до тоя момент. Да се каже, че Азис е пробил с глас е просто смешно, когато проходи Азис не беше единствения с глас, но се отличи с токовете, роклите, педалските провокации, скандалите и всичко останало, цялата си противоречива визия и на моменти странни клипове, но не и с глас. Той просто беше примес със скандала, но не и основен двигател в него. Че има глас е ясно, но , че е стигнал до където е с глас... а, не.

 

Някак ми е странно точно Азис да говори за истински отношения, за приемственост и т.н. след като в годините употреби не една или две мацки - Малина, Андреа, Деса, която после обиждаше и викаше публично "селянка", а имат един от най-добрите клипове за времето си "Жадувам". Случая с Лозанова беше показателен и се радвам, че Азис разбра какво е да те употребят и изхвърлят, както той направи с не една или две певици за по няколко дуета и безплатна ротация по "Планета", която в ония години беше още фактор.

 

Някак ми е странно точно Азис, който години наред ни предлагаше фалшиви сватби, фалшиви сълзи, фалшив смях, фалшива визия, фалшиви скандали, фалшивите му мъже и целия тоя постоянен PR примесен с онази му визия, целия тоя свръх фалш , и накрая песен за истински отношения. Е, не върви някак проститутка да пее за морал, не мислите ли?

 

Ясно, че за рапър не става, а аудиторията сега е там - в рапа, в попа, ясно, че фолка не се котира като навремето, с което всички бяхте съгласни предни дни, когато направих един интересен пост с една фенска реакция на Гери-Никол в темата за 17-тия рожден ден на ТВ Планета. И какво правим, когато не сме рапъри, поп-фолка пък не се котира а все пак сме известно име? Правим ей такива песни.

 

Вижте сега, Азис е хитър циганин, от рано , още от "Хабиби" усети, че няма да стане повече с роклите и простотиите, защото това се пренасити прекалено, не сме 2002, вече сме видели достатъчно травестити, плюс това се отвори и една ниша на "ретро чалга", и от там се раждат вече тези три поредни песни на Азис. Той в една 2004 нямаше да пусне такава песен, нали се сещате тогава какво правеше? Микрофона отзад, 10 санта ток, катинарчето, костите, перата...

 

Само, че е хитър, прекалено хитър, знае накъде духа вятъра, знае да си "играе картите" както се изказа Анелия преди време и как от педал в рокля да го докара на държание и визия на мъж. Защото с роклята просто вече няма да впечатли никой. Тогава беше пръв, тогава беше интересно. Сега не е.

 

Такива песни той ако искаше да прави, щеше да прави предостатъчно в най-силните си периоди, когато го излъчваха по 3-4 телевизии едновременно - клиповете му ги въртяха и Веселина, и Фен, и дуетите му с Малина по Планета ( с каквато цел бяха и направени). В същото време водеше шоу в рокля и пера и всяка вечер се говореше за членове, сваляха се гащи в ефир, цялото предаване беше скандално от първата до последната секунда. Имаше и сватба, едни китайци, едни коцета...

 

И по едно време като не видяхме, че нищо друго не се котира , защото всички карти са изтъркани до блока, а поп-фолка просто не вълнува младото поколение и просто поредния дует с някоя нова използвана по Планета няма да доведе до успех (и най-малкото кой изобщо гледа още тази телевизия, и изобщо младото поколение коя телевизия изобщо гледат, всичко е Youtube), и направихме една такава песен, 3-та поред от уж "истинските" му песни.

 

Лицата в клипа вече ги коментирахте, не са случайни. Това накрая не разбрах мъжа му ли е, какъв му е, но пък ей сега ще лъсне по всички вестници и сайтове, което си е и целта. Толкова го кри, уж музиката беше много важна, не искал вече да си показва лични живот... и накрая го изтипоса в клип. Е това ако не е лицемерие, не знам какво е. Крие си козовете циганина, хитър е.

 

Песента има предимно смислен текст и не го отричам, клипа е идеен, няма празен кадър, няма нещо излишно - това е факт, иначе не разбрах защо цялата песен звучи като кавър на произволна на "Ку-Ку Бенд", сега, ако Азис смята, че ще с тези цигани ще стане втория Слави - няма да стане. Нищо против, че са цигани, но на Слави бенда има десетки години история и албуми, не е ходил по ромски сватби да свири кючеци и има статус един вид на "Premium оркестър" , оркестър с име, дискография и си тежи на мястото.

Кое точно от това имат свирещите цигани тук не разбрах, освен, че да - свирят, те почти всички цигани това правят най-добре, но така да искаш да докараш звученето на Ку-Ку Бенд... безсмилено. Чета вашите коментари, чета и тези в Youtube - не е само мое мнение, не само на моите уши им се е сторило.

И не е комплимент за въпросните, че някой ги сравнява с Ку-Ку Бенд - не е комплимент да те сравняват с какво и да е, освен със себе си, защото това означава, че нямаш почерк, и копираш, или пък силно приличаш по почерк с друг , станал известен със същото години преди теб. Говори за липса на индивидуализъм, а не за комплимент.

 

Все пак съм сигурен, че песента ще бъде успешна - няма причина да не е, номерата на Азис минават с години наред и не виждам защо да не минат и сега.

 

Разбира се, това е лично мнение и не ангажирам никой с мисленето си - всеки решава за себе си.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Азис е от малкото артисти, които успяват да докоснат хората с всичко което правят. Просто усеща публиката по някакъв начин и пее каквото й се слуша.

 

Относно самата песен е много добра, наистина е в стила на Слави, което според мен е страхотно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сутринта точно бяхме седнали на закуска със семейството и гледахме интервюто на Азис за "Преди обед" по БТВ. Пуснаха песента към която лично аз нямах никакви очаквания и тръгнаха някакви откъси, бяхме учудени от присъствието на Цветана Манева което мен така дълбоко ме разтърси и разплака и възхити майка ми която харесва много малко неща в поп-фолка, но това което каза за пореден път за Азис - "Е, голяма работа е тоя човек!!! Възхищавам му се!!!". Видеото просто е В Е Л И К О Л Е П Н О! За мен и не само това е клипът на 2018 и няма никакъв спор!!! Не виждам наистина нещо по-истинско, вярно и трогателно..... разкрива всяка една истина от живота, което стана и причина да обърнем внимание и да обсъдим много неща, за които няма тема - табу и тайни с майка ми с която винаги сме били адски близки и за пореден път подхванахме темата за ориентацията. Това, което тя каза е, че е лесно да не се криеш, но това е, защото той е популярен, постигнал е много с гласът си като за пореден път даде пример пред мен и мои приятели и с Васил Найденов, Георги Христов, Георги Парцалев които също са такива от най-успешните изпълнители и актьори, но нещата които каза и обясни за самото видео Азис са напълно верни.

Песента сега я чувам цялата и съм очарован, защото за балада е адски силна и рядко се правят такива, надявам се и да надмине успеха на "Хабиби" и "Мотел", защото за мен е много по-добра. Точно китарите в стилът на Слави Трифонов страшно ме изкефиха, текста който този път предлага Азис е още по-добър и той е също толкова трогателен и хубав. Наистина поклон за този проект на СВЕТОВНО НИВО! Просто много ще се слуша! А и да не казвам голяма дума обаче май и този път не само клипът, но отново хита на годината мисля, че е при Азис и наистина ще има защо ако се получи така! За мен проекта е ВЪРХЪТ! Най-доброто от Азис от много време насам! Това е нещо, което ще остане във времето!!!

Извинявам се за грешката! Ставаше дума за Парцалев (лека му пръст).

Изобщо засегнал е много неща и проблеми на обществото. И да добавя, че за мен не е бил един от любимите ми изпълнители, но има песни, дуети, които харесвам обаче това, което прави, си личи с какво огромно желание е и все пак, достоен е за уважение за проекта, който предлага! Просто както той би си казал, едно ЕВАЛА е най-малкото, което може да се каже!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никога не съм го харесвала и слушала Азис. Но този проект се е получил, а сравнявайки го с песните на Емануела, Татяна, Аднан, Галин, Фики и прочие, си е направо мастърпийс!
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...