Jump to content

Vancho

Rеspеct
 • Коментари

  1455
 • Регистриран

Репутация

1179 Excellent

4 Последователи

About Vancho

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители в профила

2277 посещения в профила
 1. Глупости. 😄 На мен ми казаха, че им звучала като Кабриолет. 😀
 2. Емилия в стила на Алекс и Влади? Звучи ми страшно познато, не мога да се сетя от коя песен.
 3. Vancho

  Поп фолк скандали

  "Коя" и "Хулиган" също бяха стабилни хитове.
 4. Vancho

  Поп Скандали

  Сега се сещам за едно интервю на Тото, в което водещият говореше за новата вълна в поп музиката, а Тото побърза да го поправи като каза, че Скандау не са вълна, тъй като това е нещо моментно, което идва и отминава, а те били много повече... променяли музиката, оставали във времето и т.н.... нещо ей такова не помня точно. Голямо самочувствие. Какво ли мисли днес? 😄
 5. Vancho

  Поп фолк скандали

  Може би ги пуска една след друга, защото песента с Галена не гръмна така както е очаквал. Нямаше реакции като на летните му парчета от минали години - Да или не, Базука, Дали това любов е и т.н. А и доста от феновете му го хейтят, че прекалено много е избягал от стила си с последните песни и може би и заради това бърза да пусне нещо от "Старият Криско". Не смятам, че се лута, а просто се стреми да обхване по-широк кръг от слушатели. Сега с новата песен ще гледа да удовлетвори желанията на върлите си фенове. Ще видим дали ще му се получи. Аз очаквах песента с Галена да я въртят по Сити, по Дъ войс, да гостуват в някоя от националните телевизии и да я представят ... все пак Криско често вижда национален ефир.
 6. Vancho

  Поп Скандали

  Скандау пак флопнаха. Една Андреа има повече гледания от тях ...
 7. Vancho

  Поп фолк скандали

  Глупости, дуета с Галена абсолютно по никакъв начин няма да повлияе на новата му песен. Поне в положителна посока. Това е Криско все пак - най-успешният изпълнител за миналото десетилетие. Пък и май забравяш, че хита на миналото лято беше при него.
 8. Vancho

  Поп фолк скандали

  24/7 на Илиян с 13К видеа в Тик-ток. https://vt.tiktok.com/yfhpL6/ Това май е най-големият чалга тренд до този момент?
 9. Vancho

  Поп фолк скандали

  Мне, годината е 2020 и всички се равняват по Преслава и Галена. Пеят им песните по участия, мечтаят за дует с тях, мазнят им се по социалните мрежи. Данна ми става все по-симпатична.
 10. Vancho

  Поп фолк скандали

  Колко още международни медии трябва да обявят Азис за една от най-големите балкански звезди, че наш Наско да признае колко е голям? Скандализиран ли си? Да не си на 30+? Поколенията се сменят. Дай пример за друг изпълнител започнал кариерата си през 90-те, който да има по 90, 80, 70, 60, 50, 40 милиона гледания на песните си? Те дори сравнително по-новите имена едва виждат 20-30млн, какво остава за близо 100. Много ясно, че ще го сравнявам с Лили Иванова. Той е нейният еквивалент в чалгата. Дори "Ню Йорк Таймс" го обяви за олицетворение на фолка в света. Ако Лили е въплъщение на музиката в България до 89-година, то Азис олицетворява музиката ни след 89-та. Обясненията са излишни. Има история, има статии, гладания, има факти, има международно признание.
 11. Vancho

  Поп фолк скандали

  На моменти Азис страшно ме дразни, но все пак това е Азис. В България трябва да се научим да си подкрепяме големите артисти, а не само да ги плюем за най-малкото, защото отстрани изглеждаме смешни и жалки. И без друго малко са наистина големите като Азис и Лили Иванова.
 12. Vancho

  Лидия - Щрак

  Флоп. Хитът е при колежката.
 13. Vancho

  Поп фолк скандали

  Черпя ви с това парче - събуждането на Андреа.
 14. Vancho

  Поп фолк скандали

  Андреа https://vm.tiktok.com/J2pc9ug/
×
×
 • Create New...