Jump to content

Препоръчани коментари

Деса трябваше да вземе да се върне в Пайнер още 2010, след като Фен я резнаха... С тези сумати клубни хитчета феновете й можеше да я бутаме на наградите и днес тя да изглежда противна и нагла, а не Преслава. :3fdb8960598fa63e:

За ретро партита Деса винаги е звучала минимум с Две сърца и Мъжете всичко искат. От там насетне е имало случаи да й пускат и други стари парчета.

Иначе съм забелазал, че Камелия, Азис, Слави са най-въртяни по ретрото . С по 3-4 песни минават някога на вечер.

https://dcnews.bg/gadzheto-na-preslava-razs...-v-aktsia-luks/

Светицата и нейният скромен възлюбен.

Уау, не е лесно да си падаш само по боклуци.

Оооо, сигурно, да... А Преслава се пуска с ПОЛОВИНАТА си песни от периода 2005 - 2008! :mf_surrender:

Не минава ретро парти без "Мъжете всичко искат", "Бели нощи", "Горещи страсти", "Две сърца", "Казваш, че ме обичаш" и "Думи две"!

За Кама пък да не говорим, че при нея даже и "Истински мъж" се върти здраво.

Моето мнение е, че Преслава и Слави Трифонов са най - пусканите заедно с Камелия по ретро партитата. Но като количество песни Преслава се пуска с поне 5/6.

И Азис, и Камелия,и Десислава, и Ивана, и Коце и Преслава са достатъчно пускани по ретро. Защо все трябва да се сложи етикета най...

:mf_surrender:

ojp0ux.jpg

Хем си потресен, хем не пропускаш да пуснеш всеки неин резил. Това някаква форма на мазохизъм ли е?

Моето мнение е, че Преслава и Слави Трифонов са най - пусканите заедно с Камелия по ретро партитата. Но като количество песни Преслава се пуска с поне 5/6.
Слави Трифонов изобщо не го коментираме, той е друга лига, имам чувството, че дори песни, които преди не са били чак такива хитове, сега се въртят като ретро класики. Дори от по-новите чувам една по-монотонна песен, каквато е "Бягай".

Но Преслава да я сложим до него и Кама на ретрото... :mf_surrender:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5AE457D4

Все едно гледам Андреа в лицето на дукеса Славка с отворената уста позираща за снимка :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5AE457D4

Все едно гледам Андреа в лицето на дукеса Славка с отворената уста позираща за снимка :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Жената просто се е усмихнала, нищо общо с отворените джуки тип "секс кукла" на Андра.

Андреа ще участва в новия епизод на "Столичани в повече" през март.

BNLnF9f.png

Андреа ще участва в новия епизод на "Столичани в повече" през март.

BNLnF9f.png

Леле, каква бабичка...

Леле, каква бабичка...

на свинята вече и грим не помага !

Леле, каква бабичка...

Много кофти изглежда тук наистина. И аз бабичка я взех.

Хора, някой помни ли кога за последно е излизал албум в тоя жанр с повече от 1-2 непознати песни? Трагедията е голяма.

Много кофти изглежда тук наистина. И аз бабичка я взех.

Може ролята да и е такава

Хора, някой помни ли кога за последно е излизал албум в тоя жанр с повече от 1-2 непознати песни? Трагедията е голяма.

Че как би трябвало да изглежда на стоп кадър? Много ясно,че почти всеки човек спрян на стоп кадър ще излезе кофти.Мислете малко.

Страхотен беше, няма спор.

Тази ми беше любима от новите, жалко че не се оцени.

Че как би трябвало да изглежда на стоп кадър? Много ясно,че почти всеки човек спрян на стоп кадър ще излезе кофти.Мислете малко.

Съгласен съм! Много е грозна.

Тази ми беше любима от новите, жалко че не се оцени.

Оцени се от Драгана Миркович. :1000 (29):

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...