Jump to content

tedi_9108

Ramaniасs
  • Коментари

    88
  • Регистриран

  • Последно посещение

4 Последователи

About tedi_9108

  • Рожден ден 17.08.1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители в профила

1495 посещения в профила

tedi_9108's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. Анелия не я мислете изобщо. Тя си е уредила живота и то без помоща на разни мъже с неограничени възможности. Дуета с гръка е по негова покана. А всички тези включвания в песни си имат цел. Защо да не се включи в мазна чалгия, така има какво да пее на пияните хора след 2 ч. по дискотеките. И вместо Анелия да пуска чуждите кючеци като повечето си колежки по участия, си пее тези в които участва. Помислила си е жената и за това. Репортаж за промоцията й имаше в БТВ и НОВА, а да не говорим, че ще излъчат цялата промоция по НОВА. Анелия определено има усет за това, как да си движи кариерата, така че да задържа интереса върху себе си и да увеличи финансовото си състояние. Има участия, колкото е пожелала да има, къща си построи и не й се налага да дава чувал с пари за да прави клипове. От всички певици, може би тя най-добре си движи кариерата и самият факт, че вече 15 години е едно от топ имената си е достатъчен показател. Анелия може да направи фурор с клип за 5 хил. и с такъв за 30 хил.
  2. Много е забавна. Добър човек Талантлива Анелия
  3. Много се радвам, че песните на Анелия вече се популяризират А относно споровете, мисля, че има тема за оплакване от модератори. Публична лекция за това кой е злобен не е необходима тук. Сега остава да видим албумите на Ивана, Глория, Преслава и Камелия и всичко е точно.
  4. Преслава и Анелия са много големи, макар втората тук да е доста отричана. Те се научиха да оцеляват във времето и да вадят хит след хит. Да, имат спадове, но като цяло държат ниво. Та Анелия извади "Дай ми още" и "Генерал", които са едни от най - големите хитове в кариерата й. Галена обаче също е на тяхното ниво, тя се старае да е иновативна и прогресивна, което крие рисковете си. Не мисля, че трябва някой да се отрича за сметка на другия. За всичките тях има място под слънцето.
  5. Наистина не видях какъв беше проблема с Глория и Ивана в категорията за певица. Нито ще спечелят, нито са претендентки за нещо. Освен това са две от най - големите в жанра. Може да се каже, че имат винаги място в категорията певица, като абонамент им е.
  6. Наистина беше слабо интервюто. Глория хем искаше да разкаже някои неща, хем се сдържаше да не казва повече отколкото трябва. Не се получи, което е тъпо, беше си супер подходящ момент.
  7. tedi_9108

    Чат мания

    Всички я чакаме, аз даже на жертвоприношения съм готов.
  8. Meжду другото, много често попадам тук на коментари, колко лоша била Преслава сравнена с друга участничка в капките и реших да погледна клипчета. Ами как да кажа, Преслава е страхотна. Не само вокално, но й артистично. В смисъл, нейните образи не са само стоене на сцената и пеене. Напротив, тя има и много динамични образи с танци и там се справя страхотно. За мен това е най - доброто ни представяне в капките. Образите на Тина и Аксел са топ, танци, музика, атмосфера. Отлично представяне.
  9. Хората опитват, не винаги нещата се получават. "Минутата" също беше сравнително популярна песен. Камелия си има успешни песни и работи за тях. Разбира се, че една интересна колаборация винаги помага, дали ще е с Галин (песента която също беше хит) или както ДесиСлава направи хит с Галена. Тоест Камелия си има стабилни хитове като "Дразни ме", "Мунита живот" или "Само за минута" с Галин.
  10. tedi_9108

    Чат мания

    Кво си правите днес ?
  11. "Дразни ме" миналата година си беше стабилен хит, който си се въртеше достатъчно.
  12. Не помня, единственото което мога да кажа за онова време е, че Камелия и Глория бяха като залепени една за друга. Винаги последните две, то дори нямаше кой знае каква изненада, всеки знаеше кои са на финала.
  13. Никак не обичам да влизам в такива дискусии. Не е моето нещо, но понеже само се обиждат изпълнители, искам да ти кажа няколко неща. Ако срещнеш човек на улицата и го попиташ за голими поп - фолк икони с дълга кариера ще чуеш Глория, Ивана, Камелия, Анелия, Преслава, Галена ... Всяка една е била върха на компанията, всяка една е слагала запомнящи се финали на сборните концерти. Всяка една е била там, когато другата я е нямало. Помня един от първите си концерти, Глория трябваше да завърши но беше болна, Камелия пое щафетата и сложи финал. Рени също беше там, но не извикаха нея да е на мястото на Примата. После Преслава беше болна, Анелия слагаше финал. За да си голям ти трябва статус, кариера, хитове. Не става само с еротика, или само с живо пеене. По - сложно е според мен.
  14. Абе мацки, къде сте тръгнали да хокате Камелия. Бритни Спиърс е най - скъпоплатения коуч засега участвал в музикално реалити и беше доста режеща. За да си коуч е нужно да имаш усет, опит и рутина. Не глас като на Селин Дион. Освен това е много важно да разбираш бизнеса и индустрията. Камелия по този критерий е 6. На какво може да те научи човек, който е зад борда от преди 9ти септември ? Ти отиваш там за да станеш продукт, да се продаваш и да изкарваш пари. Т.е. да има кой да те купи, да има търсене. Камелия в това няма абсолютно никакъв проблем.
  15. Хората са много много груби. Чак е срамота как обиждат и нападат без изобщо да си дават сметка, че излагат най - вече себе си. Някои са се изложили отвъд форумните граници нали, но това е друга тема. Относно изпълнителите, всеки от големите трябва да се уважава и във всеки има много добри неща. Ако човек се концентрира върху нещата които му харесват, ще е доста по - лесна комуникацията.
×
×
  • Create New...