Jump to content

tedi_9108

Ramaniасs
  • Коментари

    88
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от tedi_9108

  1. Анелия не я мислете изобщо. Тя си е уредила живота и то без помоща на разни мъже с неограничени възможности. Дуета с гръка е по негова покана. А всички тези включвания в песни си имат цел. Защо да не се включи в мазна чалгия, така има какво да пее на пияните хора след 2 ч. по дискотеките. И вместо Анелия да пуска чуждите кючеци като повечето си колежки по участия, си пее тези в които участва. Помислила си е жената и за това. Репортаж за промоцията й имаше в БТВ и НОВА, а да не говорим, че ще излъчат цялата промоция по НОВА. Анелия определено има усет за това, как да си движи кариерата, така че да задържа интереса върху себе си и да увеличи финансовото си състояние. Има участия, колкото е пожелала да има, къща си построи и не й се налага да дава чувал с пари за да прави клипове. От всички певици, може би тя най-добре си движи кариерата и самият факт, че вече 15 години е едно от топ имената си е достатъчен показател. Анелия може да направи фурор с клип за 5 хил. и с такъв за 30 хил.
  2. Много е забавна. Добър човек Талантлива Анелия
  3. Много се радвам, че песните на Анелия вече се популяризират А относно споровете, мисля, че има тема за оплакване от модератори. Публична лекция за това кой е злобен не е необходима тук. Сега остава да видим албумите на Ивана, Глория, Преслава и Камелия и всичко е точно.
  4. Преслава и Анелия са много големи, макар втората тук да е доста отричана. Те се научиха да оцеляват във времето и да вадят хит след хит. Да, имат спадове, но като цяло държат ниво. Та Анелия извади "Дай ми още" и "Генерал", които са едни от най - големите хитове в кариерата й. Галена обаче също е на тяхното ниво, тя се старае да е иновативна и прогресивна, което крие рисковете си. Не мисля, че трябва някой да се отрича за сметка на другия. За всичките тях има място под слънцето.
  5. Наистина не видях какъв беше проблема с Глория и Ивана в категорията за певица. Нито ще спечелят, нито са претендентки за нещо. Освен това са две от най - големите в жанра. Може да се каже, че имат винаги място в категорията певица, като абонамент им е.
  6. Наистина беше слабо интервюто. Глория хем искаше да разкаже някои неща, хем се сдържаше да не казва повече отколкото трябва. Не се получи, което е тъпо, беше си супер подходящ момент.
  7. tedi_9108

    Чат мания

    Всички я чакаме, аз даже на жертвоприношения съм готов.
  8. Meжду другото, много често попадам тук на коментари, колко лоша била Преслава сравнена с друга участничка в капките и реших да погледна клипчета. Ами как да кажа, Преслава е страхотна. Не само вокално, но й артистично. В смисъл, нейните образи не са само стоене на сцената и пеене. Напротив, тя има и много динамични образи с танци и там се справя страхотно. За мен това е най - доброто ни представяне в капките. Образите на Тина и Аксел са топ, танци, музика, атмосфера. Отлично представяне.
  9. Хората опитват, не винаги нещата се получават. "Минутата" също беше сравнително популярна песен. Камелия си има успешни песни и работи за тях. Разбира се, че една интересна колаборация винаги помага, дали ще е с Галин (песента която също беше хит) или както ДесиСлава направи хит с Галена. Тоест Камелия си има стабилни хитове като "Дразни ме", "Мунита живот" или "Само за минута" с Галин.
  10. tedi_9108

    Чат мания

    Кво си правите днес ?
  11. "Дразни ме" миналата година си беше стабилен хит, който си се въртеше достатъчно.
  12. Не помня, единственото което мога да кажа за онова време е, че Камелия и Глория бяха като залепени една за друга. Винаги последните две, то дори нямаше кой знае каква изненада, всеки знаеше кои са на финала.
  13. Никак не обичам да влизам в такива дискусии. Не е моето нещо, но понеже само се обиждат изпълнители, искам да ти кажа няколко неща. Ако срещнеш човек на улицата и го попиташ за голими поп - фолк икони с дълга кариера ще чуеш Глория, Ивана, Камелия, Анелия, Преслава, Галена ... Всяка една е била върха на компанията, всяка една е слагала запомнящи се финали на сборните концерти. Всяка една е била там, когато другата я е нямало. Помня един от първите си концерти, Глория трябваше да завърши но беше болна, Камелия пое щафетата и сложи финал. Рени също беше там, но не извикаха нея да е на мястото на Примата. После Преслава беше болна, Анелия слагаше финал. За да си голям ти трябва статус, кариера, хитове. Не става само с еротика, или само с живо пеене. По - сложно е според мен.
  14. Абе мацки, къде сте тръгнали да хокате Камелия. Бритни Спиърс е най - скъпоплатения коуч засега участвал в музикално реалити и беше доста режеща. За да си коуч е нужно да имаш усет, опит и рутина. Не глас като на Селин Дион. Освен това е много важно да разбираш бизнеса и индустрията. Камелия по този критерий е 6. На какво може да те научи човек, който е зад борда от преди 9ти септември ? Ти отиваш там за да станеш продукт, да се продаваш и да изкарваш пари. Т.е. да има кой да те купи, да има търсене. Камелия в това няма абсолютно никакъв проблем.
  15. Хората са много много груби. Чак е срамота как обиждат и нападат без изобщо да си дават сметка, че излагат най - вече себе си. Някои са се изложили отвъд форумните граници нали, но това е друга тема. Относно изпълнителите, всеки от големите трябва да се уважава и във всеки има много добри неща. Ако човек се концентрира върху нещата които му харесват, ще е доста по - лесна комуникацията.
  16. Според някои пее на 20 баби Много цинизъм има в този форум, което е жалко.
  17. В поп - фолка има много талантливи и модерни изпълнители. Не знам защо адаптивността се отрича, това, че си комерсиален, защото тенденцията е такава е едно. Но да си успешно комерсиален и конвертируем е съвсем друго. Хората работят за пари, за да има кой да купи това което предлагаш, то трябва да е търсено От друга страна трябва да се уважава и стоицизма, който Ивана, Глория и Камелия проявяват. Защото за да съхваниш себе си и кариерните си ценности също не е никак лесно. Затова и до ден днешен те са три активни изпълнителки на които имената са изписани със златни букви в жанра.
  18. Ти наистина си заслепен на тема Деси Слава. Със сигурност нещата които си изброил са големи плюсове, но всяка една има подобни неща. Нека вземем Ивана и Глория за пример като за начало. И двете също като Деси Слава са били жури в музикални формати. Отделно са участвали в денсинг старс, стани богат. Отделно и двете са взели участие в най - мащабните турнета на Пайнер, и двете имаха самостоятелни турнета и обикаляха градовете и двете имаха самостоятелни концерти, коя в Пловдив, коя в НДК. Отделно са участвали в купища благотворителни акции, Ивана дори стана лице на уницеф. Участвали са на площадите на национални патрони да пеят. Нека минем към Преслава, която цяла България искаше на "Евровизия" и самата тя отказа. Не се е явявала, нея я искаха, има разлика. Андреа също има колаборации със чужди изпълнители, клиповете й са пример за високо ниво. Хитовете и на Преслава, Анелия, Галена, че дори Джена са пети от цялата страна. Сега тук идва момента да решим кое е по - важно, да пробиваш навън или в собствената си страна. Само да завърша с Камелия, която беше водеща в прайм тайма на ББ, отделно си имаше собствено шоу, взе участие в най - успешните турнета на Пайнер. Издаде "Проект 13", беше говорител на кризисни теми (от чалгата единствената) в национални предавания. Промотира "Виво Монтана" и отделно е жури за втори път в музикален формат.
  19. Какъв е проблема ? Това са си награди на форума, за да се кефят феновете ? Голям хейт, голямо нещо. Текст на десетилетието - Анелия - "Продължавам - Емилия - "Искаш ли" - Глория - "Прегърни ме" - Преслава - "Силните мъже" - Гергана - "Благодаря ти" Авторска мелодия на десетилетието - Анелия - Дай ми още - Преслава - "Ако ще да боли" - Глория - "Можеш ли да ме обичаш" - Елена - "Достатъчно" - Деси Слава - "Не издържам" Фотосесия на десетилетието - Анелия за албума "Феноменална" - Галена за албума "Кой" - Преслава за албума - "Как ти стои" - Камелия за албума "Еротика" Авторска фолклорна песен на десетилетието - Глория - "Пътеки" - Ивана - "Ало, мамо" - Яница - "Мома Яница" - Емилия - "Изкарай, Гано" Балада на десетилетието - Глория - Пясъчни кули - Преслава - "Ако утре ме губиш" - Емилия - "По твоите следи" - Ивана - "Не искам да знаеш" - Анелия - "Продължавам" Видеоклип на десетилетието - Анелия - Да ти викна ли такси - Галена - "Хавана Тропикана" - Камелия - "Фалшива кожа" - Деси Слава - "Черен сняг" - Андреа и Борис Солтарийски - "Предай се" Най-добро живо изпълнение на десетилетието - Глория , концерт "20 години Глория" - Анелия - Феноменална - Ивана - "Последна чаша", "Ивана Live Party" - Преслава - "Ако утре ме губиш", Награди за 2014г. - Емилия - Акустичен микс Дуетна песен (трио) на десетилетието - Анелия и Преслава - Няма да съм друга - Галена и Фики - "Кой" - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" - Глория и Симона - "Ако счупят всяка нота" - Емануела и Крум - "Нищо не знаеш" Кавърверсия на десетилетието - Емилия - "Да бях от гадните" - Галена - "Спри ме" - Джена - "Да те бях ранила" - Камелия - "Фалшива кожа" Авторска песен на десетилетието - Анелия - Дай ми още - Преслава - "Феномен" - Цветелина Янева - "Никога и никъде" - Джена - "Да видя какво е" - Галена - "Пак ли" Албум на десетилетието - Анелия - - Преслава - "Пази се от приятелки" - Галена - "Аз" - Цветелина Янева - "Мога пак" - Камелия - "Еротика" Секс символ на десетилетието - Камелия - Галена - Андреа - Мария Певец на десетилетието - Азис - Фики - Константин - Тони Стораро - Галин Певица на десетилетието - Анелия - Галена - Джена - Преслава - Емилия
  20. Ивана има разнообразно творчество и то се харесва от различни групи хора. Не мисля, че може да го наречем "боклук", особено като говорим за може би най - хитовата певица в бранша за изминалото десетилетие (2001/10).
  21. Не мисля, че Анелия или Преслава са 3 пъти (не знам как го измери) по - ограничени. По ретро партитата Преслава е най - пусканата чалгарка като брой песни. Но тук всеки дърпа към неговата любимка, а и това е тема за Деси Слава. Разбираемо е, защо според вас феновете й е най
  22. Много добре, пожелавам много успехи на Преслава и Фики.
  23. Тук в София не особено, защото предпочитат да пускат сръбско след 4. Но ако пуснат, пускат основно една песен на Камелия и няколко на Слави Трифонов. Тук не е мястото, но ще отговоря за Глория също. Тя има не по - лоши песни, но както веднъж Камелия обясни, тя си има свой стил и визия, винаги бяга от вълната. Освен това имиджа който изгради за себе си през годините не е конвертируем в сегашната клубна атмосфера. Пускали са "Не заслужаваш" и се е приемала много добре, но нито младата аудитория я приема Глория, нито дж - ите й дават шанс. Като казвам това отново повтарям, че Глория и без тези неща, както й Ивана са отлично позиционирани и клубовете могат да са им само +, но без тях не губятя статус.
  24. Рядко влизам в спорове и много харесвам Деси Слава, но като всеки изпълнител и тя е имала изключително слаби периоди. Всъщност допреди няколко години беше една такава петилетка. Другото нещо което е, че повечето хора възприемат Деси като страшно талантлива и харизматична, каквато тя е. Но като най - голямата в бранша ? Първо това понятие е много субективно, но ако приемем твоите критерии, тогава Преслава със сигурност след няколко концерта, а и без тях може да бъде определена така.. Анелия също има всяка година не по 1, по няколко тотални хита, има концерти, има песен като дуета с Миро, която не е имало музикален формат в който да не се е пяла. Другото което е, че един концерт няма как да те направи най - голям. Трудната задача е да правиш редица от такива, какви правят Ивана и най - вече Глория. Голям поне за мен не се става само с актуалност, хитове, фенове, става се когато цялостната концепция те води натам. Деси Слава е голяма, но за "най", зависи кой какво разбира под това.
  25. Няма значение дали една песен е кавър или не. Веднага се сещам за Селион Дион на която 6 от може би 10те най - големи хитове са римейк на други песни. Грешка е да правиш само кавъри, но е грешка и напълно да ги отричаш, защото и в двата случая пропускаш възможност да оставиш след себе си песен, която ще ти лежи.
×
×
  • Create New...